RejsRejsRejs » Rejs til Thailand

Rejsemål: Thailand

Thailand har noget til enhver smag. Med en rig kultur, bjergtagende natur og et fremragende køkken forbliver Thailand, år efter år, et af danskernes favoritrejsemål. Du kan læse meget mere om at rejse til Thailand i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere.

Thailand - Phi Phi Islands, både, strand - rejser

Derfor skal du rejse til Thailand

Thailand er et oplagt rejsemål – både for begyndere og rejseentusiaster. Uanset om man er til at dykke efter farverige fisk og koraller, tage på en tropisk vandring i junglen eller øhop mellem de personlighedsfulde øer, kan den perfekte rejse skræddersys inden for Thailands landegrænser. Mest velkendt og velbesøgt er travle Bangkok, afslappende Koh Samui, autentiske Chiang Mai, børnevenlige Ko Lanta, og eventyrlige og naturskønne Chiang Rai. Men landet byder også på så meget andet.

Nogle prøver kræfter med meditationstempler som Wat Suan Mokkh and Wat Khao Tham og undervises i buddhistisk lære og praksis. Andre tager på ungdomsferie til turistfyldte Pattaya, til festlige Phuket, og til full moon party på Koh Phangan. Andre igen tager på en kulinarisk rejse gennem gadekøkkener og eksotiske restauranter.

Sådan kommer du nemt til Thailand

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at skræddersy rejser til Thailand til den enkelte rejsendes behov og ønsker. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Thailand ovenfor.
Hvis du vil have tip og tricks til Thailand og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Instagram #rejsrejsrejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Show Buttons
Hide Buttons