visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Portugal » Madeira » Ferie på Madeira: 5 insider-tips til din rejse

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Madeira Portugal

Ferie på Madeira: 5 insider-tips til din rejse

Madeira er kendt for blomster og underskøn natur. Rejseekspert Claus Andersen giver dig sine egne tips til 5 fede ting, du skal opleve på den skønne portugisiske ø.
visit østrig, visit austria, banner

Ferie på Madeira: 5 insider-tips til din rejse er skrevet af Claus Andersen

Madeira, Portugal, kort, rejser, kort over Madeira, Madeira Kort, Madeira map

Madeira set indefra

Jeg har arbejdet på Madeira som rejseleder gennem de sidste 10 år. Jeg har også været rigtig meget på øen som privatperson og kender den derfor rigtig godt. Her er lidt om nogle af de ting, jeg synes, man skal tage sig til, hvis man tager på ferie på Madeira og besøger Ronaldos grønne ø i Atlanterhavet.

Banner, engelsk banner, top banner
Portugal - Madeira, bjerge - rejser

Ferie på Madeira: Tag op på toppen

Madeira er måske mest kendt som en tropisk blomsterø. Men den er altså mere end 1900 meter høj. Når man først er oppe over 1500 meters højde, er naturen helt anderledes og meget mere rå. Et perfekt sted hvis man elsker at vandre, klatre eller køre mountainbike.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her


En ferie på Madeira starter i lufthavnen – og heldigvis for det

Madeira har en af verdens mest spektakulære lufthavne. Landingsbanen er bygget på mere end 180 betonpiller, da der ikke findes fladt landskab på øen. Der er faktisk både tivoliplads og cirkusplads under landingsbanen.

Lufthavnen ligger lige ved en bjergside, hvor der er udsigtsplatforme til flyspottere, ligesom der også er en offentlig café i lufthavnen med flyspotter-balkon. Det er meget federe end at stå og fryse i november på Flyvergrillen i Kastrup. Og så hedder lufthavnen i øvrigt ‘Cristiano Ronaldo International Airport’.

2022 bliver et brag af et rejseår! Se hvordan her

Banner - Asien - 1024
Portugal - Madeira, fodbold - rejser

Força Maritimo! – til fodboldkamp på din ferie på Madeira

Øen er først og fremmest kendt for, at Cristiano Ronaldo er født på øen. Men hvis du rejser til Madeira, finder du også ud af at øen har flere professionelle fodboldhold. Især klubben Maritimo er rigtig god at se, hvis de er på hjemmebane. Deres stadion ligger i gåafstand fra både Funchal og Lido-området, hvor de fleste hoteller er. Og deres fans er nogle af de mest trofaste fans i Portugal.

Deres stadion med plads til 12.000 fans har i snit omkring 10.000 tilskuere per kamp. Man kan sagtens tage børn med til fodbold på Madeira. Der er masser af børn til kampene, ligesom der også er masser af kvindelige fans til deres kampe.

Her er gode tilbud på hoteller og rejser til Madeira – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Portugal - Ferie på Madeira, Madeira, både - rejser

Besøg Camara de Lobos – Madeiras lille tidslomme

Camara de Lobos er en lille by, der ligger på Madeiras sydkyst. Den er lidt en tidslomme, hvor de lokale stadig lever mest af fiskeri og banandyrkning. Der er af samme årsag næsten ingen hoteller i området, selvom det er den mest pittoreske by på Madeira.

Den er også en lavindkomstby af samme årsag, da man ikke er stået på turistræset – hvis man lige ser bort fra et par caféer og et par souvenirbutikker. I Camara de Lobos dyrker man bananer, fanger fisk og spiller kort nede på havnen.

Det er dejligt sted at besøge på sin ferie på Madeira.

Her er nogle gode tilbud på billeje i Madeira – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Ferie på Madeira Portugal, Fado sang - rejser

Fado på Arsenio’s

Fado er en portugisisk sang-stil, der er meget populær i Lissabon. Men man har den også på Madeira. Og vil man gerne opleve fado, så vil jeg foreslå, at man besøger Restaurant Arsenio’s. Den ligger lige midt i den gamle by. Stedet er familieejet og har rigtig gode fado-sangere hver eneste aften.

Fado foregår på den måde, at sangerne skiftevis synger deres melankolske viser på scenen, mens man sidder og spiser. Det er super stemningsfuldt og noget, man børe gøre, hvis man holder af flotte sangstemmer.

Læs mere om at rejse i Portugal her

Ha´ en god ferie på Madeira!

visit østrig, visit austria, banner
Portugal Ferie på Madeira natur bjerge rejser

Hvad skal man se på Madeira? Seværdigheder og attraktioner

  • Pico Ruivo – det højeste punkt på Madeira
  • Camara de Lobos
  • Botanisk have
  • Funchals katedral
  • Klippen Cabo Girão

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Claus Andersen

Claus Andersen har rejst det meste af sit liv og ånder og lever for at rejse og for at være verdensborger.
Han lever af at være rejseleder, foredragsholder, blogger og med turismeudvikling i diverse lande. Claus er på farten det meste af året og har det fint med sin rastløshed og elsker at være rundt i verden og besøge alle de venner, han har fået gennem årerne på alle kontinenter.
Claus Andersen er også passioneret langturscyklist og har cyklet gennem mere end 30 lande, ligesom han også elsker at vandre og bestige vulkaner i fritiden. Jobbet som rejseleder kan til tider være stressende, og så er det godt med frisk luft og motion i eksotiske omgivelser når man har fri.
Claus har en ret omfattende blog på engelsk om sine rejser, som hedder travellingclaus.com, og en dansk udgave kan findes på rejsetossen.dk.

Kommentér

Kommentér