RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejse-podcast » Podcast: Caminoen – en vandretur for sjælen
Spanien - camino de santiago - vandretur
Rejse-podcast Spanien

Podcast: Caminoen – en vandretur for sjælen

blank blank

Vandreturen på Camino de Santiago i Spanien handler ikke kun om fysiske udfordringer og om at opleve den storslåede natur. Lyt med når Per Sommer fra Taste The World interviewer Pilo Dresher om at tage et afbræk fra hverdagen, og få fif til hvordan du selv kan forberede dig på den spændende vandretur.

Se mere om Caminoen:

Caminoen: Ømme lår, vabler og smukke landskaber

blank

Om rejseskribenten

Per Sommer

Per Sommer er vild med at rejse. Denne følelse af udlængsel viser sig især i de kolde vintermåneder, hvor han bruger meget af sin tid på at lave lange lister over alle de destinationer, som enten skal besøges eller som trænger til et gensyn. Her er rejsedrømmene på sit højeste.

Derudover driver Per sin egen rejseblog Taste the World, hvor han skriver og laver podcasts for at inspirere andre til at rejse anderledes. Samtidig er han også passioneret omkring mad, og mener, man gennem maden og måltidet kan komme helt tæt på andre kulturer.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Unsupported get request. Object with ID '17841405729241451' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.