RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Afrika

Afrika

Det er oplagt at rejse til Afrika, hvis du vil have store natur-, kultur- og dyreoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Afrika længere nede på siden, hvor du både finder rejseartikler, rejsetilbud og rejseforedrag.

Det er et kæmpe kontinent, hvor du kan finde de farverige arabiske kulturer i nord, fx i Marokko og Egypten. Du kan finde masser af dyreliv i øst og syd, hvor safari i Tanzania eller i Sydafrika er et oplagt valg hvis det er første gang du skal på safari, og hvis du er til kultur, er Etiopien et ret godt valg. Der er også spændende kulturer og historie i vest, hvor Ghana og Gambia er fine steder at starte. Der er også de sydlige øer ud fra den afrikanske kyst, fx er der Madagaskar hvor du kan opleve en særpræget natur og et vildt dyreliv, og Reunion, hvor der er mange naturoplevelser i vente.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om det at rejse til Afrika.

Rejseartikler om Afrika

Banner RejsRejs Rejs
Afrika Rejseforedrag

Afrika

Afholdes: 28. februar 2019 klokken 19 hos Eventyr Sport, Vejle Dette rejseforedrag med Kipling Travel giver inspiration til tre forskellige måder at opleve det...

Gambia Rejsetilbud

Badeferie i Gambia

Tag med InterTravel til eksotiske Gambia. Her kan du opleve landets smukke strande og den spændende kolonihistorie. Rejsen varer 8 dage, og der er flere årlige...

Show Buttons
Hide Buttons