RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag » Masser af rejseforedrag i Café Globen
Strand, sand, vand - rejser
Rejseforedrag

Masser af rejseforedrag i Café Globen

Østeuropa- kulturbanner - rejser blank

Rejsecaféen Café Globen i København er et mekka for alle med rejselyst i blodet. De har rejseforedrag flere gange om ugen, og der er altid basis for en god rejsesnak med andre ‘rejsenørder. Se de kommende rejseforedrag herunder, og se mere på Café Globens hjemmeside.

Angel Falls, Venezuela, Sydamerika, Rejser

Venezuela – en øjenvidneberetning

Afholdes 8. juli

Hvad er det egentlig, der sker i Venezuela i disse år? Bliver situationen snart bedre – så vi igen kan besøge landet sikkert? Hvad bør man opleve i landet, når man tager dertil? Hvordan gør man det? Hvad er landets kultur og historie? Det fortæller Erika Culla og Jesus Vasquez Mendoza om.

Egypten - Sinai, beduiner - rejser

Ørkenvandring i Sinai – 150 km med beduiner

Afholdes 14. juli

Ørkenvandring Sinai: 150km sammen med Sinai-beduierne henover en uge igennem de smukkeste landskaber og under de mest primitive forhold. Sidste år var en stor gruppe på ørkenvandring i Syd-Sinai, og de oplevede alt fra 40 graders ulidelig varme til bjergpasbestigninger i selskab med lokale beduiner.

Namibia - træer ørken natur - rejser

Namibia – 250 km ørkenløb

Afholdes 22. juli

Igennem Skeleton Coast med søløvekolonier, skibsvrag, saltsletter og over 40 graders varme. Et sandt paradis for en ørkenløber fordelt ud over 7 dage.

Irak - mand - rejser

Med krigskorrespondenten Lene Frøslev til verdens brændpunkter

Afholdes 30. juli

Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af verdens brændpunkter. Mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner. Bliv smuglet med ind over Khyber Passet fra Pakistan til Afghanistan i blå burka. Kom med ned i skyttegravene i Afghanistan i opgøret med Taleban. Kør i konvoj til et kaotisk Bagdad efter Saddams fald. Hør hvordan det er at blive beskudt af en israelsk kampvogn i Gaza. Og oplev million-demonstrationerne på Tahrirpladsen i Cairo under Det Arabiske Forår.

Thailand - Chiang Mai - Songthaew - rejser

Fra Danmark til Thailand på en gammel motorcykel

Afholdes 11. august

Først købte han motorcyklen, derefter sagde han jobbet op, og så tog han mc-kørekortet. I foråret 2015 voksede en idé sig fra kun at være en drøm til at være et sandt eventyr blot få måneder senere. På en gammel ukrainsk sidevognsmotorcykel fra 1986 kørte Kenneth Olesen i det tidlige efterår 2015 fra Danmark i håbet om at nå endedestinationen; Thailand.

Tanzania - Kilimanjaro - rejser

Elbrus og Kilimanjaro: Fjerne tinder, fra Rusland til Tanzania

Afholdes 12. august

Elbrus og Kilimanjaro: Fjerne tinder, fra Rusland til Tanzania – Fra Afrikas højeste bjerg til Europas, Henrik Uth har ledt turene og grupperne. Kom på en natur- og kulturoplevelse udover det sædvanlige begge steder.

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér