RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag
Cuba Rejseforedrag

Cuba

 16.05 og 28.05 hos Stjernegaard Rejser i Lyngby. Stjernegaard afholder en række foredrag om Cuba – enten på egen hånd eller med...

Cuba - gade, bil - rejser

Rejseforedrag

Vil du med til rejseforedrag? Det er en eminent måde at blive klogere på en destination eller rejsemåde, og møde andre der også selv overvejer at springe ud i et nyt rejseland. Her på siden har vi derfor samlet en lang række rejseforedrag i København og øst for Storebælt, og  i Aarhus og vest for Storebælt

Foredragene om mange forskellige typer rejser bliver planlagt og afholdt af en række forskellige steder og organisationer, bl.a rejsecafeer, rejsebureauer, aftenskoler, højskoler, folkeuniversitetet og rejseklubber.

De er som udgangspunkt åbne for alle. Nogle er gratis, og andre kræver en mindre betaling. Alle detaljerede informationer og tilmelding foregår direkte til arrangøren, da RejsRejsRejs ikke er arrangør, og derfor heller ikke kan svare på spørgsmål, eller er ansvarlig for eventuelle aflysninger eller ændringer.

Du kan tippe en ven om et rejseforedrag ved at sende dem et link til denne side, så I kan få en hyggelig aften med god rejseinspiration til den næste tur. God fornøjelse.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons