RejsRejsRejs » Presserum – RejsRejsRejs i medierne

Presserum – RejsRejsRejs i medierne

Presse mikrofon rejser

RejsRejsRejs optræder ofte som eksperter i forskellige medier. I dette presserum kan du finde mere om vores PR og pressemeddelelser. Har du lyst til at bruge RejsRejsRejs i en artikel eller et indslag er du meget velkommen til at kontakte stiftere Jacob Gowland Jørgensen eller Jens Skovgaard Andersen på hq@rejsrejsrejs.dk.

Læs mere om Jacob, Jens og RejsRejsRejs her


Radio4

Chefredaktør Jens Andersen er i Radio4 studiet på programmet klimatosset som rejseekspert. Her fortæller han om bæredygtige rejser og giver tips til, hvordan man kan rejse mere ansvarligt.

Læs mere her

Mit Østerbro

I lokalmagasinet Mit Østerbro fortæller direktør Jacob Jørgensen om, hvorfor han elsker at rejse, og så giver han sine fem bedste rejsetips til hans yndlingsland -Argentina.

Læs mere her

CBS CSE

RejsRejsRejs er blevet Danmarks største online rejsemagasin med mere end 365.000 besøgende hver måned. Hos CBS – CSE kan du læse om RejsRejsRejs‘ iværksætterhistorie.

Læs mere her


sjællandske nyheder logo rejser

Sjællandske medier

COVID-19 påvirker mange og rejsebranchen er en af dem der er hårdest ramt. Brug karantænen på at blive inspireret til nye rejser og læg planer for, hvor du skal hen, når vi kommer ud på den anden side. Drøm nu, book snart – og rejs senere.

Læs mere her

Øresund startups

Gennem forskellige iværksætterprogrammer fortæller Øresund startups om, hvordan RejsRejsRejs er blevet danmarks største online rejsemagasin og om redaktionens fortsatte arbejde for at blive større på det skandinaviske marked.

Læs mere her

Gladsaxe Erhvervsråd

I denne artikel kan du læse mere om Rejsrejsrejs’ fokus på det lokale samarbejde og om den iværksættersparring, som RejsRejsRejs har fået af Gladsaxes Erhvervsråd.

Læs mere her


sustainary logo rejser

Sustainary

RejsRejsRejs er nomineret af Sustainary til deres SDG Tech Award 2020 i Danmark. Sustainary er en global non-profit organisation, der hjælper med at skabe forbindelser mellem investorer, universiteter og entreprenører indenfor bæredygtige teknologiske løsninger.  

Læs mere her

rejsrejsrejs logo mini

COVID-19

Pressemeddelelse: En aktuel undersøgelse, foretaget af os viser, hvordan COVID-19 påvirker danskernes rejsevaner. Vi har spurgt et demografisk repræsentativt udvalg af danskere, som er med i vores rejsefællesskab på Facebook. 358 har deltaget.

Læs mere her

DANSIC

Studenterorganisationen DANSIC afholdte en workshop om at rejse mere bæredygtigt. Her fortalte Rejsrejsrejs om alternative transportmidler og gav tips til, hvordan man kan rejse mere grønt. RejsRejsRejs optrådte som en del af ekspertpanelet til DANSIC’s workshop.

Læs mere her


Kunne du tænke dig at samarbejde med RejsRejsRejs?
Klik her for at se vores media kit og vores øvrige samarbejdpartnere.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.