RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Italien

Italien

Italien - Pisa, det skæve tårn - rejser

Italien er enhver rejsendes drøm. Mad, vin, sol, kultur, natur, sport, byer, strande, bjerge, fortid og nutid. Der er rigeligt med grunde til at rejse til Italien.

Det antikke Rom, renæssancens Firenze, modens Milano, passionerede Napoli, romantiske Venedig og alle da andre smukke byer tiltrækker rejsende og kærligheden til Italien går ikke sådan lige væk igen.

Skiløb og vandring i Alperne og Dolomitterne, badeferie ved kysterne og i de store søer, bilferie gennem det smukke landskab, gourmetferie med verdens bedste mad og vin – mulighederne er uendelige.

Italien er et land, man aldrig får nok af, og der er altid mere at opleve lige rundt om hjørnet og i de ukendte egne af Støvlelandet.

Sådan kommer du nemt til Italien

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve det mere ukendte Italien. Vi kan anbefale at tjekke Eliza Was Here, der fokuserer på små, autentiske hoteller væk fra masseturismen.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje når du skal til Italien, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og her i vores guide

Links kan være til en af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

Viva Italia!

Nyhedsbrev

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons