RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag

Rejseforedrag

Vil du med til rejseforedrag? Det er en eminent måde at blive klogere på en destination eller rejsemåde, og møde andre der også selv overvejer at springe ud i et nyt rejseland. Her på siden har vi derfor samlet en lang række rejseforedrag i København og øst for Storebælt, og  i Aarhus og vest for Storebælt.

Foredragene om mange forskellige typer rejser bliver planlagt og afholdt af en række forskellige steder og organisationer, bl.a rejsecafeer, rejsebureauer, aftenskoler, højskoler, folkeuniversitetet og rejseklubber.

De er som udgangspunkt åbne for alle. Nogle er gratis, og andre kræver en mindre betaling. Alle detaljerede informationer og tilmelding foregår direkte til arrangøren, da RejsRejsRejs ikke er arrangør, og derfor heller ikke kan svare på spørgsmål, eller er ansvarlig for eventuelle aflysninger eller ændringer.

Du kan tippe en ven om et rejseforedrag ved at sende dem et link til denne side, så I kan få en hyggelig aften med god rejseinspiration til den næste tur. God fornøjelse.

Indien - flod - rejser
Indien Rejseforedrag

Indien

Afholdes: 9. januar 2019 i Café Globen, København. Kom og hør om mangfoldige og kæmpestore Indien. Kipling Travel, som afholder foredraget, har...

operahuset - australien - rejser
Australien Rejseforedrag

Australien

 Afholdes: 12. februar 2019 klokken 18 hos Nyhavn Rejser, København Australien er et fantastisk rejsedestination, der byder på tonsvis af...

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejsetilbud

Show Buttons
Hide Buttons