RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejseguides » Guide: Sådan gør du hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet
Nyhedsbrev - rejser
Rejseguides

Guide: Sådan gør du hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet

Er du tilmeldt vores rejse-nyhedsbrev, men synes ikke rigtig du kan finde det i din indbakke? Så kig lige herunder. Hvis du ikke er tilmeldt endnu, kan du se hvad du får her

Jeg har tilmeldt mig med en Gmail-adresse

Kig under “Promoveringer” der står lige over den øverste mail, og find nyhedsbrevet, hvor afsender er RejsRejsRejs. Der er fx sendt et ud 21.4 2020, med titlen “Lykken er en øde ø”, så hvis du har været tilmeldt den dato, kan du sikkert finde det ved at søge på datoen. Sæt så hak ud for mailen, og klik på etiketter-symbolet (lige under søgefeltet), fjern hakket i “Promoveringer” og tryk på “Anvend” nederst.

Hvis ikke den ligger i “Promoveringer” ligger den nok i “Spam”, der er en af mapperne til venstre. Find nyhedsbrevet, hvor afsender er RejsRejsRejs, sæt hak ud for mailen, og tryk på knappen “Ikke spam” øverst.

Jeg har tilmeldt mig med en hotmail-adresse eller bruger Outlook

Tjek om der ligger en mail fra RejsRejsRejs i ‘Junk mail’ eller ‘Uønsket post’. Marker den, og tryk på ‘Ikke spam’ øverst, så flyttes mailen til din indbakke.

Jeg kan stadig ikke finde nyhedsbrevet

Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet fra 14. november er der gået noget galt i tilmeldingen, og så kan du bare tilmelde dig igen her.

Ellers skriv til redaktionen@rejsrejsrejs.dk.

Det var bare det. Nu er du klar til at modtage tilbud, relevante rejsetips og være med i vores løbende konkurrence om fede rejsepræmier. 

Radisson blu astorija Vilnius

Østeuropa - wellnessbanner - rejser

Om rejseskribenten

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

Læs mere om redaktionen her

Kommentér

Kommentér