RejsRejsRejs » Alt om rejsen til New Zealand – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: New Zealand

Det er oplagt at rejse til New Zealand, hvis du ønsker at opleve storslået natur og kultur. Her kan du læse meget mere om at rejse til New Zealand i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde flere artikler.

Rejseartikler

Jul Bil Advent December Rejser
Rejsefavoritterne

Jul på rejsen

Her på redaktionen er vi i julehumør, og vi har derfor samlet en lille adventskalender, som tager dig med på nogle af vores redaktørers julerejser.

Rejsetilbud

New Zealand - rejser

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til New Zealand

New Zealand er en smuk og spændende rejsedestination. Landet kom for alvor på verdenskortet, da 'Eventyret om Ringen' fik premiere verden over i begyndelsen af årtusindeskiftet. Siden da har utallige rejsende besøgt landets Nord- og Sydø for at opleve de selvsamme sneklædte bjergtinder og isblå floder, som kendetegner New Zealands unikke natur. Her kan man hike den lange men belønnende tur til Roy's Peak, eller se på hvaler ud for Kaikouras kyst. Man kan udfordre sin højdeskræk og udforske Queenstown fra oven i faldskærm. Eller springe ud fra diverse højder med kun en elastik om fødderne. Man kan lade sig forelske i et af landets pulserende storbyer, Auckland, der en perfekt kombination af betagende landskaber og storbyens glæder, hvor gastronomi, kunst og kultur spiller en betragtelig rolle. Man kan også opleve den heftige nationalsport rugby på tæt hold og blive fascineret af den traditionelle krigsdans 'haka', der har rødder langt tilbage i Maorikulturen.

New Zealand har meget af byde på for alle rejsende både i sommer- og vinterhalvåret - uanset hvad man leder efter. Det er derfor også kun forståeligt, at landet i sommeren 2018 blev kåret som bedste rejsedestination af De Berejstes Klub.

Sådan kommer du nemt til New Zealand

Der er flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve New Zealand. Du kan finde både rejseforedrag om og rejsetilbud til New Zealand herover. Hvis du vil have tip og tricks til New Zealand og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

God rejse!