RejsRejsRejs » Rejs til USA

Rejsemål: USA

USA fascinerer os alle - ikke mindst som rejseland. Som rejsende i USA vil du opleve landets historie og få store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til USA i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.
USA - Monument Valley - rejser

Derfor skal du rejse til USA

USA er det ultimative rejseland. Landet har det hele fra verdenskendte seværdigheder til uberørt og vild natur. Om du er på road trip, på storbyferie, på familieferie eller på det helt store eventyr, så er USA det oplagte valg.
New York sover aldrig, og det er svært at komme til at kede sig. Los Angeles med Hollywood, Beverly Hills, Malibu og alt, hvad vi kender fra det hvide lærred, er en drøm for enhver med hang til glamour. Californien giver dig også San Francisco, San Diego, ørken, strand og natur - og Las Vegas er lige i nærheden.
Nationalparkerne i Utah, Arizona, New Mexico, Colorado m.m. er hjemsted for indianere, uvirkelige landskaber, Grand Canyon, bjerge og kæmpe øde områder, hvor du virkelig får USA ind under huden.
Landet er i det hele taget fuld af nationalparker, floder, bjergkæder og storbyer med en særlig stemning - såsom New Orleans, Chicago, Seattle, Miami, og listen fortsætter.
Kulturelt er USA noget for sig med musik, sport, film og kunst i absolut verdensklasse, og der er selvfølgelig masser at lave for børnene. Uanset hvorfor du rejser, og uanset hvad du går efter, så peger pilen på USA.

Sådan kommer du nemt til USA

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve USA. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om USA herover.
Hvis du vil have tip og tricks til USA og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Let's go!

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.