RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs

Om RejsRejsRejs

Full width Rejsebanner, Banner, rejsemagasin, rejsrejsrejs, palmeblad

Danmarks største rejsemagasin

Hos RejsRejsRejs er vi vilde med at rejse. Vi er hele tiden på jagt efter nye rejsemål, nye rejseformer og ny rejseinspiration. Heldigvis er der masser af inspiration derude i blogs, billeder og billetter, og man kan bruge meget tid på at lede efter det, der lige netop passer til en selv. Derfor har vi skabt RejsRejsRejs.dk, hvor vi samler alt det vigtigste til dig, der er vild med at rejse.

RejsRejsRejs er et internationalt rejsemagasin med base i København, og er i dag Danmarks største rejsemagasin og et aktivt rejsefællesskab. Hver måned har vi en rækkevidde på over 3 millioner. (Kilde: Analytics 2022, ikke-unikke brugere, samlet rækkevidde på tværs af kanaler, inkl. Google).

Du finder spændende og relevant rejseindhold på vores 12 egne kanaler, RejsRejsRejs.dk, nyhedsbrevet, 8 sociale medier og 2 apps, og derudover er vi en del af 2 nordiske medie-netværk samt har en stor synlighed på Google.

konkurrence tropical islands

Læs mere om RejsRejsRejs som medie her.

Banner, engelsk banner, top banner

Det her får du med hos RejsRejsRejs

Hos RejsRejsRejs guider vi dig gratis igennem rejsejunglen, og indholdet bliver leveret af en stribe passionerede og erfarne rejsenørder, der gerne deler deres bedste tips med dig, så du kan få endnu mere ud af dine rejser.

Du kan både finde dybdegående insider-artikler, hurtigtlæste introduktioner og rejsesjov, der fejrer rejseglæden. Du får overblik over, hvor der er spændende rejseforedrag i nærheden af dig, og du finder vej til de bedste rejsebloggere i landet. Du finder også links og anbefalinger til de mest oplagte hoteller, fly og rejsebureauer. Og vigtigst af alt finder du alle de gode rejsetilbud fra os og andre samlet på ét sted.

Vi holder som mange andre danske rejsevirksomheder til i hjertet af København, lige overfor Palads. Du kan læse mere her om samarbejde, støt os, presse, job, datapolitik, rejseskribenter og om RejsRejsRejs på engelsk, og du kan læse mere om redaktionen og vores mål, etik og indhold herunder.

Læser-testimonials dansk, om os, det siger vores læsere
strand vand rejser

Rejs bedre, rejs længere og rejs ansvarligt

Baden-Württemberg, banner, 2024, kampagne, europa-park, europa-park resort

En god rejse varer meget længere end den tid, du er afsted. Her på redaktionen dyrker vi både tiden før rejsen, som er fuld af forventning og forberedelse, tiden mens du er på farten, og også tiden efter du er kommet glad tilbage – og skal til at finde det næste rejsemål.

Vores ønske er, at du kommer til at rejse bedre, rejse længere (i tid) og at du kan rejse så ansvarligt som muligt. RejsRejsRejs! Det vil sige, at når du gerne vil have mere med hjem fra rejsen end blot souvenirs er her masser af tips og ideer. Det gælder uanset om du vil arrangere rejsen selv, eller vil have inspiration til destinationen, og derefter få et rejsebureau til at klare alt det praktiske.

Som fx foreninger har vi brug for sponsorer så vi kan holde magasinet kørende, og derfor er der også reklamer og links rundt omkring, som du skal være velkommen til at klikke på, hvis du mener, de er relevante for dig.

Læs mere om samarbejdsmulighederne med RejsRejsRejs her

mennesker, fælleskab, sol, rejser, rejsrejsrejs team, om os, hvem er vi, de berejstes klub, redaktionen, redaktion, rejseskribenter

Om RejsRejsRejs: Mød redaktionen

RejsRejsRejs er startet af to berejste herrer, som er vant til at give gode rejseråd, og som selv bruger rigtig meget tid på at samle inspiration, planlægge og fortælle om rejser. Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen er begge medlemmer af De Berejstes Klub og har rejst i over 150 lande. De har tilsammen stor erfaring med rejseverdenen og med mange forskellige kasketter på som; foredragsholder, magasinredaktør, rejseleder, rådgiver, forfatter, fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Rejsende.

Princess cruises banners

RejsRejsRejs har en redaktion bestående af rejsevante personer, som elsker at dele ud af deres viden og fortælle om deres yndlingsdestinationer. I dag har redaktionen et team på otte og over 70 eksterne rejseskribenter. Mød redaktionen på vores rejsemagasin her:

Jacob Jørgensen
Direktør, redaktør, rejseskribent og foredragsholder

Jens Skovgaard Andersen
Chefredaktør, rejseskribent, rejseleder og rådgiver

Laura Graf
Skribent og grafisk designer

Kristian Bräuner
Medredaktør og skribent

Cirkeline Lemas
Projektleder, medredaktør og skribent

Anna Christensen
Medredaktør, projektleder og skribent 

Vil du gerne være en del af vores team? Eller hjælpe til som rejseskribent? Så kontakt os endelig på redaktionen@rejsrejsrejs.dk. Dette gælder også hvis du er interesseret i et kommercielt samarbejde eller ønsker at komme med ris, ros og nye idéer.

foto, kamera, menneske, rejser, rejseskribent, samarbejde med rejsrejsrejs, samarbejde med os, blive freelance rejseskribent

Indhold, ophavsret og samarbejdsaftaler

                                                                 

Vidste du: Her er de 7 byer i Europa med flest solskinstimer!

7: Nice i Frankrig – 342 timer/måned
6: Valencia i Spanien – 343 timer/måned
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

RejsRejsRejs er et uafhængigt medie, som har til formål at skabe et overblik over alt det gode rejsestof, der findes derude. Vi er drevet af en grundlæggende rejselyst, og vi er vilde med rejsenørderi – og derfor har vi oprettet et rejsemagasin. Vi står helt inde for det, vi skriver, selvom vi selvfølgelig godt ved, at verden ændrer sig, gode steder kan blive mindre gode, og nye gode steder kommer til. Ikke to rejseoplevelser er ens, og vi er meget glade for at høre om dine oplevelser.

For at få det hele til at løbe rundt har vi nogle samarbejdsaftaler med andre gode rejsesider, og der kan være links til dem i artikler og indlæg her på siden. Hvis du går via RejsRejsRejs.dks links til dem og booker, så får vi noget tilbage fra dem, uden at det koster noget ekstra for dig. På den måde hjælper vi hinanden, og vi kan blive ved med at levere tips, tricks og overblik til dig, så støt gerne vores sponsorer ved at klikke ind og se om de skulle have noget der er relevant for dig. Læs mere om samarbejde her.

Alt stof og alle meninger, der kommer til udtryk hos os, er alene den pågældende skribents synspunkter og deles ikke nødvendigvis af hele redaktionen. Alle rettigheder til de enkelte artikler og fotografier forbeholdes de respektive forfattere og fotografer, og indholdet må ikke videreformidles eller sælges uden ophavsmandens godkendelse.

bæredygtighed og etik, skov, ansvar på rejsen, bæredygtig, bæredygtig rejsestik, grønt rejsemønster

Om RejsRejsRejs: Bæredygtighed og etik

Hos RejsRejsRejs er vi opmærksomme på, at rejsebranchen er mangfoldig, og at ikke alle spiller efter samme regler verden over. Som berejste ved vi, at der er forskel på prisniveauer, kvalitet, arbejdsforhold, komfort, service og generelle vilkår, når man rejser, og ikke to rejseoplevelser er ens. Vi har alle hver især vores grænser for, hvad vi mener er i orden, og hvor grænsen går for, hvad der ikke er. Vores rejsemagasins øvrige skribenter er erfarne rejsende, som formidler deres viden ud fra egne konkrete erfaringer.

Som rejsemagasin har RejsRejsRejs valgt ikke at sortere i de forskellige rejseformer, rejsemål og rejseudbydere, da det er op til hver enkelt, hvor ens grænse går. Du bestemmer selv, om du vil flyve med SAS eller Ryanair, og om du vil rejse til Nordkorea eller lade være. Det blander vi os ikke i, og vi fortæller om alle muligheder. Vi kan sagtens finde på at kommentere på fx et flyselskabs punktlighed, miljøarbejde eller evne til at håndtere klager, men vi frasorterer ikke nogen relevante væk fra start af. Vi har aktivt fravalgt at have sponsorer, der ikke er relevante og/eller i vores øjne ikke gør noget godt for samfundsudviklingen (fx kviklån), men vi har valgt ikke at sortere i de rejse-relevante indslag. Der er valget dit.

Det gælder også bæredygtighed. Vi har personligt stærke holdninger til bæredygtighed. Det kan godt virke selvmodsigende, når nu rejser skaber CO2-udledning. Men rejsebranchen er en af de hurtigst voksende i verden, og den globale handel og udvikling er dybt afhængig af den. Faktum er, at det ikke fjerner rejseriet at vi holder op med at tale om det.

konkurrence tropical islands

Hos os er vores fokus derfor på bæredygtige rejser, hvor vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig til at tage de bedste valg. Du kan gøre en reel forskel når du vælger transportmiddel og destination – det betyder noget, om du vælger de overturistede steder i højsæsonen vs. andre steder, der har brug for den økonomiske håndsrækning turisme kan bidrage med. Det betyder noget, om du ser suspekte dyreshows eller fravælger dem. Det betyder noget, hvad du spiser når du er på ude at rejse, fx om du spiser lokalt eller importeret mad.

Det vi selv gør, er at have et redaktionelt fokus på det, så der kommer gode råd løbende, og vi støtter forskellige initiativer selv. Desuden har vi hos RejsRejsRejs taget et bevidst valg om, at vores rejsemagasin udelukkende er online, så vi har ikke et “print footprint”.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk for at få uddybninger eller svar på dine spørgsmål.

God fornøjelse!

PS: Vil du gerne vide, hvordan vi anvender cookies og håndterer data på vores site? Så læs mere mere om vores datapolitik her.

google play logo rejser
Nyhedsbrev logo rejser
appstore logo rejser

RejsRejsRejs
Porcelænshaven 26, 2000 Frederiksberg
Danmark
redaktionen@rejsrejsrejs.dk

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.