RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Samarbejd med os

Samarbejd med os

RejsRejsRejs.dk er sat i verden for at samarbejde. Vores formål er at sprede rejseglæde og rejselyst, og vi gør det nemt for vores læsere at komme godt videre – uanset hvordan de ønsker at rejse. Du kan derfor ved at samarbejde med os få en direkte og troværdig adgang til en attraktiv målgruppe, der befinder sig i beslutningsfasen.

Vi ønsker at sætte en høj standard for annoncering og kommercielt samarbejde. Vi vil rigtig gerne samarbejde med partnere, som har noget på hjerte, og som har et produkt, der tiltaler vores læsere.

Vi har tre kerneprodukter: Sponsoreret indlæg, markedsføring af specialrejser og kampagner. Men samarbejdsmulighederne er mange, og vi er altid åbne for de forslag, vores samarbejdspartnere har. Rejsebranchen er en omskiftelig verden, og det er vi meget opmærksomme på. I kraft af vores fleksible set-up kan vi hurtigt indarbejde særlige ønsker fra partnere, der fx skal have nuancerede informationer ud om destinationer, eller har nye produkter og services, der skal have særlig opmærksomhed for at komme godt i gang.

Vores netværk af samarbejdspartnere består af både destinationspartnere, bureauer, bloggere og andre aktører med rejser i blodet, og det er vigtigt for os, at samarbejdet giver mening for alle parter – især også for vores læsere.

Kontakt os på hq@rejsrejsrejs.dk, hvis du også vil være med.

Se mere om RejsRejsRejs.dk her

 

Jens Skovgaard Andersen - RejsRejsRejs.dkJacob Gowland Jørgensen
Jens Skovgaard Andersen og Jacob Gowland Jørgensen
Stiftere og redaktører

Her er nogle af vores samarbejdspartnere:

Panorama Travel _300x250 - rejser              

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejsetilbud

Show Buttons
Hide Buttons