RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Vietnam – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Vietnam

Et land med svimlende naturskønhed og kulturelle kompleksiteter. I Vietnam finder du både tusind år gamle byer og landskaber og storbyer i rivende udvikling. Et land, der både er eksotisk og medrivende. Du kan læse mere om at rejse til Vietnam i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Italien - Cinque Terre - rejser
Spanien

Mine 5 bedste rejseoplevelser

Hvorfor er Italien så populært? Hvad kan det gæstfrie land Vietnam? Er 10 gange i Spanien for meget? Og hvad byder Tyrkiet og Malaysia på. Læs med...

Jul Bil Advent December Rejser
Rejsefavoritterne

Jul på rejsen

Her på redaktionen er vi i julehumør, og vi har derfor samlet en lille adventskalender, som tager dig med på nogle af vores redaktørers julerejser.

Fodbold - Vietnam - rejser
Rejsesjov Vietnam

Nguyen og Co.

Nemt at trykke holdtrøjer i Vietnam Det var ikke en nem opgave at holde styr på spillernes individuelle præstationer, da redaktør Jens oplevede...

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Magiske Vietnam

Tag på en fantastisk rejse til Vietnam med Vietnam Travels, hvor der er sørget for alt det praktiske. Oplev livlige Hanoi, rolige Halongbugten og...

Rejsetilbud

Naturskønne Vietnam

Tag med Asien Eksperten til det nordlige Vietnam. Oplev storbyen Hanoi, Sapa-provinsens fantastiske natur, grønne rismarker og verdens berømte Ha Long Bay. På...

Vietnam-salt-høst-vand

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Vietnam

Oplev den slående skønhed af Halong Bay, som af gode grunde er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Kør gennem landdistrikterne i det nordlige Vietnam, eller sæt sejl gennem turkis farvande mellem 2000 storslåede kalkstensøer.

Du kan også tage med den 1000 meter lange togbane, der strækker sig fra Hai Phong ved Hanoi i nord til Ho Chi Minh (også kaldet Saigon) i syd, og undervejs viser landets utrolige skønhed, folk og historie.

Hvis du hellere vil navigere uden om de mennesketætte storbyer, byder landet også på både historiske og naturskønne seværdigheder. Der er Ha Giang i nord med inspirerende markeder og spændende mennesker. Der er Ninh Binh med kalkstenbjerge, rismarker og hyggelige landsbyer. Kongebyen Hue, med pagoder, gravmæler og pladser. My Son, med overgroede stentempler i Cham-folkets gamle by. Dertil er der det imponerende underjordiske forsvarsværk fra Vietnamkrigen ved Cu Chi tunnellerne, og skønne strande ved Hoi An, en hyggelig by med levn fra kolonitiden, eller på Phu Quoc, med palmer og sand så langt øjet rækker.

Sådan kommer du nemt til Vietnam

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Vietnam fx på en rundrejse. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Vietnam ovenfor.
Hvis du vil have tip og tricks til Vietnam og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.