RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Thailand

Thailand

Thailand er med god grund en af favoritterne i Sydøstasien. Det er svært at finde et nemmere rejseland, hvor alt det man har brug for på en solferie kan fås enkelt, sikkert og billigt.

Thailand er de kendte strandsteder omkring Phuket – og meget mere. Det er Krabi, Phi Phi, Koh Lipe og Koh Lanta. Det er Trang og Koh Chang. Det er Chiang Mai og Chiang Rai. Det er alle de mindre kendte steder, fx Nan i nordøst ved Laos, og de nye strandsteder syd for Koh Samui. De mindre kendte øer i syd som fx Koh Yum og Koh Ngai. Og så er der den hæsblæsende millionby over dem alle – Bangkok.

Her på RejsRejsRejs.dk kan du finde tips og tricks til øerne, bjergene og nationalparkerne. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om Thailand. For det kommer der.

Kvinde danser i regnen i Chiang Mai, Thailand, rejser

 

 

Oplev Thailands smukke sydlige øer med 6 nætter på charmerende Koh Lanta, 3 nætter med hvide palmestrande på Koh Ngai og 3 nætter på postkortsmukke Koh Mook. Øhop med 3- og 4-stjernede resorts med total afslapning og smukke strande. Afrejse året...

Læs mere
Thailand - Bangkok, Khao San Road - rejser

 Alle backpackere, der har rejst i Thailand, kender gaden. Det er her, du helt sikkert er in-it, hvis du bærer en Chang beer-tanktop eller forstår at smide udtrykket “same same, but different” ind passende steder i din talestrøm...

Læs mere
Banner RejsRejs Rejs

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons