RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Sydafrika – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Sydafrika

Det er oplagt at rejse til Sydafrika, hvis du vil opleve både den voldsomme historie og få store natur- og kulturoplevelser. Sydafrika har det hele samlet i et land. Du kan læse mere om at rejse til Sydafrika i artiklerne herunder.

Rejseartikler

Injisuthi camp, Estcourt, Central Drakensberg2
Sydafrika

Med tagtelt i Dragebjergene

Sydafrika er betagende smuk, men hvordan er det, at rejse på egen hånd? Få tips til din næste road trip fra familien Bach, der med tre store børn har...

Swaziland - safari - rejser
Swaziland

Postkort: Kongelig i Swaziland

Swaziland er noget så rart som et overset turistland tæt på Afrikas største lufthavn i Johannesburg, og Sydafrika omringer næsten også landet på alle...

Rejsetilbud

Sydafrika - panorama, golf - rejser

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Sydafrika

Sydafrika er hele verden samlet i et. Landet er præget af en hård historie, som stadig sætter sig spor. Men de største spor er dem, Sydafrika sætter i dig, der rejser dertil.
Storbyen Johannesburg er en spraglet masse af forstæder, og byen er indgangen til hele det sydlige Afrika. Herfra er der ikke langt til nationalparken Kruger, og til bjergkæden Drakensberg, ligesom hovedstaden Pretoria med de mange koloniale bygninger ligger lige rundt om hjørnet.
Cape Town - eller Kapstaden - udgør det sydvestlige hjørne med Atlanterhavet på den ene side og det Indiske Oceans lidt lunere vande på den anden side. Her finder du det meget karakteristiske Taffelbjerg, Table Mountain, og den berygtede fangeø Robben Island, som husede Nelson Mandela i mange år.
Den spektakulære og smukke Garden Route udspringer fra Cape Town og vindistrikterne rundt om og smyger sig langs den sydlige kyst mod Port Elizabeth med surfing i verdensklasse - ikke mindst i den lille by Jeffrey's Bay tæt på 'P.E.'.
På østkysten dominerer Durban med sine brede badestrande og mere af verdens bedste surfing, og byen med den store indiske indflydelse var tidligere hjemby for Mahatma Gandhi, da han var en ung advokat i Sydafrika.

Dyrelivet er selvfølgelig ikke til at komme uden om, og der er mulighed for safari i absolut topklasse, og safariparkerne ligger mest inde i landet, hvor også Kalahariørkenen dominerer.

Sydafrika er et land, som forlanger, at du bruger meget tid, og du får altid mere end rigeligt til gengæld i form af livsoplevelser.

Sådan kommer du nemt til Sydafrika

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Sydafrika. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Sydafrika herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Sydafrika og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Sydafrika venter på dig!