RejsRejsRejs » Rejs til Østrig

Rejsemål: Østrig

Østrig er fyldt med alverdens aktiviteter og oplevelser. Alt efter om du er på udkig efter natur, kultur, musik eller ski, er der noget for dig. Du kan læse mere om at rejse til Østrig i artiklerne herunder - brug pilene for at se flere artikler.
Østrig_bjerge

Derfor skal du rejse til Østrig

Østrig er et fantastisk og meget alsidigt rejseland. Landet er blandt andet kendt for sine mange skisportssteder, der hvert år tiltrækker mange danske turister. Wagrain, Ischgl, Arlberg, Bad Gastein og St. Anton er nogle af de mest populære. Den charmerende hovedstand Wien byder fantastiske paladser, flodtur på Donau, musik og kunst. Og så er der selvfølgelig den lidt mindre kendte by Graz, som har Europas bedst bevarede historiske bykerne, der rent faktisk er blevet klassificeret som verdenskulturarv af UNESCO.

Hvis du er til at holde aktiv sommerferie kan du i St. Johann in Tirol finde mere end 200 km markerede vandreruter i alle sværhedsgrader. Hvis du er til lidt mere udfordring kan du i Zell am See-Kaprun slå dig løs med vandski, sejlads, surfing, vandcykling og rafting. I Kleinwalsertal vil du blive betaget af de grønne skove, de uendelige bjergpanoramaer og de meget natur-begejstrede lokale. Som du kan læse er mulighederne mange, og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage langt hjemmefra for at opleve disse.

Sådan kommer du nemt til Østrig

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Østrig. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Østrig herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Østrig og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Auf geht's!

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Instagram

Images not found. This may be a temporary problem. Please try again soon.