visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Østrig » Festival i Østrig: Her finder du finurlig musik
Tyskland, koncert, festival, publikum, rejser
Østrig

Festival i Østrig: Her finder du finurlig musik

Opdag fantastiske musikfestivaller i Østrig. Der er noget for en hver smag., hvad end du er til international rock eller klassisk musik.
visit østrig, visit austria, banner

Festival i Østrig: Her finde du finurlig musik er skrevet af Jacob Gowland Jørgensen.

Østrig - sunsplash festival - Wien -  rejser

Moderne musik i Østrig

Danmark er jo et festivalland, men hvis du elsker festivalstemningen, kan du også sagtens finde den andre steder. Her er redaktionens bud på en stribe finurlige og festlige festivaler i alpelandet Østrig.

Banner, engelsk banner, top banner

Sunsplash er en moderne musikfestival, der ligger i et super hyggeligt område uden for Wien. festivalen har haft besøg af Bob Marleys søn Ziggy Marley og en stribe andre nytænkende musikere.

Hvis der skal ræs på, så er FM4 en anden stor festival, der afholdes på racerbanen Salzburgring. Her har store bands som Oasis, Weezer og Franz Ferdinand spillet op til flere gange. En lignende festival i Østrig går under det passende navn Nuke og har tidligere været afholdt på en nedlagt atomkraftværk…

Roskilde Festival i Østrig

Østrigs svar på Roskilde Festival hedder Novarock. Festivalen har besøgende fra ind- og udland, og man har tidligere kunne opleve store bands som The Smashing Pumpkins, Slayer og Pearl Jam.

Donauinselfest i Wien er en gigantisk folkefest med fri entré. Festivalen afholdes på en smal ø midt i Donau. På tre dage er her op imod tre millioner musikfans, som oplever østrigske og internationale stjerner på over 30 forskellige scener.

Så der er masser af muligheder for at tage på en musik- og stemningsfyldt festival i Østrig.

Se meget mere om at rejse i Østrigs forskellige regioner

Banner Østrig, 2020-21
Østrig musik festival sankt-margarethen-im-burgenland-austria- rejser

Klassisk festival i Østrig

Den klassiske musik står stærkt i Østrig, og du kan derfor finde nogle absolutte topfestivaler på hver sit område. På operafestivalen Opernfestspiele St. Margarethen danner vilde klippeformationer hvert år en imponerende kulisse for overdådige operaforestillinger på Europas største naturlige scene.

På festivalen Schubertiade spiller de ikke overraskende Schubert-musik til den store guldmedalje. Hvis du har brug for et andet perspektiv på tingene, kan du roligt tage til kulturfestivalen Walserherbst, som proklamerer, at de har den stejleste festival i verden. Her er der kunst, litteratur og sang på programmet i en lille bjerglandsby tæt på Schweiz og Liechtenstein.

Uanset hvilken musik du er til, kan du finde nogle anderledes og storslåede musikoplevelser i Østrig.

Se alt om Østrig som rejseland her

God rejse og og god festival i Østrig.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser
Emner

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Læs mere om:

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.