RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Spanien

Spanien

Det er oplagt at rejse til Spanien, hvis du vil opleve historie og få store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Spanien i artiklerne længere nede på siden.

Spanien er et forrygende rejseland. Landet er både de kendte strand-steder fra Costa Del Sol til Costa Brava og kystbyerne fra Barcelona til Malaga. Øerne med Tenerife og Mallorca, hvor man forstår hvorfor noget af det første turisme startede der. Den elegante hovedstad Madrid, som er kommet på mange danskeres rejseplaner. Og så er der selvfølgelig det lidt mindre kendte Spanien, hvor der gemmer sig et fantastisk rejseland bag turistbyerne.

Man kan gå på caminoen til Santiago de Compostela, og kaste sig ud i den fineste gastronomi i San Sebastian. Man kan forelske sig i den smukke by Sevilla, og indtage de mange fæstningsværker og borge, fx i universitetsbyen Salamanca. Mest ukendt er måske landets naturområder, som Picos de Europa med de mange sommerfugle i nord, og det vulkanske område Cabo de Gata-Nijar Natural Park i syd.

Uanset hvad man leder efter, leverer Spanien. Så det er måske ikke så mærkeligt, at landet bliver ved med at dukke op på listen over danskernes favorit-rejsesteder. Bare husk, at der er så meget mere at komme efter end hvad man kan finde, hvis man kun kommer til Calella og Torremolinos. Og det bedste er, at hvis du kommer bare lidt væk fra turistbyerne har du meget af det for dig selv.

Sådan kommer du nemt til Spanien

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve det mere ukendte Spanien. Vi kan anbefale at tjekke Hideaways, der fokuserer på små, autentiske hoteller væk fra masseturismen.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden, i artiklerne herunder og her i vores guide.

Links kan være til en af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her.

¡Vamos a España!

Spanien - Granada slot - rejser

Rejseartikler om Spanien

Oplev nogle af de bedste spillere i nogle af de største klubber i verden med Combi Tours. Er du til Barcelona eller Real Madrid hjælper Combi Tours dig med netop den rejse, du gerne vil have til f.eks. Barcelona med Ramblaen og den ufuldendte kirke...

Læs mere
Tyrkiet - Belek, golf - rejser

 Du har muligheden for at spille på nogle rigtig gode golfbaner og kombinere dem efter dit eget ønske med Combi Tours. På Costa del Sol er der op mod 50 golfbaner med forskellig sværhedsgrad, så der er masser af muligheder. Rejselængde og...

Læs mere
Málaga

 Sponsoreret indlæg. Denne artikel er lavet i samarbejde med Mikkel Houmøller og billeje.info, der er en dansk side, der formidler de bedste bil-lejetilbud, bl.a. i Spanien.  Málaga er på mange måder det ideelle rejsemål, hvis du drømmer om en...

Læs mere

 Der er rigtig mange som tager til Paris, Palma de Mallorca eller Barcelona, og selvom det er fede destinationer, er der også mange oversete destinationer i Europa. Mastercard har spurgt rejsebloggere over hele Europa, og her er deres samlede...

Læs mere
Banner RejsRejs Rejs

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons