RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Italien

Italien

Det er oplagt at rejse til Italien. Mad, vin, sol, kultur, natur, sport, byer, strande, bjerge, fortid og nutid. Du kan læse mere om at rejse til Italien i artiklerne længere nede på siden.

Det antikke Rom, renæssancens Firenze, vulkanøen Sicilien, modens Milano, passionerede Napoli, smukke Sardinien, romantiske Venedig og alle de andre smukke byer tiltrækker rejsende, og kærligheden til landet går ikke lige sådan væk igen.

Landet byder på skiløb og vandring i Alperne og Dolomitterne, badeferie ved kysterne og i de store søer. Du kan også tage på bilferie gennem det smukke landskab eller på gourmetferie med verdens bedste mad og vin. Mulighederne er uendelige.

Det er et land, man aldrig får nok af, og der er altid mere at opleve lige rundt om hjørnet og i de ukendte egne af Støvlelandet.

Sådan kommer du nemt til Italien

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve det mere ukendte Italien. Vi kan anbefale at tjekke Eliza Was Here, der fokuserer på små, autentiske hoteller væk fra masseturismen.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og her i vores guide.

Links kan være til en af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

Viva Italia!

Italien - Pisa, det skæve tårn - rejser

Rejseartikler til Italien

Klipper - Siciilien - Rejse

 Afholdes: 20. februar 2019 på Café Globen, København. Vi tager udgangspunkt i små hyggelige agriturismoer og kommer på oplevelse i den klassiske histories vugge, men ikke mindst en natur i verdensklasse. Vi kommer på storbybesøg, ser nogle af...

Læs mere
Banner RejsRejs Rejs
Italien - Sicilien, Ragalna - rejser

  Skribenten har i flere år kæmpet med langvarig hjernerystelse, hvilket har givet større udfordringer, end hun nogensinde har oplevet som handicappet i kørestol. Rejserne i denne periode har været begrænsede, da hjernerystelsen medfører en...

Læs mere

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejsetilbud

Show Buttons
Hide Buttons