RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Spanien

Spanien

Spanien - Granada slot - rejser

Spanien er et forrygende rejseland. Spanien er både de kendte strand-steder fra Costa Del Sol til Costa Brava og kystbyerne fra Barcelona til Malaga. Øerne med Tenerife og Mallorca, hvor man forstår hvorfor noget af det første turisme startede der. Den elegante hovedstad Madrid, som er kommet på mange danskeres rejseplaner. Og så er der selvfølgelig det lidt mindre kendte Spanien, hvor der gemmer sig et fantastisk rejseland bag turistbyerne.

Man kan gå på caminoen til Santiago de Compostela, og kaste sig ud i den fineste gastronomi i San Sebastian. Man kan forelske sig i den smukke by Sevilla, og indtage de mange fæstningsværker og borge, fx i universitetsbyen Salamanca. Mest ukendt er måske Spaniens naturområder, som Picos de Europa med de mange sommerfugle i nord, og det vulkanske område Cabo de Gata-Nijar Natural Park i syd.

Uanset hvad man leder efter, leverer Spanien. Så det er måske ikke så mærkeligt, at landet bliver ved med at dukke op på listen over danskernes favorit-rejsesteder. Bare husk, at der er så meget mere at komme efter i Spanien end hvad man kan finde, hvis man kun kommer til Calella og Torremolinos. Og det bedste er, at hvis du kommer bare lidt væk fra turistbyerne har du meget af det for dig selv.

Sådan kommer du nemt til Spanien

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve det mere ukendte Spanien. Vi kan anbefale at tjekke Hideaways, der fokuserer på små, autentiske hoteller væk fra masseturismen.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje når du skal til Spanien, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og her i vores guide

Links kan være til en af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

¡Vamos a España!

_LA_Travel_VM-2018 - rejser til VM fodbold

Nyhedsbrev

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons