RejsRejsRejs » Safari

Læs mere om Safari

Sydafrika Kruger national park - rejser

Hvis man er til store rejseoplevelser, bør man unde sig selv at tage på safari i Afrika. Når man læser i en rejsebeskrivelse, at “safari er en uforglemmelig oplevelse”, så kan man godt regne med, at det kommer til at passe – hvis man er til at opleve moder natur i fri leg, naturligvis.

Du kan finde rejsetilbud med safari her

Der er ret stor forskel på safari-landene i Afrika. De kendte er Kenya og Sydafrika, hvor det er nemt og kendt. Her bør man vælge at rejse uden for højsæsonen, da der ellers kan være mange besøgende. Sydafrika har den fordel, at man ofte er i malaria-fri områder, så der slipper man for at spise malaria-piller. Tanzania er et oplagt valg til at starte med, for der er naturen og dyrelivet helt i top, og det kan nemt kombineres med Kenya, hvis man vil. Andre gode valg er Swaziland, der er et børnevenligt alternativ til Kruger-nationalparken, der ligger lige op til det lille, sikre land tæt på Johannesburg. Uganda er også fantastisk med gorillaer, venlige mennesker og gode priser, og endelig er der selvfølgelig Namibia og Botswana i det sydlige Afrika, hvor naturen hersker.

Her er et godt flytilbud til Sydafrika – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Hvis du er til lidt mere udfordrende rejse-destinationer med store oplevelser og få turister, kan du kigge mod Rwanda, Gabon, Zambia og Etiopien. I Vestafrika er Gambia et godt valg, men de store dyreflokke findes primært i det østlige og sydlige Afrika.

Sådan kommer du nemt på safari

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at komme på safari. Du kan finde rejsetilbud med safari her.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje når du skal på safari, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og her i vores guide

God rejse til safari-land.

Show Buttons
Hide Buttons