RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien » Den Dominikanske Republik » Hotel check-in: Majestic Resort, Punta Cana, Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic2
Den Dominikanske Republik

Hotel check-in: Majestic Resort, Punta Cana, Den Dominikanske Republik

En uges betalt rejse til et luksusresort i Den Dominikanske Republik, lyder det ikke dejligt? Det var det ihvertfald for redaktør Jacob, da han var på turen. Læs om hans luksusoplevelse her.
blank blank

Af Jacob Gowland Jørgensen

Den Dominikanske Republik - Punta Cana - strand - rejser

Drømmeferien

Drømmer du også af og til om Caribien? Smukke strande, dejligt vejr og friskpresset juice fra eksotiske frugter. En hverdag, der er blæst væk af sand mellem tæerne og et driver-liv i vandkanten under palmerne.

Hvis ja, så er du ikke alene. Caribien er en turistmagnet, og midt i det hele ligger Den Dominikanske Republik, hvor hele østkysten består af en lang, billedeskøn strand, der igennem årene har fået en masse hoteller i kategorien 4- og 5-stjernet.

Hele området kendes som Punta Cana, selvom det i dag strækker sig over flere områder end det oprindelige Punta Cana.

Rejsetilbud: Rundrejse i Den Dominikanske Republik og Haiti

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel - rejser

Snydeheldig og 7 dages luksus

Jeg havde været så snydeheldig at vinde en rejse til Den Dominikanske Republik med 7 nætter på Majestic Colonial Resort, der er et 5-stjernet luksushotel midt på den brede strand. Hotellet ligger ved siden af sine to søsterhoteller, og bare vores hotel havde 658 værelser i forskellige kategorier.

Majestic er et all-inclusive hotel, der har taget det bedste fra forlystelsesparker. 99% er gratis lige så snart du bliver lukket inden for i varmen, og det gør det godt nok nemt at være på ferie.

Det eneste, vi skulle betale ekstra for på hotellet var, hvis vi ville bruge den store spa og have hudbehandlinger. Ellers var det hele med.

Jeg er normalt ikke typen, der vil gå efter det, men jeg blev i den grad positivt overrasket over, hvor godt det kan gøres, når et hotel bare sætter niveauet højt nok på service, faciliteter og indretning.

Her er et godt tilbud på fly til Punta Cana – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Amerikansk servicestandard

Udvalget af muligheder for mad, underholdning og sportsfaciliteter var det højeste, jeg har oplevet nogensinde, og samtidig føltes det ikke proppet, fordi der er så mange kvadratmeter at boltre sig på, og hele området er mere som en landsby, hvor det er nemt at finde rundt og opleve nyt.

Serviceniveauet er sat efter den standard, velbeslåede amerikanere forventer; tårnhøjt og 24/7. Til vores rum hørte der simpelthen butler-service med.

Vi kunne ikke lade være med at smile lidt, da vores lille smilende butler stolt præsenterede det 50 m2 store værelse med alt, hvad der var inkluderet, blandt andet rom og bobler, og til sidst endte med at sige: “If you need anything else, let me know, and I will make it happen”. Og det gjorde han. Han sørgede for reservationer til den fine restaurant om aftenen og hjalp med stort og småt.

Her er gode tilbud på charterrejser til Punta Cana – tryk på “vælg” for at få den endelige pris

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Farvel til fordommene

Vores ophold var i øvrigt en glimrende måde at få slået nogle fordomme om amerikanere ihjel. Det virkede som om, 80% var amerikanere, og de fleste af dem, der ikke var, snakkede fransk.

Nogle var franskmænd, nogle var canadiere, og så var der en enkelt spansk-talende hist og pist. Men vi hørte ikke en eneste gang et nordisk sprog – eller tysk for den sags skyld.

De amerikanere, der kommer her, er ret langt fra skræmmebilledet af den kornfede, bøvede amerikaner, der oser rundt i Walmart. Vi stødte ind i så mange høflige, generøse og decideret hyggelige amerikanere her, at det var en fornøjelse, der gav lidt ekstra krydderi på oplevelsen. En del af dem var bryllupsgæster, eller selv brudepar, så der var både amoriner og romantik i luften.

Banner - Backpack - 1024
Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel - strand - rejser

Strand, pool, jacuzzi – gentag

Jeg er et badedyr. Jeg elsker vand, og så er det altså en fest, når man kan være på stranden, nuppe en tur i poolen og slutte i eget jacuzzi bagefter. Det er helse, når det er bedst.

Stranden har en konstant vind, der nogle gange er en brise og nogle gange viser lidt mere tænder, og det gør, at der er gode bølger at hoppe rundt i. Når man så er blevet bølget godt rundt, kan man blunde lidt under palmerne med en kølig juice eller bajer i hånden.

Vi var på stranden hver eneste dag i nogle timer. Badede. Læste. Hyggede. Kiggede. Badede igen. Om aftenen gik vi tit derned igen. Når man er født på en ø, er der noget særligt ved havet.

Poolen er faktisk flere pool-områder, der tilsammen må være flere hundrede meter lang, så det var en fysisk øvelse at få svømmet det hele igennem. En dag prøvede vi også spa’en med alt, hvad der hørte til af vand, is og tåge – varme og kulde.

Der var guide på, der hjalp en igennem i den rigtige rækkefølge, så man skulle bare følge med. Det var så godt, selvom man jo nærmest skulle sove bagefter, fordi kroppen er i fuld harmoni grænsende til afslapningskoma.

Her er nogle gode hoteltilbud i Punta Cana – tryk på “se tilbud” for at få den endelige pris

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Natmusik og nationalparker

Om aftenen var der musikshows og underholdning på alle mulige og umulige måder. Vi gik tilfældigt forbi et musikshow, der var så godt skruet sammen, at vi overgav os til de bløde sæder og med en drink i hånden nød sommernatten til tonerne.

For at være sikre på at opleve mest muligt skulle vi også på en heldagstur til nationalparken “Los Haitises”, der er et smukt vådområde nord for Punta Cana.

Det blev en interessant dag, der dog også bød på rejsens eneste deciderede flop, nemlig en guide, der var meget overfrisk, selvom han ikke ligefrem var den hurtigste knallert på havnen. Bortset fra ham og det lidt skiftende vejr var det en fed tur.

De fleste andre skulle på hval-tur, for om vinteren er det et af verdens bedste steder at se pukkelhvaler i fri leg. Det må vi prøve næste gang.

Den Dominikanske Republik los haitises Punta Cana - Rejser

Følelsen af ferie

Efter et par dage på hotellet var vi mentalt så langt væk fra vores hverdag, som man kan tænke sig. Livet handlede om nydelse. Og det gør Majestic perfekt. Alt er beregnet på det, og du skal kun komme her, hvis du kan tåle det i store portioner.

Dagens store emner var, hvilken morgenmads-restaurant, der skulle prøves i dag, og om vi skulle gå tur før eller efter stranden. Om vi skulle spise på den dominikanske restaurant eller gå i gourmet-hjørnet om aftenen. Og hov, har du set at der også er havkajakker, man kan låne?

Kropsbatteriet trængte til opladning efter flere mørke og kolde måneder, og det blev det i den grad. Vi endte med at kombinere opholdet med at bo nogle dage i Santo Domingo, den smukke koloni-hovedstad, hvor der også var noget bragende lækkert mad og kultur ad libitum.

Selvom man ikke har råd til at bo på et luksushotel, er Den Dominikanske Republik stadig et besøg værd. God rejse til Den Dominikanske Republik!

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.