RejsRejsRejs » Rejs til Italien

Rejsemål: Italien

Det er oplagt at rejse til Italien, hvis du vil opleve historie og få store natur, mad- og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Italien i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Derfor skal du rejse til Italien

Italien rummer nogle af verdens største kunstværker, arkitekturer og ikke mindst udsøgt gastronomi. Det er her i det tidligere romerske imperium og fødestedet for renæssancen, at du vil finde dig selv stå foran Leonardo da Vincis "Den Sidste Nadver" og Michelangelos "Sixtinske Kapel". Faktisk har Italien flere steder på Unescos verdensarvsliste end noget andet land i verden. Gå i fodsporene på de gamle romere i Pompeii, fald i svime over Ravennas byzantiske skatte og Giottos freskoer i Padua. Gå også på opdagelse i det enestående italienske køkken, hvor simple råvarer har affødt delikate retter som cannoli, tagliatelle ai funghi, focaccia og det sprødskorpede fladbrød med toppings, der i dag kendes som pizza overalt i verden. Udforsk landets smukke og ældgamle byer, heriblandt modemekkaet Milano, finkulturelle Firenze, våde Venedig og ikke mindst romernes Rom, der som hovedstad huser monumenter som Colosseum, Peterskirken i Vatikanet og den kendte Trevi-fontæne.

Derudover er Italiens landskab grund nok i sig selv til at tage afsted. Fra nordens sneklædte alper til sydens smaragdgrønne hav finder du storstået natur. Tag på vinsmagning i Toscanas idylliske omgivelser, sejl på Comosøens spejlblanke vand i Lombardiet, slap af på Sicilien og Sardiniens kridhvide ø-strande eller udforsk den barske natur til fods i Batilicata - det er helt op til dig.

Sådan kommer du nemt til Italien

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Italien. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag Italien herover.

Hvis du vil have tip og tricks til Italien og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.