RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Kina – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Kina

Det er oplagt at rejse til Kina, hvis du vil opleve en spændende historie, særpræget kultur og få store naturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Kina i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Kina - glasbro, rejsesjov - rejser
Rejsesjov

Er du modig nok til det her?

Når du rejser, tør du tit noget, du ellers ikke tør. Og måske kaster du dig ud i noget, du ikke er helt tryg ved. Grænseoverskridende oplevelser...

Kina

Postkort fra mit elskede Kina

Kina er crazy! Crazy på den gode måde…. Det store gamle land er fuld af kontraster, og det ændrer sig bogstaveligt talt fra dag til dag. Jeg er...

Rejsesjov

Kina-nam-nam

Chinglish på menuen Kinesisk er et meget kompliceret sprog, som man ikke lige lærer på en formiddag. Det samme gælder tilsyneladende engelsk –...

Rejsetilbud

Kina - Xian - rejser

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Kina

Kina er et fabelagtigt rejseland. Landet er fuld af kendte seværdigheder som Den Kinesiske Mur, der er mere end 2200 år gammel og strækker sig over 5000 kilometer på tværs af det enorme land. Tag ud til provinsen Zhejiang i den sydøstlige del, hvor øen med de tusinde søer er et seværdigt naturområde. Besøg Beijing; hovedstaden med den lange historie, hvor Den Forbudte By, Himlens Tempel og Den Himmelske Freds Plads dominerer. Eller tag til landets anden megaby, Shanghai, som er nærmest vestlig med alt, hvad hjertet begærer. Kan du lide store og imponerende seværdigheder, så kan du enten tage til Leshan og se en kæmpe Buddha på mere end 70 meter, der er udskåret i en klippeskrænt. Eller tag til Asiens største vandfald, Huangguoshu.

Du kan også besøge de lidt mindre kendte steder i Guangxi-regionen ud til det Sydkinesiske Hav, hvor fx Guilin er en skjult perle. Det kinesiske køkken har muligvis et lidt kontroversielt omdømme, men landet er uden tvivl forenelig med ris, så derfor kunne de billedskønne risterrasser i fx Yunhe også stå på menuen.

Uanset hvad man leder efter, leverer Kina. Så det er måske ikke så mærkeligt, at landet bliver ved med at dukke op på listen over danskernes favorit-rejsesteder. Og det bedste er, at hvis du kommer bare lidt væk fra turistbyerne har du meget af det for dig selv - på trods af, at det er verdens mest befolkede land.

Sådan kommer du nemt til Kina

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Kina. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Kina herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Kina og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.