RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Norge – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Norge

Det er oplagt at rejse til Norge, hvis du vil opleve store naturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Norge i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

Taj Mahal-indien-kvinde
Rejsefavoritterne

Vild med verdensarv

UNESCO udvælger verdens mest seværdige steder til deres liste over verdensarv. De fleste af dem er helt klart en rejse værd.

Urnes Stavkirke Norge - rejser
Norge

Norge: Tosset med vikingeland

26 °C. Ingen skyer og ingen vind. Tag med Jacob Gowland Jørgensen på roadtrip til Sognefjorden, hvor rute 55 er i en klasse for sig. Også i solskin.

Norge Lapland tog grønrejs rejser
Rejseguides

5 grunde til at tage på togrejse

Salget af togbilletter er steget, og der er grund til at tro, at flere vælger toget frem for flyet for klimaets skyld. Lau Holmelin giver dig 5...

Rejsetilbud

billede

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Norge

Norge er langt større end de fleste går og tror. Med et areal, der er næsten ni gange større end Danmark, rummer vores naboland fantastisk og dramatisk landskab, der strækker sig fra strande i syden gennem fjeldene i Midtnorge og helt op til arktiske tilstande i Nordkapp og Svalbard. Landets bjerglandskab lægger op til en aktiv ferie, da du om sommeren kan opleve muligheden for hiking i verdensklasse, hvor ikoniske steder som Prædikestolen og Trolltunga er et must at besøge. Om vinteren kan du ligeledes stå på ski på et af de utallige skisportsteder, eller opleve nordlys over Lofoten, der er en af landets mange charmerende øer. Men Norge er ikke kun kendt for sine storslåede landskaber. I kontrast til den vilde natur står nemlig den livlige kulturelle livsstil. De norske storbyer demonstrerer den famøse skandinaviske sans for design. Oplev byer som Ålesund, Bergen og Trondheim, der rangerer som nogle af Europas mest fotogene, mens arktiskinspireret arkitektur beriger småbyer og de fjerntliggende egne.

Norges kulinariske køkken har også meget at byde på. Et køkken der længe har bestået af simple råvarer som fisk, grønsager, bær, røget kød og ikke mindst lam har i de sidste par år oplevet en revolutionerende forvandling, hvor nordmændene har skubbet til grænserne for innovation. I landets hovedstad Oslo reflekteres denne passion for madlavning, da du her kan finde adskillige restauranter der er belønnet en eller flere Michelin-stjerner.

Nok er Norge et af verdens dyreste lande at rejse i, men med den rette planlægning vil du sagtens kunne opleve vores spændende overbo uden at springe budgettet.

Sådan kommer du nemt til Norge

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Norge. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Norge herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Norge og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.