RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika

Det er oplagt at rejse til Afrika, hvis du vil have store natur-, kultur- og dyreoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Afrika i artiklerne længere nede på siden.

Det er et kæmpe kontinent, hvor du kan finde de farverige arabiske kulturer i nord, fx i Marokko og Egypten. Du kan finde masser af dyreliv i øst og syd, hvor safari i Tanzania er et oplagt valg hvis det er første gang du skal på safari, og hvis du er til kultur, er Etiopien et ret godt valg. Der er også spændende kulturer og historie i vest, hvor Ghana og Gambia er fine steder at starte. Der er også de sydlige øer ud fra den afrikanske kyst, fx er der Madagaskar hvor du kan opleve en særpræget natur og et vildt dyreliv, og Reunion, hvor der er mange naturoplevelser i vente.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om det at rejse til Afrika.

Afrika - løve

Rejseartikler om Afrika

Banner RejsRejs Rejs
Rejseforedrag Sudan

Farverige Sudan

 24. maj på Café Globen, København. Farverige Sudan var i årene efter Muhammed tegningerne lukket land for danskere men giver nu gode rejsemuligheder for...

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

her.

Rejsebilleder fra RejsRejsRejs

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsebilleder #RejsRejsRejs

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons