RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseforedrag » Masser af rejseforedrag i Café Globen
blank
Rejseforedrag

Masser af rejseforedrag i Café Globen

Østeuropa - julebanner - rejser blank

Rejsecaféen Café Globen i København er et mekka for alle med rejselyst i blodet. De har rejseforedrag flere gange om ugen, og der er altid basis for en god rejsesnak med andre ‘rejsenørder. Se de kommende rejseforedrag herunder, og se mere på Café Globens hjemmeside.

Kilimanjaro - Kenya - Afrika - rejser

Kipling Travel – Kilimanjaro, safari i Tanzania og Zanzibar

Afholdes 21. oktober

At stå på toppen af Afrikas højeste bjerg er noget ganske særligt, vandringen er superb, og de efterfølgende muligheder er i særklasse. Vi fortæller om de lette og hårdere ruter samt individuelle rejser med daglig afgang. Vi fortæller desuden om fantastisk safari i Tanzania med daglig afgang – du vil opleve Ngorongoro krateret, Serengetis fortryllende savanne samt Lake Manyara og Tarangire. Vi runder også Masai Mara, Samburu og andre af Østafrikas parker, og vi skal selvfølgelig også til Zanzibars vidunderlige strande. Foredraget rummer det hele, så tag med og lad dig inspirere hos Kipling Travel.

Se mere her

Turkmenistan - krater - rejser

Turkmenistan – skrid, det er en lukket fest!

Afholdes 5. november

Er I klar til noget ørken-rally? – spurgte den lokale turoperatør, inden vi tog af sted. Det var vi, for med landjorden dækket af 80 procent ørken, må det at krydse Karakum være én af Turkmenistans helt store attraktioner, tænkte vi – det blev dog nok ikke helt på den måde, som vi havde forventet. Turkmenistan står sjældent på turisternes top-10, men det lod vi os ikke trodse af og havde derfor planlagt en tur i efteråret 2019 helt ud i alle afkroge af det store land for at se, hvad den tidligere silkevejsgigant har at byde på.

Se mere her

Med Sirius Patruljen og Asger Fredslund på rejse gennem Østgrønland og på rejse i din egen udvikling som menneske

Afholdes 17. december

Vi får besøg af en af landets mest efterspurgte foredragsholdere, Asger Fredslund. Asger er forfatter og stifter af SiriusPartner. Flere af Asgers foredrag tager udgangspunkt i hans erfaringer fra slædepatruljen Sirius, hvor han selv har gjort værdifulde og nødvendige erkendelser. Når du er på vej gennem Grønlands smukke, barske og vidtstrakte landskab, bliver dine daglige rutiner sat ud af spil – og nye udfordringer dukker hele tiden op. Ingen kan forudse dagsordenen. Dette giver dig en unik mulighed for personlig udvikling. Du finder ud af, hvad du vil, hvad der forhindrer dig i at opnå det, og hvad du skal gøre for at opnå det på en ærlig og effektiv måde.

Se mere her

Bornholm banner 930

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér