RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Bliv en del af RejsRejsRejs

Bliv en del af RejsRejsRejs

Er du vild med at rejse og skrive? Vi søger hele tiden engagerede rejsenørder til vores team. Du kan læse mere om, hvem vi under Om os.

Send din ansøgning til redaktionen@rejsrejsrejs.dk

skriv rejseartikel rejser computer

Vil du gerne skrive en rejseartikel?

Hos RejsRejsRejs er det altid vores formål at sprede rejseglæde og rejseviden, og vi vil meget gerne have dine historier med. Skriv til os på redaktionen@rejsrejsrejs.dk, hvis du ønsker at få en rejseartikel publiceret eller ønsker at bidrage med tips og tricks fra spændende rejsedestinationer og blive en del af vores team.

Vores rejseartikler følger disse retningslinjer:

  • Du kender stedet, du skriver om
  • Du skriver gerne personligt, muntert og vidende
  • Du kan bidrage med personlige beretninger, destinationsguides og billeder
  • Du kan også skrive om lidt anderledes destinationer eller anderledes oplevelser på kendte destinationer
  • Din artikel er unik og kan som udgangspunkt derfor ikke være publiceret andre steder – du må dog godt lade dig inspirere af og bygge videre på dine tidligere publicerede artikler
  • Du kan medsende gode billeder til din artikel

Du beholder dine rettigheder til den enkelte artikel og tilhørende fotos, og indholdet bliver ikke videreformidlet eller solgt. Klik her for at læse mere om vores datapolitik.

Vi forbeholder os retten til at lave redaktionelt arbejde på din rejseartikel, så den kommer til at fremstå bedst muligt. Det kan være sprogrettelser i både overskrifter og tekst, rettelser af faktuelle fejl samt korrekturlæsning, og så sætter vi den op, så den passer ind i vores artikelformat på hjemmesiden.

Vi sørger for, at din rejseartikel bliver set af rigtig mange mennesker. Vi når i gennemsnit ud til over 490.000 hver måned (Analytics, marts 2020).

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du tjekke vores guide til skribenter og derefter sende dit bidrag til redaktionen@rejsrejsrejs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!