RejsRejsRejs » Safari

Læs mere om Safari

Elefant - Safari - Rejser

Hvorfor safari?

Hvis man er til store rejseoplevelser, bør man unde sig selv at tage på safari i Afrika. Når man læser i en rejsebeskrivelse, at “safari er en uforglemmelig oplevelse”, så kan man godt regne med, at det kommer til at passe – hvis man er til at opleve moder natur i fri leg, naturligvis.

Du kan finde rejsetilbud med safari her

Kenya - safari - dyr - rejser

Der er stor forskel på safari-landene

Der er ret stor forskel på safari-landene i Afrika. De kendte er Kenya og Sydafrika, hvor det er nemt og kendt. Her bør man vælge at rejse uden for højsæsonen, da der ellers kan være mange besøgende. Sydafrika har den fordel, at man ofte er i malaria-fri områder, så der slipper man for at spise malaria-piller og kan have mindre børn med.

Tanzania er et oplagt valg til at starte med, for der er naturen og dyrelivet helt i top, og det kan nemt kombineres med Kenya, hvis man vil.

Andre gode valg er Swaziland, der er et børnevenligt alternativ til Kruger-nationalparken, der ligger lige op til det lille, sikre land tæt på Johannesburg. Uganda er også fantastisk med gorillaer, venlige mennesker og gode priser, og endelig er der selvfølgelig Namibia og Botswana i det sydlige Afrika, hvor naturen hersker.

Her er et godt flytilbud til Sydafrika – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Hvis du er til lidt mere udfordrende rejse-destinationer med store oplevelser og få turister, kan du kigge mod Rwanda, Gabon, Zambia og Etiopien. I Vestafrika er Gambia et godt valg, men de store dyreflokke findes primært i det østlige og sydlige Afrika.

løve - safari - dyr - rejser

Sådan kommer du nemt på safari

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at komme på safari. Du kan finde rejsetilbud med safari her.

Hvis du vil flere have rejsetips til safari kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og læse om flere safari-destinationer her: Safari

God rejse til safari-land.

Østeuropa- kulturbanner - rejser
Uganda

Uganda – Afrikas farverige hjerte

Uganda byder meget andet end bare bjerggorillaer. Der er ting at se i hele landet, så hvis man vil have mest ud af sin tid her, kan det anbefales at vælge en rundrejse...

Læs mere
Sydafrika

Med tagtelt i Dragebjergene

Sydafrika er betagende smuk, men hvordan er det, at rejse på egen hånd? Få tips til din næste road trip fra familien Bach, der med tre store børn har rejst med tagtelt...

Læs mere
Rejseguides

Rejseorlov: Den store guide

Det kan være skræmmende at holde fri fra sit arbejde i to måneder, for at tage ud og rejse. Hvad med penge, arbejde og hverdag? Læs hvordan det lykkedes for denne...

Læs mere