RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Derfor skal du have nyhedsbrevet

Derfor skal du have nyhedsbrevet

Vil du helst vinde fede rejsepræmier eller blive klogere på rejsemuligheder?

Bare rolig, hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, får du begge dele serveret et par gange om måneden. Du får også vores e-bog om rejseplanlægning med i pakken. Læs mere om nyhedsbrevet og præmierne længere nede eller tilmeld dig med det samme her.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

.

Vores store fødselsdagslodtrækning

10.11 2018 trækker vi lod om en hel stribe præmier – læs mere om det her:

Extravaganza lodtrækning

Nyhedsbrevet viser dig vej

Nyhedsbreve med tips om gode rejsetilbud, oversete destinationer og guides til at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere er selvfølgelig en rar opfindelse, når man er rejseglad. Men kan man ikke bare følge RejsRejsRejs på Facebook, tænker du så? Jo, det må man meget gerne, men Facebook er så snedigt indrettet, at den udvælger, hvad du får at se afhængig af alt muligt forskelligt, der nogle gange har noget med dine ønsker at gøre – og andre gange ikke. Det bliver med andre ord ret tilfældigt, hvad du får fra RejsRejsRejs på Facebook.

Derfor vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver redaktionen på RejsRejsRejs dig nemlig:

  • Overblik over det nyeste indhold på siden
  • Særtilbud som kun findes i nyhedsbrevet
  • Rejsequiz
  • Lodtrækning om fede rejsepræmier blandt alle modtagere

Du kan se et eksempel på nyhedsbrevet her

Vi sender det ud to gange om måneden, og skulle det blive for meget, kan du altid framelde dig.

“1000 tak til RejsRejsRejs.dk, hvor vi vandt denne rejsepræmie! Byen Vilnius er virkelig en overset perle, der byder positivt ind på alle fronter – kultur, gastronomi, venlighed osv. Der er meget rent og slet ikke overrendt. Her er smukt, 27 grader, og hotellet er formidabelt med udsigt både over byen og til rådhuset lige overfor. Vi er dog kun lige nået til hotelbaren…”

– Helena H, tidligere vinder i konkurrencen

Var det ikke noget at prøve? Det koster gratis, ligesom alt andet her på siden. Vi trækker regelmæssigt lod om fine præmier blandt de tilmeldte til nyhedsbrevet og har en ekstra stor fødselsdags-lodtrækning her i efteråret!

Vi har haft præmier som 2 nætter på det 5-stjernede luksushotel Radisson Astorija i Vilnius, Litauen, 2 nætter med spa-adgang på resortet Vytautas Mineral Spa, også i Litauen, 2 nætter på det centralt beliggende 4-stjernede Hotel Hof i Kaunas i Litauen med privat guidet bytur, eller hvad med 2 nætter med middag og wellness-pakke på det flot anmeldte bjerghotel Villa Siesta i Tatra-bjergene syd for Krakow ved grænsen mellem Polen og Slovakiet. Vi har også en tur til kystbyen Świnoujście i Polen i posen og ikke mindst to dages forkælelse på Hotel Skovly på Bornholm.

Der er hele tiden flere nye præmier på vej. I alt er der præmier for en værdi af mere end 15.000 kr.

Danmark - Bornholm, Hotel Skovly, værelse - rejser
Hotel Skovly, Bornholm

Vinderne blandt modtagerne af nyhedsbrevet bliver offentliggjort i nyhedsbrevet.

Husk, at vi trækker lod igen i de kommende måneder om fede rejsepræmier, så følg med i nyhedsbrevet, og husk at få tilmeldt konen, kæresten eller rejsevennen.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Litauen - Vytautas Mineral spa

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Show Buttons
Hide Buttons