RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » Rejsedestinationer 2024: Turen går til hele verden for redaktionen
Bahamas Bali Bangladesh Borneo Burundi Costa Rica Den Dominikanske Republik DR Congo Finland Frankrig Færøerne Gambia Indien Indonesien Island Italien Japan Kina Malaysia Marokko Mexico New Zealand Norge Oman Panama Portugal Rejsefavoritterne Rwanda Senegal Slovenien Sri Lanka Sverige Thailand Tyskland USA Vietnam Østrig

Rejsedestinationer 2024: Turen går til hele verden for redaktionen

Globus, sol - rejser
Hvordan ser RejsRejsRejs’ egne rejseplaner ud for 2024? Vi har igen i år spurgt redaktørerne om, hvad deres rejseplaner er.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin

Rejsedestinationer 2024: Turen går til hele verden for redaktionen er skrevet af Redaktionen, RejsRejsRejs.

Verdenskort - usa - rejser

Her er redaktionens rejseplaner

Vi elsker naturligvis at rejse. Derfor er kalenderen for 2024 også fyldt til randen med rejser ud i verden – og der kommer nok flere til. Vi deler vores rejseplaner og rejsedestinationer for det kommende år sammen med det, vi glæder os allermest til ved turene ud i verden.

Thailand, bjerge, hav, både, rejser

Rejsedestinationer 2024 for Jacob: Turen går til varmen

Jacob Gowland Jørgensen, direktør

Jacob er usædvanligt tidligt ude i hans planlægning, og rejsekalenderen for 2024 er allerede godt fyldt. Den står på rejser til varmen – og til lidt vildere steder, end han plejer. En af rejserne i den kategori er turen til DR Congo, Rwanda og Burundi, som han skal besøge i august.

Han er også ved at planlægge en familietur til den malaysiske del af Borneo, mest Sarawak. Det har været en drømmedestination, som han har kigget på i mange år.

Jacob er bidt af, hvad naturen i Afrika kan, og han er blevet ved med at lede efter noget, der kan noget af det samme andre steder, og det håber han, Borneo kan.

Før han skal til Borneo, er der lige en anden rejse i kalenderen, nemlig en rejse til Oman, Thailand og Bangladesh, hvor det nye år skydes ind. Det er første gang, Jacob besøger Bangladesh, og det bliver land nr. 102 han besøger.

Han ved ikke helt, hvad han skal forvente af Bangladesh, men forventningens glæde er stor.

Der er ikke planlagt flere rejser endnu, men mon ikke der kommer flere rejser i kalenderen, når vi træder ind i 2024, fx til Vestafrika, hvor Senegal og Gambia lokker.

Kina - mur - de 7 vidundere - rejser - turen går til Kina

Året står på Asien og sport

Jens Skovgaard Andersen, chefredaktør

Jens har lige nu tre faste rejser i kalenderen, men der er allerede nu flere steder ude i verden, der lokker, så mon ikke der kommer flere kryds i rejsekalenderen.

Først går turen til Indien til januar, men det, Jens glæder sig mest til ved det nye år, er at komme ‘hjem’ til Kina, hvor han både har studeret og boet i en periode, efter ikke at have været der i nogle år. Turen går til Kina i april, og det er lige nu det, Jens ser mest frem til i det nye år.

Sommeren står i fodboldens tegn. Her går turen til Tyskland for at se EM fodbold – på den ene eller den anden måde. Måske forlænges turen ned gennem Europa til flere rejsedestinationer som til Østrig og Frankrig, men det ligger ikke fast endnu.

Efteråret er heller ikke planlagt, men der kommer helt sikkert også noget i rejsekalenderen. Hvor turen går hen, må tiden vise.

find et godt tilbud banner 2023
Sensoji Kyoto, tempel, japansk tempel, japan rejser, rejser, tokyo - rejsedestinationer i japan

Rejsedestinationer 2024 for Trine: Drømme om Japan

Trine Søgaard, medredaktør

Trine har ingen faste rejseplaner i kalenderen lige nu, men der er især ét land, som står helt øverst på ønskelisten over lande, hun gerne vil besøge i 2024. Japan har længe været en drømmedestination, og Trine håber, at 2024 endelig bliver året, hun får besøgt landet.

Trine drømmer også om varmere himmelstrøg her i vinterkulden, og derfor har Marokko også sneget sig ind på rejseønskelisten.

Hun har både venner og familie, der har besøgt Marokko og talt varmt om landet, og derfor er landet også røget højt op på listen over rejsedestinationer, hun gerne vil besøge i 2024.

Efter Trine besøgte Värmland i Sverige i november, blev hun også forelsket i vores nabolande mod nord, som hun gerne vil udforske mere i løbet af det nye år.

Året 2024 står derfor også i Nordens tegn, da hun håber på at se mere af både Sverige, Norge og Finland.

Costa Rica, vandfald, jungle, sø, natur, rejser - rejsedestinationer costa rica

Året står på stor rejse med familien

Mia Helt Mathiesen, medredaktør

Året 2024 står i familierejsens tegn for Mia – og en af de helt store af slags. Hun pakker nemlig kufferterne sammen med sine to drenge og mand og rejser ud på en 3,5 måned lang rejse til februar til et væld af rejsedestinationer.

Mia og familien skal vidt omkring. Turen starter i Florida i USA og fortsætter videre til Mellemamerika og Caribien, hvor de skal besøge Costa Rica og Panama.

Derefter rejser de til Den Dominikanske Republik. Herfra sejler de ud på eventyr på havet, da de skal være gaster på et skib i fem uger. Sejlturen ender på Bahamas, hvor den store rejse også ender, inden turen igen går hjem til Danmark.

Det er ikke helt nemt at pege på, hvad Mia glæder sig mest til, for de store rejseoplevelser står i kø. Mias mand er dog ikke i tvivl om, hvad der står øverst på hans liste: Han glæder sig mest til at være gast.

Selvom Mia starter året ud langt fra Danmark, er der dog også eventyr i kalenderen, der er noget tættere på hjem. Sommeren står nemlig i Nordens tegn, hvor turen enten går til de skandinaviske lande eller Island og Færøerne.

Bled sø - kirke - bjerge - sø - turen går til Slovenien

2024 står på vandring og natur

Anna-Sophie Christensen, journalist og medredaktør

Anna-Sophies rejseplaner for 2024 er lige nu centreret omkring Europa. Den første tur går til Slovenien i foråret, hvor hun blandt andet skal ud og vandre omkring Sloveniens ikoniske bjerg Triglav og opleve landets storslåede natur.

Måske turen til Slovenien udvider sig til også at gå lidt ind over Italiens grænse, da Triglav-området grænser lige op til Italien – et oplagt lille sidespring, når man nu er på de kanter.

Efteråret står i Portugals tegn, nærmere bestemt Porto. Her står den på vandring af en lidt anden slags; nemlig byvandring. Og mon ikke der også bliver tid til et lille glas portvin, når nu man besøger portvinens hovedstad.

Lige nu er der ikke flere kryds i rejsekalenderen, men der er flere rejsedestinationer, der lokker. Ønskelisten er i hvert fald lang. Nogle af dem, der står øverst på listen er New Zealand og Vietnam, men indtil videre holder rejseplanerne sig dog indenfor Europas grænser.

Nice - Sydfrankring - Frankrig - Rejser - turen går til nice

Rejsedestinationer 2024 for Kristian: Turen går til Europa og Nordamerika

Kristian Bräuner, medredaktør

Kristian håber på at slippe væk fra det lidt kolde og kedelige danske vintervejr ved at planlægge en tur til varmen. Denne gang står rejseplanerne på en tur til Mexico i slutningen af vinteren.

Rejsen til Mexico er primært for at dykke og komme langt væk fra kulden. Der er dog ikke sat et stort fedt kryds i rejsekalenderen endnu, da turen ikke er helt fastlagt.

Sommeren står i sydens tegn, når Kristian tager et smut til Sydfrankrig med familien. Her skal de nyde alt det, den franske riviera har at byde på i de populære sydfranske byer Nice og Cannes.

Ellers ligger der ikke flere rejsedestinationer i kalenderen på nuværende tidspunkt. Men mon ikke turen går til Los Angeles til næste efterår i forbindelse med Halloween – det er efterhånden blevet en tradition.

Lande i Asien -Rismarker - vulkan - morgen - solskin - bali - indonesien - rejsedestinationer på Bali

En envejsbilet til Bali

Laura Graf , medredaktør

Der er flere rejsedestinationer på tapetet hos Laura, men fælles for dem alle er, at de ligger i Sydøstasien.

Lauras rejseplaner er ikke helt traditionelle, for det er ikke ferie, Laura rejser på, når hun i slutningen af januar smutter til Bali på en envejsbillet. Hun tager nemlig arbejdet med.

Rejsen til Sydøstasien er derfor ikke kun afslapning og solbadning, da hun også skal bruge lidt tid på at arbejde i udlandet som digital nomade.

Lige nu er det kun turen til Bali, der ligger fast. Resten finder hun ud af, når hun når frem – det bliver til, hvad end lysten kalder på. Vietnam og Sri Lanka er dog gode bud på steder, hun nok kommer forbi på rejsen.

Turen går selvfølgelig også til Tyskland – Lauras hjemland.

Hele redaktionen ønsker dig et rigtig godt 2024 – uanset hvor rejserne går hen.

Om forfatteren

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.