RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Derfor skal du have nyhedsbrevet

Derfor skal du have nyhedsbrevet

Vil du helst vinde fede rejsepræmier eller blive klogere på rejsemuligheder? Bare rolig, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du begge dele.

Radisson blu astorija Vilnius

Alt det Facebook ikke ser…

Nyhedsbreve med tips om gode rejsetilbud, oversete destinationer og guides til at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere er selvfølgelig en rar opfindelse, når man er rejseglad. Men kan man ikke bare følge RejsRejsRejs på Facebook, tænker du så. Jo, det må man meget gerne, men Facebook er så snedigt indrettet, at den udvælger, hvad du får at se afhængig af alt muligt forskelligt, der nogle gange har noget med dine ønsker at gøre – og andre gange ikke. Det bliver med andre ord lidt tilfældigt, hvad du får fra RejsRejsRejs på Facebook.

Derfor vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver redaktionen på RejsRejsRejs dig nemlig:

  • Overblik over det bedste indhold på siden
  • Særtilbud som kun findes i nyhedsbrevet
  • Rejsequiz

Du kan se et eksempel på nyhedsbrevet her

Vi sender det ud 1-2 gange om måneden, og skulle det blive for meget, kan du altid framelde dig.

Var det ikke noget at prøve? Det koster gratis, ligesom alt andet her på siden. Og vi trækker regelmæssigt lod om fine præmier blandt de tilmeldte til nyhedsbrevet – lige nu kan du vinde 2 nætter på det 5-stjernede luksushotel Radisson Astoria i Vilnius, Litauen, 2 nætter med spa-adgang på resortet Vytautas Mineral Spa, også i Litauen, 2 nætter på det centralt beliggende 4-stjernede Hotel Hof i Kaunas, Litauen med privat guidet bytur, eller hvad med 2 nætter med middag og wellness-pakke på det flot anmeldte bjerghotel Villa Siesta i Tatra-bjergene syd for Krakow, ved grænsen mellem Polen og Slovakiet. Vi har også en tur til kystbyen Świnoujście i Polen i posen, og flere nye præmier på vej. I alt er der præmier for en værdi af mere end 15.000 kr.

Litauen - Vytautas Mineral spa

 

Nyhedsbrev

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons