RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs

Om RejsRejsRejs

Vi er vilde med at rejse. Vi er hele tiden på jagt efter nye rejsemål, nye rejseformer og ny rejseinspiration. Heldigvis er der masser af inspiration derude i blogs, billeder og billetter, og man kan bruge meget tid på at lede efter det, der lige passer til en. Derfor har vi skabt RejsRejsRejs.dk.

Vi er i dag et team på 9, og har over 60 rejseskribenter.

RejsRejsRejs er i dag Danmarks største online rejsemagasin, og vi når hver måned ud til mere end 480.000 rejseglade mennesker (marts 2020, tal fra Analytics) via hjemmesiden, nyhedsbrev, 6 sociale medier, 2 apps, 2 nordiske medie-netværk samt en stor synlighed på Google.

Du kan læse mere om os herunder.

RejsRejsRejs Banner_Zebra_930x180

Vi guider dig gennem rejsejunglen – helt gratis!

Her hos RejsRejsRejs får du gratis insidertips og tricks til at rejse lidt anderledes end gennemsnittet. Det bliver leveret af en stribe passionerede rejsenørder, der gerne deler deres bedste tips med dig, så du kan få endnu mere ud af din ferie.

Du kan både finde dybdegående insider-artikler, hurtigtlæste introduktioner og rejsesjov, der fejrer rejseglæden. Du får overblik over, hvor der er spændende rejseforedrag i nærheden af dig, og du finder vej til de bedste rejsebloggere i landet. Du finder også links og anbefalinger til de mest oplagte søgemaskiner, rejsebureauer og rejsesites. Og du finder masser af gode rejsetilbud fra os og andre.

Cuba Playa Ancon Trinidad strand Rejser

Rejs bedre, rejs længere og rejs bæredygtigt – RejsRejsRejs

En god rejse varer meget længere end den tid, du er afsted. Her hos RejsRejsRejs dyrker vi både tiden før rejsen, som er fuld af forventning og forberedelse, tiden mens du er på farten, og også tiden efter du er kommet glad tilbage – og skal til at finde det næste rejsemål.

Vores ønske er, at du kommer til at rejse bedre, rejse længere og rejser mere bæredygtigt. Det vil sige, at du kan finde meget af det man har brug for, når  man gerne vil have mere med hjem fra rejsen end souvenirs. Og det gælder uanset om du vil arrangere rejsen selv, eller vil have inspiration til destinationen, og derefter få et rejsebureau til at klare alt det praktiske.

Som fx foreninger har vi brug for sponsorer så vi kan holde magasinet kørende, og derfor er der også reklamer og links rundt omkring, som du skal være velkommen til at klikke på, hvis du mener de er relevante for dig. Læs mere om samarbejdsmulighederne her.

Giraffer - Uganda - rejser

RejsRejsRejs er startet af to berejste herrer, som er vant til at give gode rejseråd, og som selv bruger rigtig meget tid på at samle inspiration, planlægge og fortælle om rejser. Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen er begge medlemmer af De Berejstes Klub og har rejst i over 120 lande. Vi har tilsammen stor erfaring med rejseverdenen med mange forskellige kasketter på; foredragsholder, magasinredaktør, rejseleder, rådgiver, forfatter, fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Rejsende.

Velkommen til RejsRejsRejs!

Giv os feedback på 1 minut (linket åbner i et nyt vindue)

Rejs - pige bil strand - rejser

Mød vores redaktion

RejsRejsRejs har en redaktion bestående af rejsevante personer, som elsker at dele ud af deres viden og fortælle om deres yndlingsdestinationer – og det modsatte. Redaktionen udvides løbende og udgøres bl.a. af:

Jacob Gowland Jørgensen
Direktør, redaktør, rejseskribent og foredragsholder

Jens Skovgaard Andersen
Chefredaktør, rejseskribent, rejseleder og rådgiver

Laura Graf
Medredaktør og grafisk designer

Nathja Larsen
Medredaktør og skribent

Kristian Bräuner
Medredaktør og skribent

Katrine Frandsen
Medredaktør og skribent

Rikke Bank Egebjerg
Medredaktør og skribent

Sascha Meineche
Medredaktør og skribent

Paloma Fjord
Medredaktør og skribent

Camilla Liv Jensen
Medredaktør og skribent 

Johanne Iben Johansen
Medredaktør og skribent 

Vil du være med som skribent eller noget andet, så kontakt os endelig. Det gælder også hvis du er interesseret i et kommercielt samarbejde. Du kan også altid kontakte os med ris, ros og idéer på mail: redaktionen@rejsrejsrejs.dk

Indhold, ophavsret og samarbejdsaftaler

RejsRejsRejs er et uafhængigt medie, som har til formål at skabe et overblik over alt det gode rejsestof, der findes derude. Vi er drevet af en grundlæggende rejselyst, og vi er vilde med rejsenørderi. Vi står helt inde for det, vi skriver, selvom vi selvfølgelig godt ved, at verden ændrer sig, gode steder kan blive mindre gode, og nye gode steder kommer til. Ikke to rejseoplevelser er ens, og vi er meget glade for at høre om dine oplevelser.

For at få det hele til at løbe rundt har vi nogle samarbejdsaftaler med andre gode rejsesider, og der kan være links til dem i artikler og indlæg her på siden. Hvis du går via RejsRejsRejs.dks links til dem og booker, så får vi noget tilbage fra dem, uden at det koster noget ekstra for dig. På den måde hjælper vi hinanden, og vi kan blive ved med at levere tips, tricks og overblik til dig, så støt gerne vores sponsorer ved at klikke ind og se om de skulle have noget der er relevant for dig. Læs mere om samarbejde her.

Alt stof og alle meninger, der kommer til udtryk her, er alene den pågældende skribents synspunkter og deles ikke nødvendigvis af hele redaktionen. Alle rettigheder til de enkelte artikler og fotografier forbeholdes de respektive forfattere og fotografer, og indholdet må ikke videreformidles eller sælges uden ophavsmandens godkendelse.

Vietnam - solnedgang - cykel - rejser

Etik og bæredygtighed

På RejsRejsRejs er vi opmærksomme på, at rejsebranchen er mangfoldig, og at ikke alle spiller efter samme regler verden over. Som berejste ved vi, at der er forskel på prisniveauer, kvalitet, arbejdsforhold, komfort, service og generelle vilkår, når man rejser, og ikke to rejseoplevelser er ens. Vi har alle hver især vores grænser for, hvad vi mener er i orden, og hvor grænsen går for, hvad der ikke er. RejsRejsRejs’ redaktion og øvrige skribenter er erfarne rejsende, som formidler deres viden ud fra egne konkrete erfaringer.

Som magasin har RejsRejsRejs valgt ikke at sortere i de forskellige rejseformer, rejsemål og rejseudbydere, da det er op til hver enkelt, hvor ens grænse går. Du bestemmer selv, om du vil flyve med SAS eller Ryanair, og om du vil rejse til Nordkorea eller lade være. Det blander vi os ikke i, og vi fortæller om alle muligheder. Vi kan sagtens finde på at kommentere på fx et flyselskabs punktlighed, miljøarbejde eller evne til at håndtere klager, men vi frasorterer ikke nogen relevante væk fra start af. Vi har aktivt fravalgt at have sponsorer, der ikke er relevante og/eller i vores øjne ikke gør noget godt for samfundsudviklingen (fx kviklån), men vi har valgt ikke at sortere i de rejse-relevante indslag. Der er valget dit.

Det gælder også bæredygtighed. Vi har personligt stærke holdninger til bæredygtighed. Det kan godt virke selvmodsigende, når nu rejser skaber CO2-udledning. Men rejsebranchen er en af de hurtigst voksende i verden, og den globale handel og udvikling er dybt afhængig af den. Faktum er, at det ikke fjerner rejseriet at vi holder op med at tale om det.

Vores fokus er derfor på bæredygtige rejser, hvor vi gør vi kan for at hjælpe dig til at tage de bedste valg. Du kan gøre en reel forskel når du vælger transportmiddel og destination – det betyder noget, om du vælger de overturistede steder vs. andre steder, der har brug for den økonomiske håndsrækning turisme kan bidrage med. Det betyder noget, om du ser suspekte dyreshows eller fravælger dem. Det betyder noget, hvad du spiser når du er på ude at rejse, fx om du spiser lokalt eller importeret mad. Det vi selv gør, er at have et redaktionelt fokus på det, så der kommer gode råd løbende, og vi støtter forskellige initiativer selv. Desuden har vi taget et bevidst valg om udelukkende at være online, så vi har ikke et “print footprint”.

Vil du gerne vide, hvordan vi anvender cookies og håndterer data på vores site? Så læs mere mere om vores datapolitik her.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk for at få uddybninger eller svar på dine spørgsmål.

God fornøjelse!

RejsRejsRejs
Vester Farimagsgade 15
1606 København
Danmark
redaktionen@rejsrejsrejs.dk

Til forsiden

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.