RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Samarbejd med os

Samarbejd med os

RejsRejsRejs.dk er sat i verden for at samarbejde. Vores formål er at sprede rejseglæde og rejselyst, og vi gør det nemt for vores læsere at komme godt videre – uanset hvordan de ønsker at rejse. Du kan derfor ved at samarbejde med os få en direkte og troværdig adgang til en attraktiv målgruppe, der befinder sig i beslutningsfasen.

Vi ønsker at sætte en høj standard for annoncering og kommercielt samarbejde. Vi vil rigtig gerne samarbejde med partnere, som har noget på hjerte, og som har et produkt, der tiltaler vores læsere.

Som uafhængigt rejsemedie står vi på mål for vores samarbejder, og vi sætter en ære i, at vores anbefalinger er troværdige og båret af reel indsigt.

Samarbejdsmulighederne er mange, og vi er altid åbne for de forslag, vores samarbejdspartnere har. Rejsebranchen er en omskiftelig verden, og det er vi meget opmærksomme på. I kraft af vores fleksible set-up kan vi hurtigt indarbejde særlige ønsker fra partnere, der fx skal have nuancerede informationer ud om destinationer, eller har nye produkter og services, der skal have særlig opmærksomhed for at komme godt i gang.

Vores netværk af samarbejdspartnere består af både destinationspartnere, bureauer, bloggere og andre aktører med rejser i blodet, og det er vigtigt for os, at samarbejdet giver mening for alle parter – især også for vores læsere.

Se mere om RejsRejsRejs.dk her

 

Kontakt os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk, hvis du også vil være med.

Jens Skovgaard Andersen - RejsRejsRejs.dkJacob Gowland Jørgensen
Jens Skovgaard Andersen og Jacob Gowland Jørgensen
Stiftere og redaktører

Listen over samarbejdspartnere omfatter blandt andre

LA Travel, logo    Panorama Travel _300x250 - rejser        Aclass, logo    Hideaways, logo                  

 

 

Nyhedsbrev

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons