RejsRejsRejs » Presserum – RejsRejsRejs i medierne

Presserum – RejsRejsRejs i medierne

Presse mikrofon rejser

RejsRejsRejs optræder ofte som eksperter i forskellige medier. I dette presserum kan du finde mere om vores PR og pressemeddelelser. Har du lyst til at bruge RejsRejsRejs i en artikel eller et indslag er du meget velkommen til at kontakte os på hq@rejsrejsrejs.dk


Radio4

Chefredaktør Jens Andersen er i Radio4 studiet på programmet klimatosset som rejseekspert. Her fortæller han om bæredygtige rejser og giver tips til, hvordan man kan rejse mere ansvarligt.

Læs mere her

Mit Østerbro

I lokalmagasinet Mit Østerbro fortæller direktør Jacob Jørgensen om, hvorfor han elsker at rejse, og så giver han sine fem bedste rejsetips til hans yndlingsland -Argentina.

Læs mere her

CBS CSE

RejsRejsRejs er blevet Danmarks største online rejsemagasin med mere end 365.000 besøgende hver måned. Hos CBS – CSE kan du læse om RejsRejsRejs‘ iværksætterhistorie.

Læs mere her


Dansic

Studenterorganisationen DANSIC afholdte en workshop om at rejse mere bæredygtigt. Her fortalte Rejsrejsrejs om alternative transportmidler og gav tips til, hvordan man kan rejse mere grønt. RejsRejsRejs optrådte som en del af ekspertpanelet til DANSIC’s workshop.

Læs mere her

Øresund startups

Gennem forskellige iværksætterprogrammer fortæller Øresund startups om, hvordan RejsRejsRejs er blevet danmarks største online rejsemagasin og om redaktionens fortsatte arbejde for at blive større på det skandinaviske marked.

Læs mere her

Gladsaxe Erhvervsråd

I denne artikel kan du læse mere om Rejsrejsrejs’ fokus på det lokale samarbejde og om den iværksættersparring, som RejsRejsRejs har fået af Gladsaxes Erhvervsråd.

Læs mere her


Kunne du tænke dig at samarbejde med RejsRejsRejs? Neden for finder du link til vores media kit og øvrige samarbejdpartnere.


Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.