RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Tanzania – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Tanzania

Det er oplagt at rejse til Tanzania hvis du vil opleve historie og rigt dyreliv samt få store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Tanzania i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Rejsetilbud

Særtilbud og rejseforedrag

Tanzania - Zanzibar, strand, båd - rejser

Derfor skal du rejse til Tanzania

Rigt dyreliv, venlig befolkning, fascinerende kulturer, Serengeti Sletten, Ngorongoro-krateret.. Tanzania har det hele, og er mere end nogen anden destination, stedet for safari-eventyr. Oplev flodhestene boltre sig i de mudrede floder, mens zebraer og elefanter græsser på sletterne side om side. Lad dig tryllebinde af masaiernes hoppedans og messende sang, mens solen langsomt går ned bag Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, til løvernes søvnige brølen. Vågn op i en bungalow på Zanzibars kridhvide sandstrande, og tag en dukkert i det Indiske Oceans azurblå vand.

Hvor end du tager hen i Tanzania, vrimler det med muligheder for at komme tæt på landets befolkning og kulturer. Tag på markedsbesøg og nyd et måltid, få en snak med de lokale over en øl og mærk gæstfriheden. Sammen med landets storslående natur er Tanzanias befolkning noget af dét, der gør et besøg i landet så mindeværdigt og værd at opleve.

Sådan kommer du nemt til Tanzania

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Tanzania. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Tanzania herover. Hvis du vil have tip og tricks til Tanzania og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.