RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Samarbejd med os

Samarbejd med os

Logo firma samarbejdspartnere

RejsRejsRejs.dk er sat i verden for at samarbejde. Vores formål er at sprede rejseglæde og rejselyst, og vi gør det nemt for vores læsere at komme godt videre – uanset hvordan de ønsker at rejse. Du kan derfor ved at samarbejde med os få en direkte og troværdig adgang til en attraktiv målgruppe, der befinder sig i beslutningsfasen.

Media Kit 2020 - billede
“Hos Rickshaw Tours & Travel er vi med vores niche indenfor skræddersyede kvalitetsrejser til Afrika glade for samarbejdet med RejsRejsRejs. Vi oplever RejsRejsRejs som en seriøs, lydhør og engageret partner, der har vist sig fleksible og har skræddersyet en individuel marketingplan til os. Derved har vi opnået meget tilfredsstillende resultater for forholdsvis små midler”.

-Helle Thorsøe Larsen, udviklingskonsulent, Rickshaw Tours & Travel

Vi ønsker at sætte en høj standard for annoncering og kommercielt samarbejde. Vi vil rigtig gerne samarbejde med partnere, som har noget på hjertet, og som har et produkt, der tiltaler vores læsere.

Vi har tre kerneprodukter: Sponsoreret indlæg, markedsføring af rejser og kampagner. Se alle produkter og priser i vores media kit her. Vi har også en engelsk version af vores media kit – find det her.

Men samarbejdsmulighederne er mange, og vi er altid åbne for de forslag, vores samarbejdspartnere har.

Rejsebranchen er en omskiftelig verden, og det er vi meget opmærksomme på. I kraft af vores fleksible set-up kan vi hurtigt indarbejde særlige ønsker fra partnere, der fx skal have nuancerede informationer ud om destinationer, eller har nye produkter og services, der skal have særlig opmærksomhed for at komme godt i gang.

Vores netværk af samarbejdspartnere består af både destinationspartnere, bureauer, bloggere og andre aktører med rejser i blodet, og det er vigtigt for os, at samarbejdet giver mening for alle parter – især også for vores læsere.

Kontakt os på hq@rejsrejsrejs.dk, hvis du også vil være med

Læs mere om RejsRejsRejs her

Jens Skovgaard Andersen - RejsRejsRejs.dk

Chefredaktør og stifter

Jens Skovgaard Andersen

CEO og stifter

Jacob Gowland Jørgensen

 

Her er nogle af vores mange samarbejdspartnere – du kan finde rejsebureauernes rejsetilbud her:

Viavanna logo
panorama logo
Benns logo
travel2bali
Usa tours
VIetnam rejser
Sinex rejser
Local living
Eliza was here
adventure travel
turist rejser logo


Air help

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.