RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Samarbejde

Samarbejde

RRR banner 2022

RejsRejsRejs er Danmarks største rejsemagasin og et aktivt rejsefællesskab. Vi har base i hjertet af København ved Vesterport, hvor rejsebureauer og flyselskaber flokkes, og hvor vi sidder i et levende kontorfællesskab blandt iværksættere.

Hver måned læser over 200.000 rejseglade mennesker med i gennemsnit 10 gange/måned, så vi har en samlet rækkevidde på over 2 millioner/måned på tværs af alle kanaler. Vi har også mere end 20.000 aktive medlemmer i vores rejsefællesskab.

Vores 12 egne kanaler omfatter RejsRejsRejs.dk, nyhedsbrevet, 8 sociale medier og 2 apps, og derudover er vi en del af 2 nordiske medie-netværk samt har en stor synlighed på Google. Læs mere om RejsRejsRejs som medie her.

TOURISM AUTHORITY OF THAILAND

RejsRejsRejs has been the voice of Thailand, spreading the word within their highly engaging travel community. It has been a pleasure to collaborate with them, as they are great at driving the traffic and converting readers into loyal customers.

Kantara S. Olofsson,
Public Relation & Communication Coordinator
Tourism Authority of Thailand

PANORAMA TRAVEL

Hos Panorama Travel er vi glade for samarbejdet med RejsRejsRejs, som gør at vi når ud til et bredere publikum. Aftalen er fleksibel og billig, og kommunikation og eksekvering har været effektiv hele vejen igennem.

Søren Bonde
Panorama Travel

Vi vil gøre en forskel

RejsRejsRejs.dk er sat i verden for at samarbejde. Vores formål er at sprede rejseglæde og rejselyst, og vi gør det nemt for vores læsere at komme godt videre – uanset hvor og hvordan de ønsker at rejse. 

Du kan derfor ved at samarbejde med os få en direkte og troværdig adgang til en attraktiv målgruppe, der ofte befinder sig i beslutningsfasen.

Find vores media kit på dansk og vores media kit på engelsk.

Vi ønsker at sætte en høj standard for annoncering og kommercielt samarbejde. Vi vil rigtig gerne samarbejde med partnere, som har noget på hjertet, og som har et produkt, der tiltaler vores læsere.

ØSTRIGS TURISTBUREAU

Jeg er altid blevet mødt af et kompetent team, som brænder for at formidle og som udviser stor fleksibilitet og professionalisme i vores flerårige samarbejde. Ser frem til et fortsat godt partnerskab.

Anders Stilling Olesen
Østrigs Turistbureau

VISIT BRESCIA

We are very happy about collaborating with RejsRejsRejs.dk. The magazine gave a great contribution in order to promote the province of Brescia, Lake Idro and Sabbia Valley to their Danish audience.

Chiara Ceresoli
Visit Brescia

Media kit

Vi har fire kerneprodukter: Artikler, markedsføring af rejser, kampagner og partnerskabsaftaler.

Vores media kit på dansk

Vores media kit på engelsk

Samarbejdsmulighederne er mange, og vi er altid åbne for de forslag, vores samarbejdspartnere har.

Rejsebranchen er en omskiftelig verden, og det er vi meget opmærksomme på. I kraft af vores fleksible set-up kan vi hurtigt indarbejde særlige ønsker fra partnere, der fx skal have nuancerede informationer ud om destinationer, eller har nye produkter og services, der skal have særlig opmærksomhed for at komme godt i gang.

Vores netværk af samarbejdspartnere består af både destinationspartnere, bureauer, hoteller, flyselskaber og andre aktører med rejser i blodet, og det er vigtigt for os, at samarbejdet giver mening for alle parter – især også for vores læsere.

SINEX REJSER

Vi kan varmt anbefale RejsRejsRejs.dk til annoncering. Vi har et godt samarbejde med magasinet om annoncering af vores produkter, og vi bliver altid mødt af en professionel og engageret medarbejderstab. RejsRejsRejs.dk afholder desuden en masse spændende arrangementer.

Michael Carstensen
Sinex Rejser

DRESDEN ELBLAND

Det var en stor fornøjelse at samarbajde med det yderest professionelle og engagerede team fra RejsRejsRejs.dk. Med kombinationen af byen Dresden og Elbland-regionen er vi en destination, som flere og flere danskere tager til, nu også takket være RejsRejsRejs.dk.

Michał Rydz
Turisme Marketing Manager

Dresden Marketing GmbH
Det siger vores læsere

RICKSHAW TOURS & TRAVEL

Hos Rickshaw Tours & Travel er vi med vores niche indenfor skræddersyede kvalitetsrejser til Afrika glade for samarbejdet med RejsRejsRejs.dk. Vi oplever RejsRejsRejs.dk som en seriøs, lydhør og engageret partner, der har vist sig fleksible og har skræddersyet en individuel marketingplan til os. Derved har vi opnået meget tilfredsstillende resultater for forholdsvis små midler.

Helle Thorsøe Larsen
Rickshaw Tours & Travel

U.

Kanon og hurtigt arbejde fra RejsRejsRejs teamet.

Lasse Finderup
U.

Medier: RejsRejsRejs.dk & udvalgte andre kanaler

google play logo rejser
Nyhedsbrev logo rejser
appstore logo rejser

DESTINATION BORNHOLM

Vi kører efterårs- og vinterkampagne hos RejsRejsRejs.dk, og vi oplever en hurtig respons og stor fleksibilitet i vores samarbejde.

Helle Mogensen
Destination Bornholm

TURKISH CULTURAL AND TOURISM OFFICE

Many thanks for the collaboration in promoting local flavors of Cappadocia and Turkey. Also we appreciate the determination, enthusiasm and insatiable desire for discovering. RejsRejsRejs.dk do exactly what they say.

Sadettin Taşci
Turkish Cultural and Tourism Office in Stockholm

Kontakt

Kontakt os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk, hvis du har en ide til et muligt samarbejde.

Jens Skovgaard Andersen - RejsRejsRejs.dk

Chefredaktør og stifter

Jens Skovgaard Andersen

CEO og stifter

Jacob Gowland Jørgensen

AVIAREPS

I would highly recommend RejsRejsRejs.dk for a personal and indepth story to be told of your company.

Emma Sköldekrans
Aviareps

Samarbejdspartnere

Her er nogle af vores mange samarbejdspartnere, og du kan finde rejsebureauernes rejsetilbud her:

Visit Aarhus
kystlandet logo
visit vejle rejser samarbejde
Tjekkiet - logo
Argentina Embajda logo rejser
brandenburg logo rejser
nuoro logo rejser
travelgreen støtte

panorama logo
adventure travel
Benns logo
travel2bali
USA tours - logo
VIetnam rejser
Sinex rejser
Eliza was here
African Spirit - logo
Afrika-Safari.dk - logo
Asia Tours - logo
Norsk Rejsebureau - logo

Travelmarket - logo
aviareps logo


Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Læs mere om:

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.