RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien » Den Dominikanske Republik » Hotel check-in: Majestic Resort, Punta Cana, Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic2
Den Dominikanske Republik

Hotel check-in: Majestic Resort, Punta Cana, Den Dominikanske Republik

RejsRejsRejs Banner
 

Drømmer du også af og til om Caribien? Smukke strande, dejligt vejr og friskpresset juice fra eksotiske frugter. En hverdag, der er blæst væk af sand mellem tæerne og et driver-liv i vandkanten under palmerne. Hvis ja, er du ikke alene. Caribien er en turistmagnet, og midt i det hele ligger Den Dominikanske republik, hvor hele østkysten består af een lang, billedskøn strand, der igennem årene har fået en masse hoteller i kategorien 4- og 5-stjerner.

Hele området kendes som Punta Cana, selvom det i dag strækker sig over flere områder end det oprindelige Punta Cana.

Se mere om forfatter Jacob Gowland Jørgensen her

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Jeg havde været så snydeheldig at vinde en rejse til Den Dominikanske Republik med 7 nætter på Majestic Colonial Resort, der er et 5-stjernet luksusresort midt på den brede strand. Hotellet ligger ved siden af sine to søsterhoteller, og bare vores hotel havde 658 værelser i forskellige kategorier.

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Majestic er et all-inclusive hotel, der har taget det bedste fra forlystelsesparker, hvor 99% er gratis lige så snart du bliver lukket inden for i varmen, og det gør det godt nok nemt at være på ferie. Det eneste, vi skulle betale ekstra for på området, var, hvis vi ville bruge den store spa og have hudbehandlinger. Ellers var det hele med. Jeg er normalt ikke typen, der vil gå efter det, men jeg blev i den grad positivt overrasket over, hvor godt det kan gøres, når et hotel bare sætter niveauet højt nok på service, faciliteter og indretning. Udvalget af muligheder for mad, underholdning og sportsfaciliteter var det højeste, jeg har oplevet nogensinde, og samtidig føltes det ikke proppet, fordi der er så mange kvadratmeter at boltre sig på, og hele området er mere som en landsby, hvor det er nemt at finde rundt og opleve nyt.

Artiklen fortsætter efter boksen

Sådan kommer du nemt til Den Dominikanske Republik

Der er enkelte danske rejsebureauer, der har kvalitetsrejser til Den Dominikanske Republik og Caribien. 

Vi fløj fra København med AirFrance via Paris direkte til Punta Cana, og da AirFrance sætter standarden for bedste flymad på økonomi-klasse, er det en fornøjelse. Se et eksempel her.  Alternativt har TUI af og til direkte fly fra København. 

Du kan booke hotel Majestic Resort direkte her 

Hvis du har brug for tips og tricks til, hvordan du planlægger din rejse til Caribien, kan du læse vores store rejseguide her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden, hvis du vil holde dig opdateret med både tips og tricks til Den Dominikanske Republik og Caribien. 

I denne boks er der links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Serviceniveauet er sat efter den standard, velbeslåede amerikanere forventer; det vil sige tårnhøjt og 24/7. Til vores rum hørte der simpelthen butler-service med, og vi kunne ikke lade være med at smile lidt, da vores lille smilende butler stolt præsenterede det 50 m2 store værelse med alt, hvad der var inkluderet, blandt andet rom og bobler, og til sidst endte med at sige: “If you need anything else, let me know, and I will make it happen”. Og det gjorde han. Han sørgede for reservationer til den fine restaurant om aftenen og hjalp med stort og småt.

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Vores ophold var i øvrigt en glimrende måde at få slået nogle fordomme om amerikanere ihjel. Det virkede som om, 80% var amerikanere, og de fleste af dem, der ikke var, snakkede fransk. Nogle var franskmænd, nogle var canadiere, og så var der en enkelt spansk-talende hist og pist. Men vi hørte ikke en eneste gang et nordisk sprog – eller tysk for den sags skyld.

De amerikanere, der kommer her, er ret langt fra skræmmebilledet af den kornfede, bøvede amerikaner, der oser rundt i Walmart. Vi stødte ind i så mange høflige, generøse og decideret hyggelige amerikanere her, at det var en fornøjelse, der gav lidt ekstra krydderi på oplevelsen. En del af dem var bryllupsgæster, eller selv brudepar, så der var både amoriner og romantik i luften.

Læs mere om at rejse til Caribien her

Strand, pool, jacuzzi. Gentag.

Jeg er et badedyr. Jeg elsker vand, og så er det altså en fest, når man kan være på stranden, nuppe en tur i poolen og slutte i eget jacuzzi bagefter. Det er helse, når det er bedst. Stranden har en konstant vind, der nogle gange er en brise og nogle gange viser lidt mere tænder, og det gør, at der er gode bølger at hoppe rundt i. Når man så er blevet bølget godt rundt, kan man blunde lidt under palmerne med en kølig juice eller bajer i hånden. Vi var på stranden hver eneste dag i nogle timer. Badede. Læste. Hyggede. Kiggede. Badede igen. Om aftenen gik vi tit derned igen. Når man er født på en ø, er der noget særligt ved havet.

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

Poolen er faktisk flere pool-områder, der tilsammen må være flere hundrede meter lang, så det var en fysisk øvelse at få svømmet det hele igennem. En dag prøvede vi også spa’en med alt, hvad der hører til af vand, is og tåge – varme og kulde. Der var guide på, der hjalp en igennem i den rigtige rækkefølge, så man skulle bare følge med. Det var så godt, selvom man jo nærmest skulle sove bagefter, fordi kroppen er i fuld harmoni grænsende til afslapningskoma.

Om aftenen var der musikshows og underholdning på alle mulige og umulige måder. Vi gik tilfældigt forbi et musikshow, der var så godt skruet sammen, at vi overgav os til de bløde sæder og med en drink i hånden nød sommernatten til tonerne.

Den Dominikanske Republik Punta Cana - Rejser majestic hotel

For at være sikre på at opleve mest muligt skulle vi også på en heldagstur til nationalparken “Los Haitises”, der er et smukt vådområde nord for Punta Cana. Det blev en interessant dag, der dog også bød på rejsens eneste deciderede flop, nemlig en guide, der var meget overfrisk, selvom han ikke ligefrem var den hurtigste knallert på havnen. Bortset fra ham og det lidt skiftende vejr var det en fed tur.

De fleste andre skulle på hval-tur, for om vinteren er det et af verdens bedste steder at se pukkelhvaler i fri leg. Det må vi prøve næste gang.

Den Dominikanske Republik los haitises Punta Cana - Rejser

Følelsen af ferie

Efter et par dage på hotellet var vi mentalt så langt væk fra vores hverdag, som man kan tænke sig. Livet handlede om nydelse. Og det gør Majestic perfekt. Alt er beregnet på det, og du skal kun komme her, hvis du kan tåle det i store portioner. Dagens store emner var hvilken morgenmads-restaurant, der skulle prøves i dag, og om vi skulle gå tur før eller stranden. Om vi skulle spise på den dominikanske restaurant eller gå i gourmet-hjørnet om aftenen. Og hov, har du set at der også er en havkajakker, man kan låne?

Kropsbatteriet trængte til opladning efter flere mørke og kolde måneder, og det blev det i den grad. Vi endte med at kombinere opholdet med at bo nogle dage i Santo Domingo, den smukke koloni-hovedstad, hvor der også var noget bragende lækkert mad og kultur ad libitum.

God rejse til Den Dominikanske Republik.

Video fra søster-hotellet Elegance lige ved siden af Colonial: 

 

Om rejseskribenten

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob Gowland Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i over 90 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI).

Kommentér

Kommentér

Show Buttons
Hide Buttons