RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsefavoritterne » Romantiske rejser i hele verden
Hjerte, hænder, solnedgang - rejser
Argentina Australien Fransk Polynesien Italien Kroatien Rejsefavoritterne Rusland USA

Romantiske rejser i hele verden

Verden er fyldt med kærlighed og hjerter - der findes nemlig hjerteformede øer og søer verden over.

Romantiske rejser i hele verden er skrevet af Anna Lohmann

Stran, hjerte, solnedgang - rejser

7 øer eller søer formet som hjerter

Denne liste er til dig, der gerne vil imponere din næste date, eller for jer, der skal på bryllupsrejse. Prøv at forestille dig at flyve henover en ø eller bade i en sø, som er hjerteformet. Det bliver da ikke mere romantisk!

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Galesnjak Island Rejser weekendophold romantisk ophold

Romantiske rejser i hele verden: Galešnjak Island

Øen Galešnjak i Kroatien, også kendt som ‘Lover’s Island’ på engelsk og , er nok den mest kendte på denne liste. Den er efterhånden blevet en stor turistattraktion, efter at Google Earth i 2009 opdagede dens form. Den kroatiske ø er isoleret, privat og ubeboet, hvilket også er en del af charmen ved denne ø. Der vokser kun vilde træer og planter, og så er der et par smukke uberørte strande med udkig til det azurblå Adriaterhav.

Find de billigste flybilletter her

Se månedens bedste rejsetilbud her

Italien lake Rejser weekendophold romantisk ophold

Lago di Scanno

Pak picnickurven, tæppet og badetøjet og slå jer ned ved den spejlblanke sø Lago di Scanno i Italien. Søen ligger i provinsbyen L’Aquila, som er en del af regionen Abruzzo i den centrale del af Italien. For at se hjerteformen på søen skal man dog lidt opad i terrænet – og stå i den rigtige vinkel.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Europa

Maine Island Rejser weekendophold romantisk ophold

Harbor Island

Denne hjerteformede ø er beliggende i delstaten Maine, der blandt andet er kendt for at være den stat i USA, som producerer flest hummere. Harbor Island skulle efter sigende have en enkelt hytte på øen, men ellers er den blot fyldt med skov. Her kan du holde din bedre halvdel i hånden, mens du nyder privatlivet og stilheden på øen.

2021 bliver et brag af et rejseår! Se her hvorfor og hvordan

Banner - Bulli - 1024

Argentina Isla Island - Rejser - weekendophold - romantisk ophold

Romantiske rejser i hele verden: Isla Corazón

Denne liste ville ikke være fuldendt uden smukke Isla Corazón i Argentina, der også går under navnet ‘Heart Island’ på engelsk eller Hjerteøen på dansk. Øen er beliggende i søen Mascardi, som ligger i den nordlige del af Patagonien. Den nemmeste måde at komme ud til øen er ved at leje kajakker og sejle derud selv. Her stopper folk for at tage billeder og give hinanden kys – og der er endda også par, som har friet til hinanden på øen.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Sydamerika

Lake of Love - Russia - Romantiske rejser i hele verden - weekendophold - romantisk ophold

Kærlighedssøen i Rusland

Denne romantiske lille sø, som på russisk staves Озеро Любви, ligger tæt på Arkhyz i det sydlige Rusland. Nyd en gåtur i det grønne landskab og slå jer ned til en eftermiddagslur i græsset. Om sommeren kan du endda hoppe en tur i søen, men det siges, at vandet stadigvæk skulle være ret koldt på den tid af året.

Rejsetilbud: Kultur og historie i Rusland

Tupai Island - Romantiske rejser i hele verden - Rweekendophold - romantisk ophold

Tupai Island

En kombination af en hjerteformet sø på en hjerteformet ø finder du i Fransk Polynesien tæt på Bora Bora. Du kommer nærmest ikke nærmere en paradisø end det her: Hvide sandstrande med kokospalmer og en turkis lagune i midten. Derfor er det heller ikke så underligt, at Tupai Island er kendt som det mest romantiske sted i Tahiti og omegn, og nogle firmaer tilbyder endda bryllupspakker til par, der vil giftes her.

Her er et godt flytilbud til Fransk Polynesien fra København – tryk “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris.

Romantiske rejser i hele verden - Heart Reef - Australien - weekendophold - romantisk ophold

Romantiske rejser i hele verden: Heart Reef

Denne lille ø bliver kaldt ‘Heart Reef’ og ligger i Great Barrier Reef i Australien. Det unikke ved den er, at det udelukkende er koraller, der naturligt har dannet denne hjerteform. Denne koralø kan dog kun ses fra luften, fordi den er beskyttet, og af den grund er Heart Reef blevet populær som udsigt under såkaldte ‘flight proposals’ – eller ‘flyvefrierier’. Ja, det er en ting!

Rejsetilbud: På eventyr i Australien

Der findes mange romantiske rejser i hele verden – hjerteformede øer og søer venter på jer, så det er bare med at komme afsted for at finde hjerterne og kærligheden ude i verden.

God romantisk rejse!

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om rejseskribenten

Anna Lohmann

Anna er oprindeligt fra Birkerød, men har nu været bosat på Vesterbro et par år, hvor hun nyder de utallige caféer og god kaffe. Hendes glæde for at rejse startede allerede som barn, og kommer stadig afsted nogle gange om året når studiet og økonomien tillader det. Annas bedste rejsedestinationer er Amsterdam, Bali og Vietnam, men håber på en dag at få mulighed for at opleve New Zealand.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.