RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs

Om RejsRejsRejs

Vi er vilde med at rejse. Vi er hele tiden på jagt efter nye rejsemål, nye rejseformer og ny rejseinspiration. Heldigvis er der masser af inspiration derude i blogs, billeder og billige billetter, og man kan bruge meget tid på at lede efter det, der lige passer til en. Derfor har vi skabt RejsRejsRejs.dk.

RejsRejsRejs.dk er et gratis rejsemagasin, der guider dig igennem rejsejunglen

Her får du gratis insidertips og tricks til at rejse lidt anderledes end gennemsnittet. Det bliver leveret af en stribe passionerede rejsenørder, der gerne deler deres bedste tips med dig, så du kan få endnu mere ud af din ferie. Du kan både finde dybdegående insider-artikler, hurtigtlæste introduktioner og rejsesjov, der fejrer rejseglæden. Du får overblik over, hvor der er spændende rejseforedrag i nærheden af dig, og du finder vej til de bedste rejsebloggere i landet. Du finder også links og anbefalinger til de mest oplagte søgemaskiner, rejsebureauer og rejsesites. Dvs. meget af det man har brug for, når  man gerne vil have mere med hjem fra rejsen end souvenirs. Og det gælder uanset om du vil arrangere rejsen selv, eller vil have inspiration til destinationen, og derefter få et rejsebureau til at klare alt det praktiske.

En god rejse varer meget længere end den tid, du er afsted. På RejsRejsRejs.dk dyrker vi både tiden før rejsen, som er fuld af forventning og forberedelse, tiden mens du er på farten, og også tiden efter du er kommet glad tilbage – og skal til at finde det næste rejsemål. Vores ønske er, at du kommer til at rejse bedre, rejse mere og måske endda kommer til at rejse billigere.

Vi sælger ikke noget, men har som fx foreninger brug for sponsorer så vi kan holde websitet kørende, og derfor er der også reklamer og links rundt omkring, som du skal være velkommen til at klikke på, hvis du mener de er relevante for dig.

Giv os feedback på 1 minut (linket åbner i et nyt vindue)

Jungle bro - ukendt sted - rejser

RejsRejsRejs.dk er startet af to berejste herrer, som er vant til at give gode rejseråd, og som selv bruger rigtig meget tid på at samle inspiration, planlægge og fortælle om rejser. Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen er begge medlemmer af De Berejstes Klub og har rejst i over 120 lande. Vi har tilsammen stor erfaring med rejseverdenen med mange forskellige kasketter på; foredragsholder, magasinredaktør, rejseleder, rådgiver, forfatter, fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Rejsende.

Velkommen til RejsRejsRejs!

Vil du være med som landeekspert, som skribent eller noget andet, så kontakt os endelig. Det gælder også hvis du er interesseret i et kommercielt samarbejde. Du kan også altid kontakte os med ris, ros og idéer på mail: redaktionen@rejsrejsrejs.dk

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Redaktionen

RejsRejsRejs har en redaktion bestående af rejsevante personer, som elsker at dele ud af deres viden og fortælle om deres yndlingsdestinationer – og det modsatte. Redaktionen udvides løbende og udgøres pt. af:

Landeeksperter

På RejsRejsRejs finder du en række landeeksperter, som har opnået et stort kendskab til bestemte lande ved at rejse og bo der i lange perioder. Disse landeeksperter er til for dig. De skriver artikler og indlæg om deres ekspertlande, og de kan svare på de fleste spørgsmål om at rejse i disse lande.
Nogle af vores landeeksperter er:

Indhold, ophavsret og samarbejdsaftaler

RejsRejsRejs er et uafhængigt medie, som har til formål at skabe et overblik over alt det gode rejsestof, der findes derude. Vi er drevet af en grundlæggende rejselyst, og vi er vilde med rejsenørderi. Vi står helt inde for det, vi skriver, selvom vi selvfølgelig godt ved, at verden ændrer sig, gode steder kan blive mindre gode, og nye gode steder kommer til. Ikke to rejseoplevelser er ens, og vi er meget glade for at høre om dine oplevelser.

For at få det hele til at løbe rundt har vi nogle samarbejdsaftaler med andre gode rejsesider, og der kan være links til dem i artikler og indlæg her på siden. Hvis du går via RejsRejsRejs.dks links til dem og booker, så får vi noget tilbage fra dem, uden at det koster noget ekstra for dig. På den måde hjælper vi hinanden, og vi kan blive ved med at levere tips, tricks og overblik til dig, så støt gerne vores sponsorer ved at klikke ind og se om de skulle have noget der er relevant for dig.

Alt stof og alle meninger, der kommer til udtryk her, er alene den pågældende skribents synspunkter og deles ikke nødvendigvis af hele redaktionen. Alle rettigheder til de enkelte artikler og fotografier forbeholdes de respektive forfattere og fotografer, og indholdet må ikke videreformidles eller sælges uden ophavsmandens godkendelse.

 

Etiske overvejelser

På RejsRejsRejs er vi opmærksomme på, at rejsebranchen er mangfoldig, og at ikke alle spiller efter samme regler verden over. Som berejste ved vi, at der er forskel på prisniveauer, kvalitet, arbejdsforhold, komfort, service og generelle vilkår, når man rejser, og ikke to rejseoplevelser er ens. Vi har alle hver især vores grænser for, hvad vi mener er i orden, og hvor grænsen går for, hvad der ikke er. RejsRejsRejs’ redaktion og øvrige skribenter samt vores landeeksperter er erfarne rejsende, som formidler deres viden ud fra egne konkrete erfaringer.

Som medie har RejsRejsRejs valgt ikke at sortere i de forskellige rejseformer, rejsemål og rejseudbydere, da det er op til hver enkelt, hvor ens grænse går. Du bestemmer selv, om du vil flyve med SAS eller Ryanair, og om du vil rejse til Nordkorea eller lade være. Det blander vi os ikke i, og vi fortæller om alle muligheder. Vi kan sagtens finde på at kommentere på fx et flyselskabs punktlighed, eller evne til at håndtere bagage eller kunder, men vi frasorterer ikke nogen fra start af. Valget er dit.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk for at få uddybninger eller svar på dine spørgsmål.

God rejse – uanset hvor og hvordan!

Til forsiden

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons