visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Thailand – artikler og rejsetilbud

Rejs til Thailand

Rejser til Thailand

Thailand er et fantastisk rejseland, både for nybegyndere og erfarne rejsende, for en rejse til Thailand har noget for alle. Med rig kultur, fantastisk natur og muligheden for at teste sine smagssanser, er der ingen tvivl om hvorfor Thailand også kaldes smilets land. Du kan finde tips og inspiration til din rejse, fx til travle Bangkok, familiedestinationen Koh Samui, autentiske Chiang Mai, dykkerparadiset Koh Tao og øhop blandt alle de smukke øer i Thailand - og så er det næsten ligemeget om du rejser i høj- eller lavsæsonen.

Rejsetilbud

Rejs til pulserende Bangkok

Thailand Tours viser dig storbyen fra sin bedste side, når du på denne rejse oplever alt fra gade- til michelin-restauranter og Grand Palace til eksotiske...

Rejsetilbud

Ø-hop i Thailand

Thailand Tours tager jer med til Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui, hvor I kan glæde jer til masser af afslapning, dykning, snorkling og opdagelser på egen...

Rejsetilbud

Golfrejse til Hua Hin

Thailand Tours sender dig afsted til G Hua Hin Resort og golf i verdensklasse. Du er garanteret fantastisk golf og luksuriøs forplejning!

Rejsetilbud

Familie-eventyr i Thailand

Thailand Tours tager jer med på familierejse til stranden, storbyen og den vilde jungle. I vil opleve fantastisk snorkling fra eventyrlige øer og sandstrande.

Alt om at rejse til Thailand