RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien

Det er oplagt at rejse til Mellemamerika og Caribien hvis du vil opleve smuk natur, skønne strande og historie. Du kan læse mere om at rejse til Mellemamerika og Caribien i artiklerne længere nede på siden.

I Mellemamerika kan du besøge Costa Rica, Belize, Honduras, Panama, El Salvador, Guatemala og Nicaragua. Fx er Costa Rica et paradis for natur- og dyreelskere, og er et af de lande i verden som har den største biodiversitet. Man kan opleve enormt meget på Costa Rica, og landet har også mere end 300 strande, og er også rejsegod for børnefamilier.

Caribien byder på kolonihistorie, og ikke mindst en masse sol og strand! Du kan for eksempel besøge Puerto Rico, Dansk Vestindien, Cuba, Bahamas og Caymanøerne.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålene.

Costa rica toucan

Rejseartikler om Mellemamerika og Caribien

Banner RejsRejs Rejs
Cuba Rejseforedrag

Cuba

 16.05 og 28.05 hos Stjernegaard Rejser i Lyngby. Stjernegaard afholder en række foredrag om Cuba – enten på egen hånd eller med rejseleder Læs mere...

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons