RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Mød vores rejseskribenter

Mød vores rejseskribenter

Kuffert - sand - rejser

RejsRejsRejs.dk er drevet af rejse- og skrivelyst, og vi er mange rejseskribenter, der har begge dele i stor mængde. Her kan du møde os, der skriver rejseartikler og se lidt mere om, hvad vi ellers laver, og hvor vi rejser hen.

Adil Mirzakhanova

Adil er født i Rusland, og kom til Danmark da hun var 3 år. Hun har været i Rusland over 15 gange i løbet af sit liv, og i 2018 boede hun derovre i 6 måneder. Hun taler flydende russisk og elsker at vise en anden side af Rusland og den russiske kultur frem end hvad man typisk ser som almindelig turist. Adil arbejder som rejseleder for rejseselskabet Above Borders, der laver rejser til nogle af verdens mest isolerede lande.


Alberte Munch Ekstrand

Alberte har særligt oplevet verden fra vandsiden - blandt andet et års langturssejlads tværs over Atlanten til Caribien i familiens hjemmebyggede båd.


Amanda Rico Abildskov

Amanda driver sin egen rejserelaterede hjemmeside samt Facebook-side. Hun er halvt dansk og halvt spansk og opvokset i en Andalusisk landsby. Hun rejser til Spanien flere gange om året både på familiebesøg, men også for at udforske nye spændende steder. Hun er uddannet rejseleder og har arbejdet både i Spanien, Tyrkiet og Thailand.

De fleste af Amandas rejser går til de spansktalende lande, og hun har bl.a. været rygsækrejsende i Costa Rica, Cuba og Mexico. Amanda er, udover rejseleder, uddannet skolelærer samt musiker. Hendes tilgang til det lokale liv er netop ofte musikken, snorkling og dykning eller ture på mountainbike. Hun vil befinde sig i Central Amerika samt Sydamerika indtil ultimo 2019.


Ane Hess-Nielsen

Jeg har en passion for rejser, historie, kultur, religion og sprog og jeg er altid i færd med at planlægge min næste rejse. I 2018 går turen til Dakar, Senegal.
Min eventyrlyst - hvad enten jeg rejser som skribent, expat, rejseleder, udvekslingsstudent eller turist - har bragt mig til over 30 lande på fire kontinenter. Jeg har blandt andet sprunget i bungee jump ved Victoria Falls, været på trekking i Kashmir, besøgt ørkenbyen Yazd i Iran, gået på den kinesiske mur, besøgt underjordiske kirker i Etiopien og været på safari i Botswana.


Anita Olsen

Anita er en glad og eventyrlysten sjæl - uhelbredeligt smittet af rejsefeber. En udstationering i USA var startskuddet: Her slog det smukke, idylliske New England og naturparkerne vestpå benene væk under hende. Siden har hun været afhængig af store naturoplevelser, som foruden USA har ført hende til Hawaii, Mexico, Caribien, Peru, Jordan, Norge og mange andre steder i verden.
Gør-det-selv og aktiv ferie er den foretrukne rejseform godt hjulpet af Lonely Planet, rejseblogs og andre online kilder. Udover natur er mennesker også en stor del af oplevelsen: ”Man møder tit de mest åbne, venlige og vidunderlige mennesker undervejs”. Anita er frivillig medskribent på RejsRejsRejs.


Anna Christensen


Anna le Dous

“Den, der siger, at det ikke kan lade sig gøre, skal ikke afbryde den, der gør det.” Det er et ordsprog, som har fulgt Anna le Dous, siden Anna blev båret op på Den Kinesiske Mur siddende i sin kørestol. Anna har muskelsvind og er afhængig af personlig og praktisk hjælp døgnets 24-timer. En trappe er lige så umulig for Anna at bestige, som Mount Everest er for mange gående. Alle Annas rejser har lært hende, at meget kan lade sig gøre, hvis man er stædig og holder ved sine drømme. Jo flere landegrænser hun har krydset, jo mere har hun flyttet sine grænser for, hvad der er muligt. Undskyldningerne for ikke at rejse kan være mange, men hvorfor ikke bare droppe dem og kaste sig ud i eventyret? Anna er medlem af De Berejstes Klub og har rejst i over 60 lande på 6 kontinenter. Hun skriver artikler og holder foredrag om det at rejse, når man har et fysisk handicap.


Anna Lohmann

Anna er oprindeligt fra Birkerød, men har nu været bosat på Vesterbro et par år, hvor hun nyder de utallige caféer og god kaffe. Hendes glæde for at rejse startede allerede som barn, og kommer stadig afsted nogle gange om året når studiet og økonomien tillader det. Annas bedste rejsedestinationer er Amsterdam, Bali og Vietnam, men håber på en dag at få mulighed for at opleve New Zealand.


Anne Marie Boye

Anne Marie elsker at rejse til anderledes destinationer, hvor der er mulighed for at få store rejseoplevelser og gerne komme ud i naturen og tæt på dyrene. Hun er med i De Berejstes Klub, og har været i mere end 60 lande, og flere er på vej. Hun rejser med sin kæreste Rasmus, og sammen skriver de på twodanesontour.com


Anne Marie Simonsen

For Anne Marie er det at rejse meget mere end en passion - det er en livsstil. Hun er vokset op i en familie, der er spredt over hele jordkloden, så det at rejse og udforske verden har altid været en naturlig del af hendes liv. Hun har været bange for at flyve og måtte i et par år stille rejselysten ved at rejse Europa tyndt i tog, men efter at have rejst rundt i hele Bangladesh i små gamle lokale propelfly er skrækken ved at være kureret.

Anne Marie har en helt særlig forkærlighed for Sydøstasien og Vestafrika, hvor hun har boet og arbejdet i en årrække, og derved kommet helt tæt på lokalbefolkningen. Hun rejser altid med sin notesbog og kamera for at indfange det lokale liv på bedst mulig vis.


Antonela Thoma

Antonela er en ivrig rejsende, madelsker og kreativ sjæl, som elsker naturen og især havet.
Hun er født i en lille havneby i Albanien, har boet i Athen og flyttede for 5 år siden til eksotiske Danmark.
Antonela har på det seneste kastet sig over at udvikle et projekt kaldet getULocal, som skal få os alle til at støtte og handle i de små uafhængige butikker til daglig, som vi også gør, når vi er på ferie.


Aske Mørkeberg Sørensen

Aske er en rejseglad digital freelancer der rejser rundt med computeren i rygsækken.
Efter at have studeret i 20 af sine 28 år valgte han at droppe sit stabile fuldtidsjob og springe ud i livet som digital nomade. Han har altid rejst meget, og elsker at se verden fra forskellige perspektiver og at opleve dens kulturer. Denne rejselyst/nysgerrighed har betydet, at han udover de klassiske backpackerture gennem Asien og Latinamerika, også har oplevet andre spændende dele af verden, hvor han blandt andet har rejst i lande som Belarus, Makedonien, Rusland og Ukraine. Udover sit freelance arbejde er han meget aktiv på Instagram, hvor man kan følge hans færden rundt i verden. Han drømmer om at få en livsstil hvor at arbejde og at rejse er to ting der hænger sammen, og hvor der er rig mulighed for at opleve alle
verdens kroge. Øverst på listen af nye lande er blandt andet lande som Sydafrika, Jordan, Grønland og Japan.


Birgit Pedersen

Jeg bor i Hundested med min forlovede Henrik og min yngste søn. Jeg er mor til 2 drenge og bonusmor til 3 drenge.
At rejse er at leve, udvide sin horisont og viden. Hvilket jeg holder meget af. Det gælder både under og over vandet. Elsker at se rejse/naturprogrammer og en god film. Birgit deltager i årets rejseartikel konkurrence


Brian Hansen

Brian Hansen har arbejdet som rejseleder i store dele af verden - mest med base i Thailand – siden marts 2000 og har haft bopæl i Chiang Mai siden 2008. Se mere på hans blog www.rodemesteren.com, hvor du både kan finde gode tips og tricks til at planlægge din næste rejse samt brugbar ekspert viden om blandt andet Thailand.


Camilla Kornerup

Camilla Kornerup er medlem af De Berejstes Klub og har rejst, boet og arbejdet i 50 lande over hele verden med længere ophold i Asien og Sydamerika. Til daglig driver Camilla foredragsvirksomheden Cosmopolit.dk, hvor hun holder foredrag om kultur, mennesker og sociale forhold i nogle af verdens spændende lande. Du kan læse mere om Camilla her.


Camilla Liv Jensen

Camilla har været vant til at rejse siden en ung alder, og skal som minimum rejse én gang om året - men jo flere, jo bedre. Indtil videre har de fleste rejser været indenfor Europa, undtagen en enkelt tur til Dubai og en rejse til Florida som barn, men hun håber at besøge flere verdensdele, så snart som muligt.

Til dagligt studerer hun Leisure Management i Roskilde, som er et studie der bl.a. har fokus på turisme og oplevelsesøkonomi. Rollen som studerende genererer ikke mange penge til rejser, hvorfor de fleste rejser indtil videre har været indenfor Europa.

Hun elsker at rejse sydpå, mod højere temperaturer, men når årstiden siger vinter, elsker hun også at stå på ski.


Cecilie Ballegaard Thuelund

For Cecilie er frihed en af de værdier, hun vægter allerhøjest. Hun har det bedst, når hun kan føle sig fri. Det er derfor, hun har rejst stort set hele sit liv. I 2020 ændrede Cecilies rejsemåde sig. Cecilie har oftest rejst alene, men nu udforsker hun verden i sin camper-van, Fudde, sammen med sin kæreste og deres hund. Næste store planlagte rejse er road trip igennem hele Østeuropa med afsluttende øhop i Grækenland. Cecilies største drøm er at få pladen fuld: Hun mangler kun at besøge et enkelt kontinent, så Antarktis er højt på listen - sammen med Den Mongolske Jernbane.


Cecilie Saustrup Kirk

For Cecilie er verden hendes legeplads, og jo oftere hun kommer derud, jo bedre.

Hun har rejst det meste af hendes liv og oplevet alt fra Paris romantiske gader til Tokyos elektroniske neonskilte og Accras naturskønne vildtparker.

Hun elsker at lede efter de skjulte perler inden for kultur, oplevelser og mad, og fortrækker altid den lokale madbod og de autentiske forestillinger, frem for de internationale kædebutikker.

Hun har boet et halvt år i Sydkorea, og er fast besluttet på at bo i et andet land igen engang i fremtiden.

Næste mål på listen er Canadas storslåede vandfald og Australiens farverige koralrev


Celina Jarnit Petersen

Celina er cand.comm. i dansk og kommunikation og har stor interesse for kulturformidling og kulturoplevelser. Hun elsker at pakke kufferten og rejse på ferie mod varmere himmelstrøg.


Cirkeline Lemas

Kufferten er tit pakket og klar så snart vinterperioden rammer. Destinationen går primært til varme og kulturelle Thailand, som den har gjort de sidste 5 år.

Passionen for oplevelser, rejser og kulturer startede for snart 10 år siden, da hun rejste til USA som udvekslingsstudent.
Siden da, er kufferten blevet fyldt med minder såsom roadtrips i USA, rygsækrejser i Thailand, Indonesien, Australien, New Zealand og Mexico, samt massere af smutture til blandt andet Berlin, Hamborg, London og Malmö.

Når hun ikke har mulighed for at rejse, nyder Cirkeline at udforske smukke naturområder og samle videre på sin rejsebogssamling, som hele tiden vokser.

Efter endt uddannelse indenfor Service, Hospitality and Tourism Management, er drømmen at kunne rejse med familien rundt i de sydøstasiatiske lande i en længere periode.


Claus Andersen

Claus Andersen har rejst det meste af sit liv og ånder og lever for at rejse og for at være verdensborger.
Han lever af at være rejseleder, foredragsholder, blogger og med turismeudvikling i diverse lande. Claus er på farten det meste af året og har det fint med sin rastløshed og elsker at være rundt i verden og besøge alle de venner, han har fået gennem årerne på alle kontinenter.
Claus Andersen er også passioneret langturscyklist og har cyklet gennem mere end 30 lande, ligesom han også elsker at vandre og bestige vulkaner i fritiden. Jobbet som rejseleder kan til tider være stressende, og så er det godt med frisk luft og motion i eksotiske omgivelser når man har fri.
Claus har en ret omfattende blog på engelsk om sine rejser, som hedder travellingclaus.com, og en dansk udgave kan findes på rejsetossen.dk.


Danny Salling Hansen

Danny er uddannet cand.mag. i turisme fra Aalborg Universitet København. Og ja, så elsker han virkelig at rejse! Når han ikke drømmer om, at surfe på Hawaii, vandre gennem frodige Amazonas eller spejde fra toppen af de højeste bjerge, så hverdagen sit fokus på digital kommunikation og marketing. Desuden er han vild med gastronomi og mødet med fremmede kulturer, og har tidligere arbejdet som kok i København, i flere år.


Emil Moe

Emil elsker at rejse og har rejst i store dele af verden.

Da det er vigtigt at kende sit fundament, var destinationerne
de første mange år i Europa. Senere har det udvidet sig til alle dele af verden, men særligt Asien har fanget hans interesse, og han har boet i Asien af flere omgange. Først Thailand og senere Cambodia, hvor han også har haft fornøjelsen af at se Angkor Wat adskillige gange.

Til daglig er Emil software-ingeniør og nyder til fulde at kunne tage sit arbejde under armen og drage ud i verden.
På rejserne er lokal kultur, historie og befolkning i fokus. Det er en fornøjelse at lære om andre kulturer og traditioner og til tider blive udfordret i sin opfattelse af, hvordan "tingene plejer at være”.


Emma Thiesen Nielsen

Emma er meget eventyrlysten og elsker at opleve nye kulturer. Siden hun var helt lille, har hendes familie taget hende med på opdagelse rundt omkring i verden.

Hun har efterfølgende boet og arbejdet i Kina, på Korsika, Cayman Islands og i Brasilien. Hun er vild med at smage på lokal mad og eksotiske drikke. På grund af sin tid som bartender på en ølbar, er det altid et must at smage lokale øl. For Emma er det vigtigt at forstå den lokale kultur og lære de lokale at kende.

Hun er igang med at tage en professionsbachelor i International Hospitality Management og er undervejs blevet uddannet Divemaster. Hun drømmer om at kunne åbne sit eget hostel i fremtiden.

Nogle af de bedste minder fra Emmas eventyr er fra karneval i Rio, helikoptertur i New York, kinesisk nytår i Shanghai, dykning på Cayman Islands, nytår i Bangkok, junglefest i Cambodia og cliff diving på Korsika.


Emma Urassa

Jeg er en rejselysten kvinde fra København og kan findes på Dansker i Afrika på Instagram. Jeg har altid elsket at rejse og få én på opleveren, og min rejselyst voksede endnu mere, da jeg blev færdig med gymnasiet i 2013 og rejste ud i verden for første gang alene.
Dette var også mit første møde med Afrika. Jeg rejste til Sydafrika og til Tanzania - herunder Zanzibar - og var frivillig i 3 måneder i alt. Her fik jeg virkelig øjnene op for, hvor fantastisk et kontinent Afrika er, men jeg var ikke færdig med at opleve resten af verden.
Jeg har boet og arbejdet i Australien og studeret i Sydkorea, men det trak hele tiden i mig at komme tilbage til Afrika. Derfor tog jeg på road trip igennem 8 afrikanske lande (heriblandt Tanzania). Jeg har også været på et praktikophold i Zambia, men det var som om, jeg aldrig helt kunne slippe Tanzania. Så jeg rejste tilbage til Tanzania i 2019, hvor jeg bare fik en følelse af, at dette skulle være mit hjem. Jeg mødte også min nuværende mand og har nu boet i Moshi i Tanzania 'on and off' siden 2019, hvor jeg elsker at bruge min tid på at udforske landet og specielt de mindre turistede områder.


Eric Lang

Eric Lang tabte sit hjerte til New York med det samme, da han besøgte byen for første gang. Han har taget New York-livet til sig med alt, hvad det indebærer, og har sammen med sin familie kaldt New York for sit hjem i 6 år. På NewYorkCity.dk og i den gratis app Eric’s New York til iOS og Android deler han ud af sine gode tips og fortæller alt, der er værd at vide om The Big Apple. Eric har gjort det til sin fuldtidsbeskæftigelse at hjælpe folk med at planlægge den perfekte rejse til New York, og han kan svare på næsten alle de spørgsmål, der måtte melde sig. Hvad end du er på udkig efter New Yorks bedste burger, museer, rooftop-barer, seværdigheder at besøge med børn eller noget helt femte, så har Eric svaret!


Eva Jørgensen

I 2018 solgte Eva og hendes mand Malthe deres hus i København og byttede det ud med en autocamper. Siden da har de udlevet deres drøm og kørt Europa tyndt som digitale nomader på fuld tid. Hovedformålet med deres nye liv er, udover at vinke farvel til en stresset hverdag, at kortlægge Europas ukendte seværdigheder, fantastiske naturområder, små skønne restauranter og meget mere. Udover at skrive artikler har de også deres egen blog og kan følges på Instagram og Facebook. I 2020 udgav Eva en e-bog om deres første to år som fuldtids rejsende. Bogen hedder Book of Dreams og er en fortællende rejseguide med masser af historier, tips & tricks, anbefalinger og smukke billeder fra deres rejse. Hvis du synes deres historie virker bekendt, er det måske fordi du så dem i Go'Morgen Danmark i sommeren 2020, hvor de fortalte om at slå op med hverdagen.


Henriette Krog-Andersen

Henriette elsker at rejse! Hun elsker at komme ud og møde nye kulturer, se anderledes steder, og især bliver hun igen og igen overvældet af, hvor fantastiske oplevelser man kan få i naturen.

Hun fik for alvor øjnene op for udlandet, da hun boede i USA som udvekslingselev. Senere boede hun 2½ år i Grønland, men nyder nu hverdagen i Danmark sammen med sin familie. Dog skal der helst være mindst én ferie planlagt, så de altid har nye oplevelser i sigte.

Henriette blogger om deres rejser på Enfamiliederrejser.dk, blandt andet om hvordan de rejser som familie, og om hvordan de på bedste vis forsøger at kombinere både børneoplevelser og voksenoplevelser.


Henrik Lange

Henrik Lange kender USA bedre end de fleste.
Henrik er uddannet journalist, har besøgt USA og Canada mere end 30 gange og har været i de fleste hjørner af det store kontinent. Han elsker de nordamerikanske landeveje, de klassiske moteller med flotte neonskilte, de autentiske diners og caféer, de mange småbyer og de store åbne vidder og landskaber. Og ikke mindst de unikke nationalparker.
Henrik er ekspert i kør-selv-ferie i USA og har både kørt rundt i USA i udlejningsbil og motorhome. Han står bag USA portalen Highways-USA.com og medlemsklubben Highways-Academy.com, og så rådgiver han danske familier, der planlægger ferie på egen hånd i USA eller Canada.
Nå ja, han har forresten også skrevet 12 rejseguider om forskellige regioner af USA.
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA-ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske Midtvesten tilbage i 1990erne sammen med en amerikansk familie, hvor han hjalp med at sælge friskpresset limonade til de tørstige amerikanere til byfester, dyrskuer, landbrugsmarker, rodeoturneringer og flyshows.
Henrik og Highways-USA kan også findes på Facebook, Instagram, og Youtube.


Iben Lindemark

Iben har rejst verden tynd, siden hun var ung, og har i mange år været medlem af De Berejstes Klub. Sammen med sin mand, Christian, har hun fire børn i alderen 2-11 år og er derfor ekspert i børnevenlige rejser. Familien bruger altid sommeren på at sejle, mens de rejser ud i verden om vinteren. 

Iben foretrækker at have god tid til at opleve de lande, hun besøger, så listen over lande, hun har opholdt sig i i mere end en måned tæller bl.a. Kina, Vietnam, Israel, Brasilien, Nicaragua, Guatemala, Canada og USA. De seneste år har hun og familien primært brugt deres rejser på at udforske Caribien, som er et ideelt område at rejse i med små børn.


Ida Dreboldt Kofoed-Hansen

Ida er uddannet cand.mag i kommunikation og dansk litteratur. Hendes rejser fokuserer enten på naturoplevelser eller på kulturoplevelser. Som tidligere spejder har hun en forkærlighed for vandreture, rygsæk og bålmad. I familien er der lige blevet indkøbt et stor 10 personers telt med kabiner, så fremtiden byder på nye spændende friluftsoplevelser.

Når rejsen skal have et mere kulturelt fokus, er Ida glad for hovedstader. På storbyferien har hun altid en lang liste med historiske seværdigheder der skal opleves, og der bliver ikke brugt meget tid på hotelværelset. Hun har blandt andet været i London, Paris, Prague, Amsterdam, Venedig, Rom og Reykjavik.


Inge Gustafsson

Inge elsker alt, der har med Italien at gøre. Det hele startede med 3 år som rejseleder i Italien for Fritidsrejser, og så var grunden lagt til et varmt forhold til det farverige og charmerende land. Inge har senest igen boet 4 år i Italien, og hun driver passioneret rejsebureauet Local Living A/S. I rejsebureauet udlejer de ferieboliger, der bringer alle gæsterne så tæt som muligt på det autentiske Italien. Foruden de personligt og nøje udvalgte boliger, sørger Local Living for, at oplevelserne krydres med lokale mad- og vinoplevelser, natsafari, vandretur på Pilgrimsruten eller andre drømme, der skal opfyldes. Local Living er også eksperter i skræddersyede grupperejser til virksomheder.


Inger-Marie Shiraishi Nielsen

Inger-Marie er en dansk dame bosat i Japan sammen med sin japanske mand. Herfra driver hun bloggen Dagbog fra Japan, som også findes på Facebook. Hun har boet derude siden december 2010 og har efterhånden besøgt mange egne og steder i Japan. I starten besøgte hun selvfølgelig alle de kendte turiststeder, men nu går hun efterhånden mere efter de mere ukendte steder, som turisterne ikke rigtig har fundet endnu - og dem er der heldigvis rigtig mange af endnu.

Hun og hendes mand tager ofte på småture rundt omkring, og det er især på disse ture, hun har fået sin efterhånden store viden om Japan og japansk kultur, som hun elsker at dele med andre for at lære folk, at Japan er andet end templer i Kyoto.

Det bliver da også til rejser uden for Japan i ny og næ, og her er det de store naturoplevelser, der trækker mest, og dem hun husker bedst. Men uanset hvor hun tager hen, har hun altid kameraet inden for rækkevide for at kunne forevige de mange smukke og fantastiske øjeblikke fra de steder, vejen fører hen.


Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i mere end 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø.

Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også studielektor på CBS.


Jakob Harring

Jakob driver til daglig et rejseselskab, Adventure Tours UK, der udbyder aktive rejser/adventure-rejser til det utroligt smukke nordlige Wales. Efter at have rejst store dele af verden rundt med natur og det aktive i fokus er hans kærlighed faldet på Nordwales, der med sin utrolige natur og sit brede udvalg af aktiviteter er Europas adventure-hovedstad. Ud over sit rejseselskab har han 20 års erfaring fra Dansk Politi, hvor han stadig er ansat.
Læs mere om Jakob, hans partnere og rejser til Wales her.


Jakob Linaa Jensen

Ud over mit arbejde som forskningschef i sociale medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er rejser min altoverskyggende interesse at rejse. Jeg har været i 102 lande på 7 kontinenter og er altid i gang med at drømme mig nye steder hen. Jeg er næstformand i De Berejstes Klub, hvor jeg har været medlem i 11 år og mødt en række af mine bedste venner.

Jeg har nok tænkt mere over livet end de fleste, hvilket har fået mig til at tage nogle meget bevidste valg. Jeg har eksempelvis valgt børn fra for at hellige mig karriere, rejser og livsnydelse. Jeg elsker at diskutere alt mellem himmel og jord med andre dejlige mennesker, meget gerne over god mad med passende drikkevarer til.

Min blog: Linaa.net


Jens Skovgaard Andersen, redaktør

Jens er en glad rejsenørd, der har rejst i over 70 lande fra Kirgisistan og Kina til Australien og Albanien. Jens er uddannet i Kinastudier, har boet i Kina i 1½ år og er medlem af De Berejstes Klub. Han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som rejseleder, foredrag, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende.
Jens går ofte efter steder, hvor der også er mulighed for at se en god fodboldkamp i selskab med andre inkarnerede fans og har en særlig forkærlighed for Boldklubben FREM, hvor han sidder i bestyrelsen.
For de fleste er det oplagt at se op til Jens (han er knap to meter høj), og så er han 14-dobbelt mester i TV-quizzen Jeopardy, så hvis du ikke kan finde ham ude i verden eller på et fodboldstadion, kan du nok finde ham ude at turnere i det københavnske quiz-miljø.


Jesper Frank

Året siger 2018 - alder siger 49 år - og 62 lande bag mig - samt en pokkers mange byer.

Jeg var 17 år, da jeg rejste første gang – en bustur til Gardasøen – her fik jeg lynhurtig blod på tanden til mere og endte i rejsebranchen 4 år efter - hvor jeg var i næsten 10 år.

Charterhelveders luner blev mig for meget, jeg blev træt af alle de evindelige spørgsmål og søgte nye højder for mit arbejdsliv. Jeg blev derfor ejendomsmægler, og i dag arbejder jeg i IT branchen – hvilket giver mig økonomiske fordele for til stadighed, at rejse som jeg ønsker.

Igennem mine rejser har jeg altid været optaget af at tage billeder – jeg har ikke altid haft en rød tråd, men er så småt begyndt at finde ud af, hvad jeg hellere vil tage billeder af end andet.

Jeg har i det seneste år forsøgt at sætte ord og billeder på mine rejser via en hjemmeside, hvor idéen startede med bare at være rejser i billeder – men har nu begyndt at lave rejseblogs også - rejseblogs som beskriver hvor vi har rejst og hvor meget den samlede rejse har kostet.

Hvorfor rejser jeg? Hvorfor ikke?

Jeg elsker at rejse, elsker at opleve fremmede kulturer og opleve en helt anden verden end den jeg selv befinder mig i. Derfor er det heller ikke luksusrejser, der er det foretrukne. Vi booker altid kun flybilletterne, og så finder ud af hvor vi så skal hen, når vi lander – vi bor typisk på guest house og hotel, hvor dette ikke er muligt. Mange kan sikkert stejle over de små udfordringer, der er forbundet med at rejse på den måde– især dem som har børn. Jeg har selv 4 børn (14 år, 3 år, 1 år og 3 måneder) – så lad jer endelig ikke skræmme af det – bare gør det. For ved at gøre det, finder du også ud af, at man kan mere end man tror på egen hånd.


Jesper Munk Hansen

Jesper bor i Kolding og har rejst meget i sit liv. Især i Sydeuropa, hvor Italien og Spanien er hans favoritter. Han har besøgt Spanien 12 gange og Italien 24 gange.

Han taler spansk og er også ved at lære italiensk og har desuden været Brand Ambassadør for Visit Italy i lidt mere end 2 år fra 2020 til 2022.

Derudover har han boet i Malaysia i 3 måneder.

Jesper er ude og rejse 4-6 gange om året og i 2023 var han på 6 rejser. I 2024 har han indtil videre planlagt rejser til Sicilien, Thailand og til EM i fodbold i Tyskland.

Følg Jespers rejseside på Instagram, hvor han fortæller om sine mange rejser: instagram.com/munktravels/


Joan Juanita Andersen

Joan J. Andersen er stærkt inspireret af sine år i Guatemalas kontrastfyldte samfund. I sine tekster beskriver hun den rå virkelighed, tilsat et strejf af magi. Hendes debut Drømmenes Losseplads er en dokumentarisk skildring af hendes år blandt slummens beboere omkring den store losseplads i Guatemala City.
Hendes næste værk "En dag slipper vi væk herfra" forventes at udkomme i 2018.


Johanne Iben Johansen

Til dagligt læser Johanne politik og administration på Roskilde Universitet. Når hun ikke studerer, er hun at finde i Øresunds sejlklub Frem hvor hun tager duelighedsbevis. Johanne rejser så meget som studiet og økonomien tillader det, og det kan både være i bus gennem Centralamerika eller med sejlbåd rundt i Caribien og Skandinavien.


Jonas Bang Andersen

Jonas har siden 2015 været i Nordkorea flere gange. Hans første rejse til Nordkorea var i forbindelse med et udvekslingssemester i Seoul. Derfor bestemte Jonas sig for at han ville rejse afsted igen, og dele disse oplevelser med endnu flere mennesker. Det gør han nu ved, at fungere som rejseleder for rejseselskabet Above Borders, holde foredrag og fortælle om sine oplevelser i radio og TV.


Jonathan Nør

Jonathan er en eventyrsøgende sjæl, der til dagligt arbejder med SEO og online marketing. Han elsker at rejse og udforske verden sammen med sin lille familie. Udover sin store glæde for at opdage nye destinationer, har han også boet i både Kuala Lumpur og Wien, hvilket har givet ham en rig forståelse for forskellige kulturer og livsstil. Hans glæde ved at rejse og hans passion for at opdage verden har ført ham til spændende destinationer og givet ham uforglemmelige oplevelser.

Med en bred vifte af rejseerfaringer er Jonathan altid ivrig efter at
tage på nye eventyr og skabe endnu flere vidunderlige minder på sin rejse gennem livet. Jonathans yndlingsdestination er Vietnam, og han drømmer om at tage på en længere rejse i landet inden længe.


Julie Aloush

Julie har siden en ung alder været meget interesseret i at lære nye sprog og kulturer at kende. Det forklarer uddannelsen i Interkulturelle markedsstudier og fransk, som hun færdiggjorde i juni 2019.

Julie har besøgt både øst- og vestkysten i USA, men har en drøm om en roadtrip, hvor hun også får sydstaterne at se. Derudover har hun boet et år i den lille franske landsby, Biot, hvor hun arbejdede som au pair. Hun har også besøgt Indonesien, Syrien, Chile, Canada og en god håndfuld europæiske charme byer. Hun elsker kaotiske storbyer, og har en drøm om at prøve at bo i både Paris og New York. Mest fordi at hun er meget betaget af den franske og amerikanske kultur og historie.


Julie Andrea Andersen

Med en bachelor i spansk sprog og kultur samt historie fra Københavns Universitet har de sydamerikanske lande været højt på listen over rejsemål. Julie har brugt de sidste fire år på at rejse rundt i Spanien og Mellemamerika, og det er som oftest landenes historiske udvikling, der fanger hendes interesse.


Karina Freimanis

Karinas interesse for rejser, fremmedsprog og andre kulturer startede, da hun som 15årig tog til Australien på udveksling. Siden da har disse interesser skabt rammerne for hendes liv. Karina har desuden boet godt et år i Costa Rica, Galapagos og Peru, hvor hun har arbejdet frivilligt, studeret og rejst rundt og dyrket sine interesser for spansk, salsa og dykning.


Katrine Øland Frandsen

En munter jyde, bosat i København. Til dagligt er jeg en nysgerrig ekstrovert med begejstring for rejser, kreativitet og nye oplevelser. Jeg har backpacket i sammenlagt 19 måneder i hhv. Asien, Oceanien, Syd- & Central Amerika, Jeg har haft et udvekslingssemester i Indonesien, og er nu kommunikationspraktikant hos RejsRejsRejs. Jeg er typen der konstant søger efter den næste rejse.


Kirsten Kester

Kirsten K. Kester er københavner bosat i Aarhus med sin vestjyske mand.
Sammen har de rejst i mere end 25 år.

Kirsten er desuden kunstner og har udstillet både i Danmark og flere steder i udlandet, bl.a. Berlin, New York og Mexico. Rejserne og kunsten skriver Kirsten om på sin blog, på Facebook og på Instagram.

Kirsten er til den uforudsigelige rejse, hvor hun ikke følger de øvrige turister i hælene. Den Kinesiske Mur er fx kun oplevet i det yderste vestlige hjørne af Kina og ikke i Beijing. Som nogle af de første turister rejste Kirsten og hendes mand i 1992 med tog gennem et Sovjetunionen, der netop er nedlagt og erstattet af nye selvstændige republikker.

Både Kirsten og hendes mand foretrækker rejsen på landjorden fremfor i luften. De tager sig tid til hvilke omgivelser, de end måtte befinde sig i, og besøger med lige stor glæde nye som allerede besøgte lande.

Kirsten har siden hun var ganske lille udfordret sig selv og andre på diverse rejser, specielt fordi hun sidder i kørestol. Udfordringen er nok størst for andre, da Kirsten for længst har vænnet sig til et liv i kørestol. For Kirsten er det meste ladsiggørligt; det handler for hende om vilje krydret med en smule fantasi. Andre lader ofte tvivlen komme i vejen og ser forhindringer fremfor muligheder.

Siden maj 2014 har Kirsten desuden kæmpet med langvarig hjernerystelse, hvilket har givet større udfordringer, end hun nogensinde har oplevet som handicappet i kørestol. Rejserne i denne periode har været mere begrænsede, men rejse - det vil hun.


Kirstine Rask Lauridsen

Kirstine holder meget af at rejse, og elsker at dele sine oplevelser og rejsetips med andre. Derudover har hun stor glæde af at læse rejseblogs og rejsesites, som hun bruger til at blive inspireret, blive klogere på de steder hun gerne vil besøge og ikke mindst for at få svar på konkrete rejsespørgsmål.

Kirstine er rygsækrejsende, men planlægger så vidt muligt sine rejser på forhånd mht. destinationer, overnatningssteder etc. for at udnytte rejsetiden bedst muligt. Hun er tilhænger af aktiv ferie med vandring og dykning, og holder i det hele taget meget af at være i naturen, når hun rejser. Derudover elsker hun god mad – og skal altid prøve det fremmede og eksotiske på mine rejser.

Læs mere her: Kirstines blog


Kristian Bang Larsen

Kristian Bang Larsen er kommunikatør og uddannet journalist. Han besøger jævnligt Japan, og især Tokyo, med sin datter og sin japanske kone.


Kristian Bräuner

Jeg elsker at rejse, og jeg rejser så tit muligheden byder sig. Min passion for at rejse fik jeg allerede som barn, hvor mine forældre tog min søster og jeg med ud i den store verden.

Min rejseerfaring strækker sig fra de klassiske storbysferier i Europa, over roadtrip i USA, til backpacking i Asien og Australien.

At opleve nye kulturer, unik natur og anderledes samfund, hvor folk lever meget forskelligt fra livet Danmark, er det, der driver min rejselyst.


Kristoffer Føns

Kristoffer Føns er vild med rejser og prøver på rejsekris.dk, at give dig de bedste guides til blandt andet overnatning, seværdigheder og transport i Europas storbyer.

Udover de europæiske storbyer står Kristoffer Føns bag sitet traveleast.dk, som beskæftiger sig med asiatiske destinationer.


Lau Holmelin

Lau er uddannet cand.san. i folkesundhedsvidenskab med speciale i natur og sundhed og har desuden en friluftsvejlederuddannelse. Han har flere sæsoners erfaring som guide (vandre- og skiguide) og Laus rejseoplevelser centrerer sig særligt om aktive rejser i flotte naturomgivelser, såsom vandring, kajakture og ski, men han er samtidig også vild med at besøge nogle spændende og kulturelle byer.
Lau er medstifter af rejsebureauet GrønRejs, som fokuserer på klimavenlige togrejser rundt i Europa.


Laura Graf

Laura er fra den tyske by Nürnberg og uddannet i kommunikation og virksomhedsstudier på RUC. Hendes glæde for at rejse begyndte allerede som barn i familiens camper van, når turen gik Europa rundt. Hun flyttede senere til Australien i forbindelse med sin praktik og boede i Sydney i et år. Derefter flyttede hun til Schweiz, men valgte i 2015 at slå sig ned i København.
Lauras bedste rejsedestinationer er Jordan, New Zealand og Grenada, men hun håber på en dag at få mulighed for at opleve Bhutan.


Lea Rose Nielsen Busch

Lea er ekspert på Ungarns storby Budapest. Efter hendes udlandssemester i byen kender hun til at alle de unikke attraktioner. Læs Lea’s artikel om Budapest og lær mere om hvad Lea anbefaler, du skal opleve i den charmerende og historiske by.


Lene Kohlhoff Rasmussen

Lene Kohlhoff Rasmussen rejser ud for at møde nye mennesker og lære om andre landes kultur, historie og religion, men også for at få nogle store personlige udfordringer. Derfor rejser hun på egen hånd til steder, der ligger langt væk fra de gængse rejsemål. Hun vil opleve nogle af de få steder i verden, hvor der stadig findes mystik og eventyr. Læs mere om hendes eventyr på www.kohlhoff.dk.


Lenette Larsen

Lenette er uddannet cand.comm. i strategisk kommunikation og og digitale medier. Hun er svært begejstret for at rejse ud i verden, og det har hun været ligeså længe hun kan huske. Lenette kom nemlig allerede afsted på sin første rejse, da hun var omkring 1 år, hvor turen gik til gran canaria. Siden da har hun blandt andet været på flere backpackerrejser, Interrail, solferier og storbyrejser. Grundlæggende elsker Lenette at opleve nye kulturer, nye sprog, nye madoplevelser og nye mennesker.


