visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Asien » Thailand » Sommerferie i Thailand: Rejs afsted i lavsæsonen

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Thailand - strand - rejser
Thailand

Sommerferie i Thailand: Rejs afsted i lavsæsonen

Thailand er en dejlig rejsedestination året rundt, men der kan være visse fordele ved at besøge landet uden for højsæsonen. Der kan derfor være fordele ved at rejse til Thailand i lavsæsonen, hvilket i Thailand er når der er sommer i Danmark.
visit østrig, visit austria, banner

Sommerferie i Thailand: Rejs afsted i lavsæsonen er skrevet af Anne Marie Simonsen

Thailand bangkok athenee hotel sukhumwit - rejser

Solskin og et par forfriskende dryp om eftermiddagen

Thailand er Sydøstasiens mest populære feriedestination, og det er ikke uden grund, at Thailand lokker mere end 150.000 danskere til landet årligt. Thailand bliver dog ikke set som en oplagt feriedestination hen over den danske sommer, fordi det ofte kan stå på regn og torden, når regntiden skyller ind over Asien.

Banner, engelsk banner, top banner

Men heldigvis er der flere øer at opleve på din sommerferie i Thailand. Den Thailandske Golf har sit deres helt eget klima og typisk har flere solskinstimer end resten af landets badedestinationer. Det drejer som om øerne Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao.

Hvis du bruger din sommerferie i Thailand, vil du som regel kunne opleve sol og en skyfri himmel indtil om eftermiddagen, hvor det så vil regne en times tid. Det er meget sjældent, at det regner en hel dag, og der er heldigvis masser af aktiviteter at tage sig til på øerne, selv når det drypper lidt.

For eksempel er der netop åbnet en café og et aktivitetscenter, hvor man kan gå på opdagelse i trætoppene i junglen på en canopy walking tour. Der er en fantastisk udsigt over øen, og det kan være skønt at komme lidt væk fra strandens hede.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

koh-racha yai - Thailand - find de bedste øer til rejsen i Thailand

Færre turister hvis du tager på sommerferie i Thailand

Hvis du ligesom jeg heller ikke er til full moon parties, fulde backpackere og masseturisme, som især Koh Phangan er kendt for, så er en anden fordel ved at tage på sommerferie i Thailand i lavsæsonen. Du kan besøge de nævnte øer og der er næsten ingen turister i denne sæson.

Man kan selvfølgelig ikke helt komme udenom turisterne, men til sammenligning med de populære vintermåneder er der næsten tomt. Jeg havde booket et hus gennem Airbnb med min familie på den nordvestlige del af øen Koh Samui, hvor vi praktisk talt havde stranden for os selv. Det er da lig med den ultimative luksus og den bedste form for strandferie at have sin helt egen bounty-strand.

Der var et par restauranter i nærheden, men ellers tog vi ind til Fisherman’s Village ved Bophut for at spise eller købe ind. Vi var også en dag ved Chaweng Beach og Central Festival, som byder på et aftenmarked og et udendørs shopping center og derfor var betragteligt mere turistet.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

Bangkok - Thailand - Rejser

Gode tilbud til dig som holder sommerferie i Thailand

Der var tilbud på hoteller, ture og fly, så hvis du gerne vil have lidt mere luksus for pengene, så er det oplagt at tage på sommerferie i Thailand. Selvom det er fristende at booke luksushotel til under 300 kroner, foretrækker jeg det lokale, så jeg booker altid gennem Airbnb.

I Bangkok boede vi i et fantastisk moderne byhus i den blomstrende nye bydel, Ari 7. Det kan varmt anbefales at komme ud fra områderne langs Soi-distriktet, som er fyldt med skyskrabere og hotel-kæder. Vi boede blandt lokale og havde kun 5 minutter til masser af leben på det lokale marked, der lå ved siden af co-working spaces, coffee-shops og moderne thai-restauranter.

På Koh Samui boede jeg i et hus ved stranden og spiste på nogle af de omkringliggende hoteller, hvor der var mennesketomt og masser af penge at spare.

Så hop på flyveren og hold din sommerferie i Thailand. God rejse!

Her er et godt flytilbud til Bangkok – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser
Emner

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Anne Marie Simonsen

For Anne Marie er det at rejse meget mere end en passion - det er en livsstil. Hun er vokset op i en familie, der er spredt over hele jordkloden, så det at rejse og udforske verden har altid været en naturlig del af hendes liv. Hun har været bange for at flyve og måtte i et par år stille rejselysten ved at rejse Europa tyndt i tog, men efter at have rejst rundt i hele Bangladesh i små gamle lokale propelfly er skrækken ved at være kureret.

Anne Marie har en helt særlig forkærlighed for Sydøstasien og Vestafrika, hvor hun har boet og arbejdet i en årrække, og derved kommet helt tæt på lokalbefolkningen. Hun rejser altid med sin notesbog og kamera for at indfange det lokale liv på bedst mulig vis.

Kommentér

Kommentér