RejsRejsRejs » Om RejsRejsRejs » Derfor skal du have nyhedsbrevet

Derfor skal du have nyhedsbrevet

Polen spa hotel Shuum - rejser

Vil du helst vinde fede rejsepræmier eller blive klogere på rejsemuligheder?

Bare rolig, hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, får du begge dele serveret et par gange om måneden. Du får også vores e-bog om rejseplanlægning med i pakken. Læs mere om nyhedsbrevet og præmierne længere nede eller tilmeld dig med det samme her.

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

RejsRejsRejs Banner_Zebra_930x180

Nyhedsbrevet viser dig vej

Nyhedsbreve med tips om gode rejsetilbud, oversete destinationer og guides til at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere er selvfølgelig en rar opfindelse, når man er rejseglad. Men kan man ikke bare følge RejsRejsRejs på Facebook, tænker du så? Jo, det må man meget gerne, men Facebook er så snedigt indrettet, at den udvælger, hvad du får at se afhængig af alt muligt forskelligt, der nogle gange har noget med dine ønsker at gøre – og andre gange ikke. Det bliver med andre ord ret tilfældigt, hvad du får fra RejsRejsRejs på Facebook.

Derfor vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her giver redaktionen på RejsRejsRejs dig nemlig:

  • Overblik over det nyeste indhold på siden
  • Særtilbud som kun findes i nyhedsbrevet
  • Lodtrækning om fede rejsepræmier blandt alle modtagere

Du kan se et eksempel på nyhedsbrevet her

Vi sender det ud to-tre gange om måneden, og skulle det blive for meget, kan du altid framelde dig.

<em>Vi havde aldrig talt om at tage en tur til Slovakiet og Villa Siesta, før vi vandt den fantastiske præmie og nu ved vi, at det havde været en perle af en oplevelse at gå glip af. Vores tur til Tatra-bjergene var fantastisk. Det var en helt fantastisk naturskøn oplevelse, hvor vi ikke druknede i andre turister. Bjergene, skovene, vandfaldene og søerne – det var simpelthen så smukt. Det var spændende, at møde en anderledes kultur og vi havde de sjoveste madoplevelser.</em><em></em>

– Anne og Mikkel, tidligere vindere i konkurrencen

Her er lige en rigtig dejlig videohilsen fra nogle af vores konkurrence-vindere, der fik lov til at opleve Slovakiets Tatra-bjerge og Villa Siesta hos Katarina Daniskova. Tak til jer 🙏Vi trækker løbende rejsepræmier blandt alle dem, der er tilmeldt nyhedsbrevet, og som regel er det for to personer, så det er blevet til 20 vindere allerede! Og mon ikke dit navn står på sedlen næste gang? 👍🏻😎👉 Nyhedsbrev: https://www.rejsrejsrejs.dk/om-rejsrejsrejs-dk/derfor-skal-du-have-nyhedsbrevet 👉 Tatra: https://www.rejsrejsrejs.dk/rejsemaal/europa-rejseartikler/polen/slovakiet-hoej-paa-tatra-bjergene

Slået op af Rejs Rejs Rejs i Onsdag den 19. juni 2019

Banner

Lodtrækning om fede rejsepræmier

Vi trækker regelmæssigt lod om fine præmier blandt de tilmeldte til nyhedsbrevet. Det koster gratis, ligesom alt andet her på siden, og vinderne blandt modtagerne af nyhedsbrevet bliver offentliggjort i nyhedsbrevet, så følg med i nyhedsbrevet, og husk at få tilmeldt konen, kæresten eller rejsevennen.

Seneste lodtrækning er et ophold for 2 på det polske spa-hotel Hotel Shuum i Kołobrzeg med middag inkluderet. Vinderen blev trukket 26. august, og er… Rita Jørgensen. Tillykke!

Se mere om hotellet i denne artikel om spa-ferie i det nordlige Polen

Modtagere har tidligere vundet præmier som 2 nætter på det 5-stjernede luksushotel Radisson Astorija i Vilnius, Litauen, 2 nætter med spa-adgang på resortet Vytautas Mineral Spa, også i Litauen, 2 nætter på det centralt beliggende 4-stjernede Hotel Hof i Kaunas i Litauen med privat guidet bytur, eller hvad med 2 nætter med middag og wellness-pakke på det flot anmeldte bjerghotel Villa Siesta i Tatra-bjergene syd for Krakow ved grænsen mellem Polen og Slovakiet. Vi har også haft en tur til kystbyen Świnoujście i Polen i posen og ikke mindst to dages forkælelse på Hotel Skovly på Bornholm. Derudover har vi haft en lang række vindere I vores store fødselsdagskonkurrence, hvor præmierne var fede oplevelser i Dubai, Slovakiet, Polen og Litauen. 

Her er et godt flytilbud til Polen – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Udover rejseoplevelser har tidligere deltagere vundet biografbilletter, solbriller og rejseudstyr. 

Der er hele tiden flere nye præmier på vej, både med rejser og rejseudstyr. I alt er der præmier for en værdi af mere end 50.000 kr.

“Tak til RejsRejsRejs.dk, hvor vi vandt denne rejsepræmie. Vi var rigtig glade for Hof Hotel, som er et firestjernet hotel i centrum af byen. Her er alle de fornødenheder, man som rejsende kan få brug for. Vi fik en hotellejlighed, med både køkkenalrum, gang, badeværelse (med badekar!), og et stort soveværelse. Lejligheden var super lækker, ligesom resten af hotellet. Vi har lavet en lille blog om turen“. 

– Janni G, tidligere vinder i konkurrencen

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

“1000 tak til RejsRejsRejs.dk, hvor vi vandt denne rejsepræmie! Byen Vilnius er virkelig en overset perle, der byder positivt ind på alle fronter – kultur, gastronomi, venlighed osv. Der er meget rent og slet ikke overrendt. Her er smukt, 27 grader, og hotellet er formidabelt med udsigt både over byen og til rådhuset lige overfor. Vi er dog kun lige nået til hotelbaren…”

– Helena H, tidligere vinder i konkurrencen

Nedenunder ses billeder fra tidligere vindere, der har delt billeder fra deres præmierejser.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Instagram #rejsrejsrejs

Show Buttons
Hide Buttons