Salzburgerland Banner 2022
RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Sverige » Eriksberg Hotel & Nature Reserve – komfort i den svenske ødemark
Sverige

Eriksberg Hotel & Nature Reserve – komfort i den svenske ødemark

Nordisk safari, total afslapning og oplevelser ud over det sædvanlige kun et par timer fra Danmark. Velkommen til Eriksberg.
Montenegro banner    

Sponsoreret indlæg lavet i samarbejde med Eriksberg.
Eriksberg Hotel & Nature Reserve – komfort i den svenske ødemark er skrevet af Redaktionen.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Kort, eriksberg, rejser

Afslapning blandt de vilde dyr

Det er nok de færreste, der forbinder den vilde svenske natur med komfort og afslapning. Men det er præcis den kombination, du får, når dørene til naturparkend Eriksbergs nye bæredygtige hotel slår dørene op og byder indenfor i 2023.

Eriksberg Hotel & Nature Reserve ligger i Nordens største natur- og vildtreservat blot få timers køretur fra København og er dermed et oplagt valg til både kortere weekendture eller længere aktive ferier i det fri.

Hører du til dem, som også gerne rejser bæredygtigt, kan du stige ombord på toget fra Københavns Hovedbanegård mod Karlskrona eller Kalmar i det sydøstlige Sverige og efter mindre end 3 timers rejse stige af i Karlshamn blot 10 kilometer fra Eriksberg.  

  • Eriksberg hotel, hotel, natur, rejser

I et med naturen hos Eriksberg

Selve hotellet er tegnet af arkitekten Oskar Årevall, og det er tydeligt at se, at fokus fra starten har ligget på at få hotellet til at falde så naturligt ind i omgivelserne, som det overhovedet har kunne lade sig gøre, samtidig med at det skulle være et moderne og kvalitetsbevidst hotel.

Hotellet har fokus på bæredygtighed, natur og dyreliv og er lavet udelukkende af træ for at påvirke miljøet mindst muligt. Og samtidig er der taget højde for solens placering, så man også spare på energiforbruget.

Eriksberg giver den bedst tænkelige mulighed for at komme i et med naturen. Der er fabelagtig udsigt ud over den svenske landskab fra samtlige de 23 eksklusive værelser, hotellet råder over, og i flere af dem er der indlagt glasgulve. Dette gør, at gæster og besøgende kan få et direkte kig ned til dyrene, der kigger forbi ved fodringstid.

Derudover er der rig mulighed for at få information om områdets flora og fauna for de naturinteresserede. Eriksberg Hotel har fra starten haft ambitionen om at bringe mennesker, natur og dyreliv tæt på hinanden uden at forstyrre den naturlige balance mellem dem.

Åkande, vand, blomst, rejser, Eriksberg

Kom helt tæt på naturen i Eriksberg

Med omkring 9 kvadratkilometer er reservatet Nordens største natur og vildtreservat, og det ses tydeligt på den store mængde af dyreliv og de utallige naturoplevelser der venter dig. Her er mere end 1500 kronhjorte, dådyr, vildsvin, vildfår og bisonokser.

Læner du hovedet tilbage og kigger opad, kan du være heldig at se både hav- og kongeørne stryge majestætisk hen over de tætte skove og flade havområder. Hører du til planteentusiasterne, kan du finde de sjældne og smukke røde åkander eller bevæge dig ud på nogle af de mange vandreruter og opleve den storslåede svenske natur på helt tæt hold.

Er du mindre til vandretur og mere til køretur, kan du både køre rundt i egen bil eller tage på en guidet tur med enten minibus eller traktor med vogn. Ellers kan du kombinere oplevelser på hjul med aktiv ferie og bevæge dig rundt i parken på cykel – det bedste fra begge verdener.

Uanset om du bevæger dig rundt i reservatet til fods eller på hjul, så er chancen for at opleve parkens mangfoldige dyreliv bedst ved skumringstid.

Afslapning i idylliske omgivelser

Når fødderne er trætte og øjnene er mætte efter at have spejdet efter de mange dyr i reservatet, så er det på tide at komme helt ned i gear. Her er Eriksberg stedet at gøre det. Hotellet byder nemlig også på deres helt egen ‘relax-afdeling’ med pool og sauna; det perfekte sted at få varmet ømme og trætte muskler op igen.

Eriksberg Hotel & Nature Reserve kan også prale med hele 2 restauranter. Besøg Restaurant Visenten, som står for en udsøgt morgenmads- og frokostbuffet, og læg også vejen forbi Restaurant Havsörnen, som om aftenen laver luksuriøse middage ledsaget af deres vinkælder med over 9000 forskellige vine.

find et godt tilbud banner 2023

Her er altså rig mulighed for både at tage på nordisk safari, få slappet helt af og få genopladet batterierne i skønne omgivelser. God tur til Sverige og nyd dit ophold på Eriksberg hotel & Nature Reserve.

 

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Om forfatteren

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Cannot call API for app 591315618393932 on behalf of user 10223349763506603

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.