RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Vietnam

Vietnam

Vietnam er phô, krigsminder og strande. Og meget mere end det. Indokinas historiske atmosfære danner rammen om store eventyr og en velkommende befolkning, som lever deres moderne liv i de store metropoler og i et mere adstadigt tempo i pagt med den smukke natur.

Tag på cykeltur fra nord til syd, slæng dig på paradisøer, bliv klogere på det 20. århundredes voldsomme historie og på tidligere tiders orientalske civilisationer. Eller forkæl dig selv med det bedste med, du kan forestille dig. Vietnam kan det hele.

Vietnam - solnedgang, bjerge - rejser

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i de store oplevelser i Indokina. Du kan tjekke Asiatours.dk, der har rejser i hele Sydøstasien, eller du kan tage rygsækken på at drage derudaf på egen hånd. Vietnam giver garanti for eventyr.

Hvis du vil have rejsetips til flybilletter, hotel og billeje når du skal på Asien-rejse, kan du finde dem i vores nyhedsbrev, der kommer 1-2 gange om måneden og her i vores guide

Links i denne tekst er reklame-links til vores samarbejdspartnere. Hvis du vil læse mere om, hvordan det foregår, så se her

God rejse til Østen!

Nyhedsbrev

Find fly, hoteller, billeje og rejser her

Rejsesjov på RejsRejsRejs

Bliv rejseklogere her

Har du læst denne her?

Show Buttons
Hide Buttons