RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Derfor skal du have nyhedsbrevet

Derfor skal du have nyhedsbrevet

Vil du helst vinde fede rejsepræmier eller blive klogere på rejsemuligheder?

Bare rolig, hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, får du begge dele serveret et par gange om måneden. Du får også vores e-bog om rejseplanlægning med i pakken. Læs mere om nyhedsbrevet og præmierne længere nede eller tilmeld dig med det samme her.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Nyhedsbrevet viser dig vej

Nyhedsbreve med tips om gode rejsetilbud, oversete destinationer og guides til at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere er selvfølgelig en rar opfindelse, når man er rejseglad. Men kan man ikke bare følge RejsRejsRejs på Facebook, tænker du så? Jo, det må man meget gerne, men Facebook er så snedigt indrettet, at den udvælger, hvad du får at se afhængig af alt muligt forskelligt, der nogle gange har noget med dine ønsker at gøre – og andre gange ikke. Det bliver med andre ord ret tilfældigt, hvad du får fra RejsRejsRejs på Facebook.

Derfor vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver redaktionen på RejsRejsRejs dig nemlig:

  • Overblik over det nyeste indhold på siden
  • Særtilbud som kun findes i nyhedsbrevet
  • Rejsequiz
  • Lodtrækning om fede rejsepræmier blandt alle modtagere

Du kan se et eksempel på nyhedsbrevet her

Vi sender det ud to gange om måneden, og skulle det blive for meget, kan du altid framelde dig.

“1000 tak til RejsRejsRejs.dk, hvor vi vandt denne rejsepræmie! Byen Vilnius er virkelig en overset perle, der byder positivt ind på alle fronter – kultur, gastronomi, venlighed osv. Der er meget rent og slet ikke overrendt. Her er smukt, 27 grader, og hotellet er formidabelt med udsigt både over byen og til rådhuset lige overfor. Vi er dog kun lige nået til hotelbaren…”

– Helena H, tidligere vinder i konkurrencen

Var det ikke noget at prøve? Det koster gratis, ligesom alt andet her på siden. Vi trækker regelmæssigt lod om fine præmier blandt de tilmeldte til nyhedsbrevet og vores næste store lodtrækning er 19. januar, hvor du kan vinde denne præmie:

Vind en 5-stjernet luksustur for 2

Vinderen af konkurrencen kan forkæle sig selv og en anden på denne luksus-tur til et resort ved strandene nord for Dubai. Og vinderen der er udtrukket 25. januar er:

Marie Büchert, der har vundet en tur med afslappet luksus ved Dubai: 2 nætter for 2 personer på det 5-stjernede The Cove Rotana. Redaktionen kontakter Marie direkte.

Præmien er uden transport, men det koster heldigvis ikke så meget, og kan nemt kombineres med en tur ind i fascinerende Oman.

Dubai intercontinental - rejser

Vi har tidligere haft præmier som 2 nætter på det 5-stjernede luksushotel Radisson Astorija i Vilnius, Litauen, 2 nætter med spa-adgang på resortet Vytautas Mineral Spa, også i Litauen, 2 nætter på det centralt beliggende 4-stjernede Hotel Hof i Kaunas i Litauen med privat guidet bytur, eller hvad med 2 nætter med middag og wellness-pakke på det flot anmeldte bjerghotel Villa Siesta i Tatra-bjergene syd for Krakow ved grænsen mellem Polen og Slovakiet. Vi har også haft en tur til kystbyen Świnoujście i Polen i posen og ikke mindst to dages forkælelse på Hotel Skovly på Bornholm. Derudover har vi haft en lang række vindere I vores store fødselsdagskonkurrence, hvor præmierne var fede oplevelser i Dubai, Slovakiet, Polen og Litauen.

Der er hele tiden flere nye præmier på vej. I alt er der præmier for en værdi af mere end 25.000 kr.

“Tak til RejsRejsRejs.dk, hvor vi vandt denne rejsepræmie. Vi var rigtig glade for Hof Hotel, som er et firestjernet hotel i centrum af byen. Her er alle de fornødenheder, man som rejsende kan få brug for. Vi fik en hotellejlighed, med både køkkenalrum, gang, badeværelse (med badekar!), og et stort soveværelse. Lejligheden var super lækker, ligesom resten af hotellet. Vi har lavet en lille blog om turen“. 

– Janni G, tidligere vinder i konkurrencen

 

Vinderne blandt modtagerne af nyhedsbrevet bliver offentliggjort i nyhedsbrevet.

Husk, at vi løbende trækker lod om fede rejsepræmier, så følg med i nyhedsbrevet, og husk at få tilmeldt konen, kæresten eller rejsevennen.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Litauen - Vytautas Mineral spa

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Show Buttons
Hide Buttons