Line Hansen

Line startede sit rejseliv som teenager med at tage af sted på diverse charterferier med veninderne, hvilket kickstartede hendes rejselyst. Har altid været drevet af en stor udlængsel samt trang til at opleve verden, og se hvad der gemmer sig i andre lande. Efter teenageårene har det altid været med rygsæk rundt og gerne på ”low-budget”.


Louise Laurenius


Maiken Ingstrup

Maiken er 59 år og elsker at rejse, hun har besøgt 83 lande på 6 kontinenter og har sin egen lille rejseblog: www.gingittravels.com og på facebook Gingit Travels. Næste rejse går til Laos.


Maja Overgård

Maja elsker at rejse og være i naturen.
Efter at have rejst i hele verden er hendes seneste passion at udforske den danske natur - og det skal helst inkludere en overnatning i telt, en tur på vandet med surfboardet eller i en hængekøje under et træ.
Maja står bag hjemmesiden Hejcamp.dk, som hun har startet for at gøre det nemt at finde shelters, teltpladser, tipier, flyvende telte (!) eller andre spændende overnatningsmuligheder i den danske natur.


Malene Teichert Christensen

Malene er en person, som er meget nysgerrig både på mennesker og på verden, vi bor i. Hun startede med at rejse i en alder af fire år, hvor hun boede i Qatar i to år med sin familie og har siden da været flittig til at bruge sit pas. Hun elsker at se nye steder, og at rejse er noget af det, hun prioriterer højt. Hun er altid i gang med at planlægge den næste rejse i sit hoved.

Hendes hjerte banker for søde latinamerikanske sambarytmer, og et af de vildeste kulturchok var rejsen til Cuba i 2015, som hun beskriver som at træde gennem gaderobeskabet til Narnia - bare uden sneen. Her red hun blandt andet på hesteryg gennem tobaksmarker og sukkeroer og festede på et diskotek - udelukkende med lokale - hvor det var tydeligt, at de lærer bachata og salsa, nærmest før de kan gå.

Afrika samt Nord- og Sydpolen har hun endnu ikke betrådt, men hun er overbevist om, at stederne nok skal få glæden af hende en dag. I hvertfald Afrika. Hun er ikke super glad for at flyve, men heldigvis sejrer rejselysten over frygten.


Marcus Dalhauge

Marcus Dalhauge har i en ung alder allerede rejst i ca 20 lande. Det er lige fra USA til Asien. Han elsker at opleve forskellige kulturer, og udforske steder lige fra skov til strand. Jeg har senest været i Frankrig, Bretagne for at være helt præcis. Frankrig er generelt en favorit destination både om sommer og om vinteren. Dog vil jeg tilføje at det fedeste sted jeg har besøgt, uden tvivl har været Vietnam.

Når jeg rejser, elsker jeg også at udforske madkulturen i de forskellige lande. Det at spise mad hos restauranter/køkkener som man normalt ikke ville gøre, finder jeg meget interessant.


Maria-Leena Kerr

Maria-Leena Kerr elsker New York og USA. Det gør hun så meget, at hun idag er bosat i landet og tilmed driver det online concierge og sightseeing firma, Turist i New York - The Danish Tour Guide. Hun er autoriseret tour guide både i New York, Washington DC og Las Vegas. Derudover skriver hun om byen på sin blog. Lysten der driver værket er en stor passion for turisme, og for at give turister et indblik ind i de lokales historie, kultur og ikke mindst deres hverdag.


Marianne Nielsen

Marianne har levet og åndet for rejselivet i mere end 20 år.
De første rejser gjorde hende nysgerrig, og denne nysgerrighed åbnede døren til 12 år i udlandet som rejseleder, hvor hun var så privilegeret at få lov til at bo og arbejde så magiske steder som blandet andet Indien, Kenya, Bali, Thailand, Tyrkiet, Portugal, Spanien, og Italien.
Marianne elsker sit job som rejsekonsulent og at få lov til at dele erfaringer og viden om lande og steder, hun selv brænder for. Arbejde har udviddet rejsehorisonten yderligere og givet uforglemmelige minder med i bagagen fra Ecuador og Galapagos, Chile og Påskeøen, Grønland, Kina, Sydafrika og meget mere. Et ophold i Nepal som frivillig på et børnehjem er også blandt de kæreste rejseminder.


Marie Meier

Marie er solorejsende og blogger, og hun startede med at udforske verden som 19-årig og har indtil videre rejst i over 40 lande. I 2015 blev hendes blog Marie's Travels udvalgt som en af de bedste rejseblogs i Danmark.

I dag bor hun i København, hvor hun udover at studere forbereder de næste mange rejser ud i verden. Hun har en særlig kærlighed for det sydlige Afrika og kontinentets dyreliv, dykning og safari har en særlig plads.


Mark Sinclair Fleeton

Mark Sinclair Fleeton er uddannet Cand.comm. Og arbejder i dag som freelance journalist og kommunikatør. Han er bla. leverandør til og redaktør på det politiske nyhedsmagasin RÆSON. Mark deltager i årets rejseartikel konkurrence.


Marlene Brix

Marlene Brix er rejsejournalist og selvstændig tekstforfatter, der blogger om livet som rejsende luksusboheme på BOHO TRAVEL.

Hun dyrker ofte yoga på sine rejser med familien, hvor de selv sammensætter små yoga retreats, så det ikke kun er mor, der kommer i balance og mærker zen. De har dyrket yoga i rismarkerne på Bali, på en hellig klippe i USA og langs kanalerne i Stockholm.

Hun elsker det frie liv på sine rejser, hvor der helst skal være rum til impulsive de tours og tid til at fordybe sig i urban kunst og kulturmøder med de lokale – allerhelst med en is i hånden. Hun deler derfor også tips til, hvor du finder de bedste ismejerier i verden og den mest farverige streetart.

Hvis du også foretrækker små, skæve og æstetiske overnatningssteder er hendes blogindlæg og rejseartikler værd et kig.


Martin Bøgild

Martin er en rejselysten journaliststuderende med stor kærlighed til Afrika og Sydamerika. Han er tidligere uddannet cand.merc., og de lange sommerferier blev brugt på at udforske fjerne egne af verden.


Mette Ehlers Mikkelsen

Mette Ehlers Mikkelsen er den danske kvinde, der har rejst i flest lande. Hun vil gerne besøge dem alle og har altid fået store oplevelser med hjem, selv fra verdens mindst besøgte lande, hvor det så oftere er møderne med de lokale, der fylder end egentlige attraktioner.

Mette er blandt de ganske få kvinder i verden, der har som mål at rejse til alle verdens lande og rent faktisk gør det. Kun ca. 300 har besøgt alle verdens lande. Til sammenligning har ca. 600 mennesker været i rummet. Ca. 5.000 har besteget Mount Everest, og der er endda flere der har gjort det uden ilt, end der er rejsende der har besøgt alle verdens lande. Af de 300 er kun 10% kvinder, og af dem har kun 4 været mødre. Når Mette rejser så meget med hele tre børn, så er det ikke bare i Danmark, det er unikt, men globalt.

Mette mangler blot at besøge Nordkorea for at have besøgt alle verdens lande. Hun har besøgt grænselandet mellem Nord- og Sydkorea sammen med børnene i den demilitariserede zone. Men selv om Guiness Rekordbog godkender det som et besøg, så vil hun gerne opleve landet rigtig, som hun har med alle andre lande.

Børnene har altid rejst med. Lærke har rejst i 123 lande, mens Ella og Nicolai har besøgt 85-90 lande. De har rejst med fra de var helt små.
Nicolai og Lærke rejste med på 8 måneders jordomrejse, da de var 3-5 år gamle. Dermed er rejserne en del af deres livsstil og identitet. Rejserne har udviklet sig i takt med børnene. Rejserne er tilpasset, så alle deltagere nød det.


Mette Fuglsang

Jeg er en moderne nomade, der rejser verden rundt i min VW California Coach ‘Turtle’, sammen med min gode ven/kæreste/rejsepartner, Morten. Sammen driver vi rejsebloggen Turtle Time. Vi rejser uden faste planer og stopper for at udforske et område, når vi støder på et spændende sted. Vi tager tingene i vores helt eget stille og rolige tempo, og har ikke travlt med at nå noget bestemt.

Vi lever af at fortælle om vores rejseoplevelser (artikler, foredrag mm.), af sæsonjobs rundt omkring hvor vi kommer frem, og af min virksomhed www.mettefuglsang.dk, hvor jeg hjælper klienter med et problematisk forhold til mad via telefoniske terapisessioner.

Jeg skriver om store og små rejseoplevelser, om hverdagsøjeblikke på farten, om udfordringerne ved at bo to mennesker på meget lidt plads, og ja, alt muligt andet. Jeg håber du vil læse med og lade dig inspirere.


Mette Kristine Kjær Bach

Mette er uddannet cand. mag. i fransk og idehistorie og har boet og studeret i Paris. Mette og familien, der tæller mand og tre børn har rejst lige siden børnene var helt små. Blandt andet en ørkentur på to måneder i Marokko med Landrover og telt på taget står stadig som en af de helt store oplevelser. Turen er gået flere gange til Afrika, USA, Baltikum og Asien. Næste tur er en backpackertur til Myanmar, hvor kun yngste barn er med. De andre to er selvfølgelig ude at rejse på egen hånd. Den ældste træder i den rejseglade families fodspor og rejser i foråret til Sydamerika, en tur, der går på langs vestsiden, fra Chile, Peru, Bolivia, Ecuador og Columbia. Som familie håber vi på en samlet tur til Canada i 2020, hvor den mellemste er på udvekslingsophold i dette skoleår.


Mia Helt

Mia er mor til to, og ønsker at vise sine børn den store verden.

At den ikke kun er dyster, og det som medierne ofte udstiller, men at den er meget mere end det. Verden skal opleves, menneskene skal mødes og den lokale mad skal spises. Mia har rejst en hel del til USA og Brasilien, som hun har besøgt 6 gange.

Til februar holder Mia 3,5 måneders orlov med sin familie.

Her går turen til Florida, Costa Rica, Panama, Den Dominikanske Republik og Bahamas øerne.


Michael Bo Christensen

Michael Bo Christensen ejer rejsesitet Drivingusa.dk
Michael har en særlig kærlighed for små ukendte naturperler, som sikkert ikke bliver ved med at være ukendte. Han færdes hjemmevant i indianerreservaterne og har en stor viden om disse.

Med sit rejsesite som bagkatalog holder Michael gerne foredrag om sine snart 20 rejser til USA. Over de sidste 40 år har han fået et nært og kærligt forhold til amerikanerne og sætter stor pris på deres umiddelbare og imødekommende facon.

Mange kør-selv-rejsende får en hånd af Michael, når deres ruteplan skal strikkes sammen, og det samme gør flere rejsebureauer, når de produktudvikler deres rejser.

Michael arbejder til dagligt som skolepædagog, og i fritiden svinger han stikkerne i jazz- og swingbands og nyder sin familie.


Michael Brønnum Thelle

Michael Brønnum Thelle har rejst i 50 lande over det meste af verden og fik smag for at rejse fra en tidlig alder med camping med familien i alle hjørner af Europa og oversøiske rejser til Japan og USA. Senere eventyr inkluderer dykning i Grækenland; pyramidetur i Egypten; backpackereventyr i Australien, Fiji og New Zealand; studieophold i Australien, hvor det også blev til audiens hos regentparret i den selvudnævnte stat Principality of Hutt River og snorkling med rokker; samt studieophold i Canada, hvor den storslåede natur blev udforsket, og hvor ishockeyens superstjerner blev oplevet på nærmeste hold i NHL.
I en årrække blev arbejde og passion kombineret gennem ansættelsen hos KILROY Travels, hvor bryllup og barnedåb blev fejret på krydstogt i Caribien med kone og datter på bare 6 mdr., hvilket medvirkede til at sænke gennemsnitsalderen betydeligt blandt bankodeltagerne på skibet. Næste store rejse med børn blev en 3 ugers tur i autocamper rundt i New Zealand, hvor den både til lands, til vands og fra luften i helikopter stod på oplevelser med fantastisk dyreliv og ikke mindst altoverskyggende venlighed. Med en børneflok på 5 er rejserne pt. sat en smule i bero, men rejselysten lever i allerbedste velgående!


Michelle Nykjær Fisher

Jeg sagde mit 8 til 4 job op som IT konsulent i januar 2019, og har sidenhen påbegyndt en karriere som freelance skribent og oversætter.

Dette har muliggjort, at jeg pt. kan rejse rundt som digital nomade i Mellem- og Sydamerika samt resten af verden på ubestemt tid.

Jeg elsker surfing, yoga og scubadiving.


Michelle Rødgaard-Jessen

Michelle arbejder uafhængigt af geografi og har de sidste snart tre år rejst jorden rundt samtidig med, at hun har startet sit firma, workhero.dk, hvor hun hjælper danske virksomheder med deres online markedsføring sammen med to ansatte, som også arbejder, hvor i verden de vil. Hun har arbejdet fra alle verdenshjørner som bl.a. Tokyo, Sao Paulo, Chamonix, Dhaka og Nairobi.


Mikkel Bechshøft

Mikkel blev smittet med rejsefeber, da han mødte sin bedre halvdel for 15 år siden. Siden har de to rejst på kryds og tværs af Australien, det sydlige Afrika, den amerikanske vestkyst, Asien og Europa, hvor særligt Frankrig har en stor plads i begges hjerter. Og derfor går årets sommerferie endnu engang til Lac d’Annecy, men denne gang med nattog fra Hamburg, som ingen af dem har prøvet før.


Mille Sjøgren


Naja Mammen Nielsen

Naja har rejseblod i årerne og har en forkærlighed for øer. Hun har rejst på fem kontinenter og har en stor viden om det afrikanske kontinent, hvor hun har rejst i 11 lande. Udover et utal af rejser til regionen har hun startet et udviklingsprojekt for tidligere pigesoldater i Sierra Leone, arbejdet to år i Tanzania, været på ø-hop på Kap Verde, krydset Zambia og Zimbabwe i tog og bevæget sig i folkedrabets fodspor i Rwanda.

Destinationerne er nøje planlagt på egen hånd, målrettet lokalbefolkningen, de mindre turistede steder og det foretrukne transportmiddel er med tog og bus.


Naja Thorsmark Madsen

Naja er en eventyrlysten nordjyde, som elsker spontanitet. Til dagligt bor hun i et kollektiv midt i Aalborg. Her bruger hun sin tid på studie, arbejde og hygge med sine venner. Naja nyder at planlægge rejser og oplevelser til nye destinationer, hun læser rejsebøger og lytter til podcast for at udvide sin horisont og lære om andre kulturer.
En stor del af Najas tid i udlandet, har hun kombineret med enten arbejde eller uddannelse, hvilket har givet hende et godt indblik i lokale kulturer.
Naja har blandt andet været på sprogrejse i Brighton, udvekslingsstudent i Wisconsin, samt receptionist på solkysten i Malaga.
Najas udvekslingsophold i USA er klart den oplevelse som har sat dybets spor i hende og dermed også trukket hende tilbage til staterne år efter år. Naja bliver inspireret af landets kulturhistorie og natur.
Der er stadig mange steder Naja ikke har udforsket endnu, men det er på hendes liste.


Nana Kristine Mark Christensen

Nana Kristine Mark Christensen har boet under Afrikas varme sol som lille, og hun har Afrika i sit DNA. 14 dage gammel tog hendes forældre hende med til Vestafrika, hvor de boede i en årrække. Siden har Nana besøgt kontinentet utallige gange på ferierejser og hun har været i praktik i både Kenya, Tanzania og Rwanda. Sammen med sin bror og far er Nana indehaver af rejsebureauet Rickshaw Tours & Travel, der specialiserer sig i rejser til store dele af det afrikanske kontinent. Nana og hendes team af erfarne Afrika-entusiaster tilbyder både skræddersyede rejser og grupperejser til Afrika.


Natálie Hlaváčková

Natalie er oprindeligt fra Prag og flyttede til København for 3 år siden i forbindelse med sine studier og sin passion for Skandinavien. Hun har været i de fleste lande i Europa, og hendes favoritter er Frankrig og Grækenland. For nogle år siden opfyldte hun sin drøm om at besøge New York og rejse rundt i USA som udvekslingsstudent. Nu er hendes nye drøm at udforske 'ildens og isens land' - Island. Når Natalie ikke har mulighed for at rejse til udlandet, kan hun godt lide at bruge tid på at udforske skønheden i Danmark på sin motorcykel og bruge tid sammen med sine venner og kære på eventyrlige aktiviteter.


Nicoline Berthy

Nicoline er en eventyrlysten journalist og fotograf, der har en stor passion for at rejse. I en ung alder har hun set alverdens fantastiske steder og blandt andet oplevet dyrelivet i Borneos regnskov og på Galapagos, vild natur på roadtrips i New Zealand og i USA og storslåede vandfald i både Brasilien og Zimbabwe. Derudover har Nicoline tidligere boet i Sydney, Australien, og driver desuden rejsebloggen
theserenityjournal.com. Nicoline har det bedst, når der er et par rejser i kalenderen at se frem til og især roadtrips og oplevelsesrejser har en stor betydning. Hun drømmer netop nu om at besøge Grønland, Japan og Nepal men siger ikke nej, hvis andre rejsemuligheder opstår. Nicoline er ansat som rejseskribent og medredaktør hos RejsRejsRejs.


Nicoline Gram Jensen

Nicoline er født op opvokset i Skagen, og har senere studeret engelsk, spansk og marketing i Århus, Sevilla og Aalborg.

Hun har altid været rejselysten, har oplevet store dele af verden, og været bosat i Spanien i 3 år, hvor hun både har studeret og arbejdet. Som ung har hun rejst i bl.a. Costa Rica, Egypten, Kina, Thailand, Canada, New York, Finland og Spanien.

Siden 2006 har hun været bosat på Østerbro i København, hvor hun bor med hendes mand og to piger. De har sammen rejst til både Italien, Kroatien, Gran Canaria, Tenerife, Norge, Sverige og store dele af Danmark.

Nicoline har arbejdet med markedsføring i rejsebranchen i mere end 10 år, og af besøgte storbyer kan nævnes London, Paris, Rom, Amsterdam, Barcelona, Cairo, Sevilla, Málaga, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Madrid, Helsinki, Toronto, Stockholm, Dublin, Budapest og Berlin.

Fremmede kulturer og oplevelser i udlandet, har formet hendes identitet, og rejselysten er ikke blevet mindre med årene. Hun glæder sig til at se hvad fremtiden bringer af nye eventyr!


Ole Balslev

Ole er 75 år og uddannet lærer. Ole har mest arbejdet i grænseområdet mellem lærerarbejdet og det socialpædagogiske. I OBS-klasser, socialpædagogiske opholdssteder, familiepleje. Mest med teenagebørn med diverse problemer. Ole rejste i sin ungdom 3 år rundt i verden som hippie og vagabond. De sidste 18 år har han rejst i Asien, Afrika og Latin-Amerika. Ole rejser for at opleve fremmede kulturer og møde mennesker. Men også for at lære sig selv bedre at kende - en indre rejse.


Ole Pedersen

Ole bor i Madrid på 15. år. Han har rejst i mere end 146 lande, både privat, men også med sit arbejde som freelance kameramand. I øjeblikket bruger han dog mere tid på at opleve verden end på at arbejde. Ole leger også ofte turist i sin egen by Madrid samt i resten af Spanien. Alle oplevelserne deler han gerne via sine mange billeder på instagram eller facebook, samt ganske få gange i form af rejseartikler.


Paloma Fjord

Palomas rejselyst startede tidligt, da hendes forældre ikke ventede længe med at hive hende med på utallige rejser til Brasilien. Passionen for landets fantastiske natur og kæmpe store kulturelle diversitet er fortsat stor og har gjort, at Paloma har uddannet sig i Portugisiske og brasilianske studier. Sidenhen er det blevet til flere års ophold i Lissabon, og resten af den portugisisktalende verden står højt på hendes ønskerejseliste.
Paloma er heller ikke bleg for at indrømme, at hun er vild med kaotiske storbyer. Om det så hedder New Delhi, New York eller Mexico City gør egentligt ikke den store forskel - så længe der er masser af mennesker at kigge på, små nabolag at fare vild i og frisklavet gademad at smage på, er Paloma ovenud lykkelig.


Per Sommer

Per Sommer er vild med at rejse. Denne følelse af udlængsel viser sig især i de kolde vintermåneder, hvor han bruger meget af sin tid på at lave lange lister over alle de destinationer, som enten skal besøges eller som trænger til et gensyn. Her er rejsedrømmene på sit højeste.

Derudover driver Per sin egen rejseblog Taste the World, hvor han skriver og laver podcasts for at inspirere andre til at rejse anderledes. Samtidig er han også passioneret omkring mad, og mener, man gennem maden og måltidet kan komme helt tæt på andre kulturer.


Per Wium

Per Wium er 65 år. Han er vokset op i Aarhus og bor i dag i København. Per elsker at rejse. Hans foretrukne rejsemål er Polen og Spanien.
I Polen har han lejlighed i kystbyen Swinoujscie, og i Spanien rejser Per gerne såvel til Costa del Sol som til Kanarieøerne.Per er på Gran Canaria og Tenerife sammenlagt ca fire uger hver vinter.
Han har en facebookside om Spanien Turist ved spanske kyster og en om Swinoujscie og området i nærheden Oplevelser i Svinoujscie. På disse sider lægger han fotos og korte tekster op til inspiration for andre rejsende.

Til daglig beskæftiger Per Wium sig med musik. Han er musiker i bandet "Something" og han holder en lang række musikforedrag over hele landet, ja faktisk også af og til i netop Polen og Spanien.
Hans speciale er The Beatles og deres musik. Men også navne som Frank Zappa, Jimi Hendrix og ABBA er på Pers foredragsliste.

(Portrætfotograf: Alex Nyborg Madsen)


Pernille Smidt-Kjærby

Rejser er Pernilles helt store passion. Hun skriver om sine oplevelser på hendes blog forstadsnomade.dk, og arbejder ligeledes i rejseindustrien. Hendes mand deler samme passion for at rejse og tage på eventyr, ligesom at hendes to børn er allerede globetrottere, og har fx. været med i Usbekistan, i Indonesien og i Colombia.


Peter Christiansen

Peter Christiansen har i 25 år skrevet rejseartikler til aviser som Politiken, Jyllands Posten og Berlingske. Rejselysten blev for alvor vakt på ture til Japan, hvor Peter har været flere gange for at træne judo. Siden er det blevet til masser af artikler om aktivferie, og Peter har prøvet alt fra maratonløb i New York og isklatring i Chamonix til bobslædekørsel i Lillehammer samt bridgeclimbing i Sydney.
Peter dækker bredt og har på det seneste skrevet om så forskellige emner som interrail på Balkan, flodsejlads i Rusland og kulturferie i Loiredalen.


Rebecca Hoffmann

Rebecca har været udenlandsdansker i over 10 år og har boet i lande som Spanien, Cuba, Sverige og Argentina – og har rejst endnu flere steder!

Egentlig skulle hendes ophold i Argentina kun have været et 6-måneder langt udvekslingsophold, men Rebecca endte med at blive der i over 6 år! I løbet af denne tid tog hun to kandidatuddannelser på spansk, startede sin karriere og fik både en hund og en mand.

Rebecca deler sine erfaringer fra årene i Argentina og hendes rejser i Latinamerika på sin rejseblog, Becci Abroad. På Becci Abroad kan du finde inspiration til rundrejser i Argentina, spanske ord, du bør lære, før du rejser til Cuba, samt tips til at studere og arbejde i Buenos Aires. Becci Abroad findes på både dansk og engelsk.

Til daglig bor Rebecca nu i Barcelona, Spanien, sammen med sin argentinske mand og hund. Når hun ikke skriver på bloggen, arbejder hun som IT projektleder.


Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.


Rejsekatten

Jeg er er en rejse-entusiastisk studerende, med en dreven begejstring for kreativitet, bæredygtighed og nye oplevelser. Med et personlig fokus på selvudvikling og en passion for forskellige kulturer, har jeg rejst et utal af kontineter såsom Syd- & Nordamerika, Asien, Europa og Oceaniet.


Rejsetigeren


Rikke Bank Egeberg

Rikke, der til daglig studerer Interkulturelle markedsstudier og med en bachelor i Spansk sprog og kultur fra Københavns Universitet, har altid været meget videbegærlig på verden. Mødet med nye kulturer og rejser til spansktalende lande står altid øverst på ønskelisten. Udover lokale busture igennem bananplantager, hvor døren altid er åben og halve farme er med som passagerer, er sejlads også en af hendes foretrukne rejsemåder med en forventning om at udforske Caribien i båd efter endt uddannelse. Rikke har iøvrigt boet i Costa Rica, Barcelona og Colombia.


Samarbejdspartner

RejsRejsRejs samarbejder med danske rejsebureauer, turistorganisationer og andre aktører i rejsebranchen.

Hvis du vil se mere om vores samarbejder så klik her.


Sandie Essemann


Sara Peuron-Berg

Sara Peuron-Berg aka The Travelling Dane. Rejseskribent med fokus på kultur. Arbejder på et Verdensarvssted. Har besøgt 43 lande på 4 kontinenter. Bliver køresyg og søsyg. Kører rejseguiden om kulturrejser i hele verden travellingdane.org og deltager i årets rejseartikelkonkurrence.


Sarah Green

Sarah Green er grafisk designer, naturfotograf og blogger om sine rejser på sarahinthegreen.dk og instagram.com/sarahinthegreen.

Sarah har en særlig kærlighed til de nordiske lande og trasker gladelig rundt i sne på Grønland eller regn på Færøerne for at opleve den enestående natur. Netop naturen er omdrejningspunktet for Sarah rejser, hvor hun fanger vilde dyr og smukke landskaber med sit kamera.


Sarah Steinitz

Sarah er uddannet sociolog fra Københavns Universitet med en tillægsuddannelse i journalistisk formidling fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.
Fra marts til september 2018 drager hun sammen med Tine Tolstrup på opdagelse i ø-riget og rejser rundt til 37 øer i Danmark. Det bliver et eventyr. Et eventyr, de kalder Ødysséen. De er en del af en generation, der flyver verden rundt efter bogen “1000 steder du skal se, før du dør”, men stadig aldrig har været på Avernakø eller kørt over Storstrømsbroen. De vil opsøge de eventyr, der venter rundt om hjørnet – på Fejø, Fanø, Fur og de 34 andre øer, som de rejser rundt til på deres Ødyssé.


Sarah-Ann Hunt

Sarah-Ann Hunt er halvt dansk/halvt engelsk, har besøgt Jordens syv kontinenter og rejst i mere end 48 forskellige lande verden over. Hun har rejst på mange måder både alene og i grupper, som frivillig og volontør, gast og langturssejler, sprogskoleelev og studerende samt rejst privat og professionelt.
Sarah-Ann har været rejseguide, vandreguide og researcher over flere sæsoner for både danske og udenlandske rejseselskaber heriblandt verdens største adventurefirma; det britisk-canadiske G Adventures.
Hun er ambassadør for Svendborgs Maritime Akademi og arbejder i øjeblikket som skibsofficer for Mærsk Line. Derfor foregår det næste eventyr til søs og turen går bl.a. gennem Suezkanalen, over det Indiske Ocean og mod Fjernøsten.

I 2020 har Sarah-Ann udgivet debutbogen YOLO, som er en rejseroman, der tager læseren kloden rundt på hæsblæsende, actionpacked, sjove og underfundige eventyr. Bogen har været knap 3 år undervejs og rammer plet i en tid, hvor de fleste desværre må nøjes med at drømme sig langt væk fra sofaen og hjemmets fire vægge.

Ved siden af rejseriet og forfattergerningen holder Sarah-Ann Hunt også spændende rejseforedrag.


Sascha Meineche

Sascha er en jyde med benene plantet solidt i den forholdsvis grønne Frederiksberg jord. Som barn stod den på campingture i Danmark om sommeren krydret med lidt mere eksotiske vinterdestinationer. I dag er Sascha bidt af en gal rejse, og kan ikke hverken samle nok stempler i passet eller ha' booket nok rejser. Der er altid som minimum to rejser planlagt.
Saschas favoritsteder i verden tæller alt fra Canada til New York, Botswana og München. For at sige det mildt, er der få steder i verden, Sascha ikke drømmer om at komme hen.


Saskia Lawson Gern

Da Saskia var 3 år gammel, blev hun sat alene på et fly fra Sverige til Frankrig, og hun har været bidt af at rejse lige siden. Saskia elsker at opdage nye lande gennem deres mad- og musikkultur. Derfor har hun altid mindst ét par dansesko i tasken, og det er mere sandsynligt, at det er næsen, der guider hende rundt, end at det er et bykort.


Stefan Slothuus

Stefan har fra barnsben af rejst en del – ofte i Frankrig med sine frankofile forældre. Efter studenterhuen var sikret, blev de typiske europæiske kulturer skiftet ud med en større udflugt med 16 forskellige landebesøg på knap 5 måneder, der inkluderede Vesteuropa og Sydøstasien.

Siden bliver de fleste opsparinger ved siden af studiet brugt på rejser – ofte til mere fremmede kulturer til billige penge, som eksempelvis østeuropæiske destinationer kan byde på. Rejse-bucketlisten er nærmest uendelig, men rejser til Latinamerika og fjerntliggende stillehavsøer vægtes særligt højt.

Derudover studerer Stefan Medievidenskab i Odense, elsker sport og har nok set lidt flere film og tv-serier, end hvad sundt er.


Sune Thuesen

Sune Rahbek Thuesen, der til dagligt læser Afrikastudier på Københavns Universitet, boede i Namibia som lille dreng og har sidenhen rejst i 65 lande. Med et særligt tilhørsforhold til det afrikanske kontinent har han rejst i 27 afrikanske lande blandt andet ved en cykelrejse fra Danmark til Sydafrika. Men det er ikke kun Afrika der interesserer - det er læren om fremmede kulturer, levevilkår i udviklingslande og magiske naturoplevelser, der driver Sune rundt i alle verdenshjørner. Han har en særlig forkærlighed for uberørte destinationer og har altid et stort eventyr klar på tegnebrættet, som han ønsker at udleve. Forlaget Mellemgaard udgiver en bog om Sunes cykelrejse fra Danmark til Sydafrika 'Ingen mad til doven mand'. Bogen byder på detaljerede anekdoter fra cykelrejsen og forsøger samtidig at skildre afrikanske levevilkår og spilleregler med udgangspunkt i de personer Sune mødte på sin rejse.


Søren Bonde

Søren er eventyrer, stifter af foredrags-sitet “vagabonde.dk” og direktør og partner i Panorama Travel. Desuden er han passioneret fotograf og forfatter til en bog (om Peru) og adskillige artikler. Søren er uddannet cand.mag. i musiketnologi med studier i teologi og middelalderhistorie og har over 10 års erfaring fra rejsebranchen. Han har rejst jorden rundt siden han var 21 år og har besøgt mange steder, hvor de færreste turister når ud. Derfor modtog han De Berejstes Klubs hæderspris - Folkersenprisen - i 2015.

Selvom det er blevet til et omfattende rejse-cv med besøg i over 85 lande, foretrækker Søren at gå i dybden med rejsemålene. Iran og landene langs Silkevejen har med deres spændende kulturhistorie og svære geografi altid har været nogle af hans foretrukne rejsemål. Således besøger han årligt Iran og landene i Centralasien, men også Afrikas Horn samt Mellem- og Sydamerika er områder, som Søren har stor viden om og til stadighed vender tilbage til.

Søren er landeekspert på Iran og Silkevejen (Centralasien og Xinjiang). Han har rejst på Silkevejen siden 1995 og i Iran siden 2004. Det er sammenlagt blevet til mange måneders ophold på destinationerne, både solo og som rejseleder og i mange fjerne afkroge af regionen. Han har holdt utallige foredrag landet over og underviser desuden i kulturhistorie om Iran og om Silkevejen på universiteterne (FU) i København, Odense, Kolding og Aalborg.

vagabonde.dk
panoramatravel.dk


Tania Karpatschof


Tina Hansen

Tina er uddannet Cand.mag i International Virksomhedskommunikation og har en passion for at rejse - og er altid på jagt efter det næste eventyr. Når hun ikke kan rejse, så brænder hun for at arbejde med digital marketing og kommunikation.


Tine Tolstrup

Tine er uddannet geograf fra Københavns Universitet med fokus med miljøforvaltning og har et solidt kendskab til det danske natur- og kulturlandskab, byudvikling og bosætningsmønstre.
Fra marts til september 2018 drager hun sammen med Sarah Steinitz på opdagelse i ø-riget og rejser rundt til 37 øer i Danmark. Det bliver et eventyr. Et eventyr, de kalder Ødysséen. De er en del af en generation, der flyver verden rundt efter bogen “1000 steder du skal se, før du dør”, men stadig aldrig har været på Avernakø eller kørt over Storstrømsbroen. De vil opsøge de eventyr, der venter rundt om hjørnet – på Fejø, Fanø, Fur og de 34 andre øer, som de rejser rundt til på deres Ødyssé.


Trine Handskemager

Webdesigner og rejseblogger, Trine Handskemager‘s arbejde kræver blot et kamera, en computer og en internetforbindelse. Dette giver hende mulighed for at leve livet som digital nomade og at arbejde, mens hun er på farten.

Mange af Trine’s rejser er solorejser, der bliver booket spontant få dage inden afrejse. Rygsækken er hurtigt pakket, for hun rejser kun med håndbagage. Også på de lange ture. Familien kommer med, så ofte som det kan lade sig gøre, når fast arbejde og uddannelse skal passes. Rejsemålene er mange, og de må gerne give oplevelser, der stikker dybere end en badeferie.

Sri Lanka er indtil videre blevet det land hun har rejst mest i. Det er et land med bjerge, regnskov og strande, kultur, natur og dyreliv. Og så er det et land, der bliver ved med at overraske. På Trine’s blog miss-world.dk har hun bl.a. et stort tema om Sri Lanka og en tilhørende Facebook-gruppe, for danskere, svenskere og nordmænd, der skal til Sri Lanka på ferie eller som er fastboende dernede. Men det er bestemt ikke det eneste land på bloggen, som er fyldt med billeder af vilde dyr, smuk natur og rigtig mange palmer.

Du kan følge Trine's rejser på hendes facebook side: https://facebook.com/MissWorld.dk/


Trine Søgaard, medredaktør

Trine er medredaktør, og har uddannelse i kommunikation fra AAU - og så er hun enormt rejseglad. Hendes passion for at rejse viser sig på længden af listen over besøgte lande, hvor hun tilmed har boet i Australien og på Zanzibar. I fritiden er Trine kreativ, og bruger meget energi på at fotografere. Hendes glæde for at dokumentere sine oplevelser har siden hen betalt sig, da en udgivelse i bl.a. Lonely Planet blev springbrættet til ønsket om at arbejde i rejsebranchen.


Ulrik Kristiansen

Ulrik Kristiansen driver Berlinblog.dk, hvor han deler sine oplevelser med Berlin og sine synspunkter om byen.


Veronika Gajsak

Veronika voksede op i Kroatien, begyndte at rejse i en ung alder og er ikke holdt op igen. For Veronika er målet at besøge og opleve så meget af verden som muligt og på den måde mærke de mange måder, livet kan leves på. Hun har rejst i hele Europa og er for nylig begyndt at udforske Asien og Afrika. Backpacking er Veronikas foretrukne rejseform, og den bedste rejsehistorie er at blive fanget i en snestorm i en lille italiensk by sammen med de lokale - og dermed ikke nå flyet, men i stedet blive kastet ud i nye uforudsete eventyr på rejsen.
Hun studerer 'tourism management' og er vild med fotografi, teater og musikfestivaler.


Victoria Handskemager Wagner

Jeg hedder Victoria, og sammen med Alexander står jeg bag rejsehjemmesiden Nordombord. Siden vi mødte hinanden i 2010, har vi rejst verden rundt, og vi nyder at opleve storslåede landskaber og anderledes kulturer sammen. På Nordombord deler vi ud af vores erfaringer i form af destinationsguider, rejseråd og masser af inspirerende billeder. Vi har blandt andet været på roadtrip fra San Francisco til Los Angeles ad Highway 1.


Victoria Vengsgaard

Victoria elsker at snakke (og høre!) om rejser, og er særligt glad for Irland og Spanien. Hun er uddannet cand.mag. i turisme, har boet nær Madrid i 5 måneder som led i sin bacheloruddannelse og nød hvert et øjeblik - solen skinnede (næsten) hver dag, maden var fantastisk, og der var generelt en hel speciel afslappet atmosfære. Hun har rejst mest i Europa, men har også været på en 2 ugers studietur til USA (North Carolina og Washington DC) og glæder sig til alle de fremtidige rejser hun går og drømmer om. Særligt er Japan og New Zealand højt på listen.


Winnie Sørensen

Winnie Sørensen er landeekspert på RejsRejsRejs for Australien, som hun tabte sit hjerte til for 20 år siden. Hun har været tilbage mere end 10 gange, og har rejst over det meste af Australien. Winnie skriver på Talesfromaustralia.com, holder foredrag om landet, og deler generelt gerne sine rejseerfaringer med andre, der har hang til pungdyr og alle de andre gode sager fra downunder. Winnie er aktiv rejsende og arbejder i rejsebranchen, så hun får rejst en del, bl.a. til Afrika.


Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.