RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Italien » Foråret skal nydes i Toscana
Italien - Borgo Tollena, Local Living - rejser
Italien

Foråret skal nydes i Toscana

Toscana er Italien fra sin bedste side. Bo som de lokale og lev som de lokale - især foråret i Toscana er skønt.
blank blank

Sponsoreret indlæg. Denne artikel er lavet i samarbejde med danske Local Living, som er eksperter i det helt lokale Italien.

Af Inge Gustafsson

Italien - Santa Christina, Local Living rejser

Forår i Italien

Vi kender alle det danske forår. De første spæde solstråler, de spirende blomsterknopper og de vindstille eftermiddage på altanen. Vi bliver lynhurtigt forvænt med de varmere temperaturer, og bedst som de bare ben er kommet frem, er foråret på retur med en blanding af regnbyger, kuling eller måske endda sne?!

Der bliver pludselig langt mellem de solrige dage, og så er en forlænget weekend eller en forårsferie en kærkommen pause fra hverdagen og det usikre danske forårsvejr.

I Italien er foråret mere stabilt og allerede fra marts kan temperaturen ramme 15 grader, og derefter går det hurtigt fremad mod varmere dage. Toscana er et oplagt mål for en forårsferie, for her får vi en dejlig forsmag på sommeren med temperaturer på mellem 20-25 grader.

Det får hurtigt tankerne ledt hen på iskold hvidvin på en solrig terrasse med en smuk udsigt udover det toscanske landskab, mens børnene leger i poolen.

Rejsetilbud: Smag på Italien på agriturismo

Banner - Backpack - 1024
Italien - Il Torrino, Local Living rejser

Fordelene ved forår

Der er en række fordele ved at være under disse himmelstrøg på netop denne tid på året. For det første er udvalget af ferieboliger langt større i foråret end om sommeren, hvor der er rift om ferieboligerne i det meste af Italien (også blandt italienerne selv).

Det er nemmere for jer at finde lige præcis den bolig, der opfylder hele familiens krav – både for store og for små. Nu kan I vælge og vrage og få det, I netop ønsker – den helt rette udsigt, den rigtige terrasse, hvor I kan spise aftensmaden og det perfekte geografiske område med de mest interessante dagture.

For det andet er der også en økonomisk fordel ved at rejse i foråret: Ferieboligerne er billigere end i højsæson, hvor I kan betale op til 25% mere for samme bolig.

I kan dertil selv vælge ankomst- og afrejsedag, modsat højsæsonen, hvor de fleste steder har en politik med boligleje fra lørdag til lørdag. Denne fleksibilitet gør, at I kan vælge de billigste flybilletter og tilpasse leje af feriebolig hertil – endnu en økonomisk gevinst.

For det tredje får i en endnu mere autentisk oplevelse af Toscana. Der er masser af plads på feriestederne – både i forhold til ferielejligheder og på de hyggelige landsteder, men også i de toscanske charmerende byer som Firenze, Siena og San Gimignano, som ikke er overrendte, og hvor køerne ind til museerne og diverse seværdigheder er overkommelige.

Hvis man rejser til Toscana i kulturelt øjemed, så er foråret det optimale tidspunkt at få fuldt udbytte af de oplevelser, som der tilbydes.

Læs mere om at rejse i Italien

Italien - La Speranza, Local Living - rejser

Den helt perfekte temperatur

I forlængelse af ovenstående er foråret temperaturmæssigt en af de behageligste perioder at tage på sightseeing i; det er hverken for varmt eller for koldt, men lige tilpas både indendørs og udenfor. Det betyder også, at for eksempel udendørs aktiviteter som golf, trekking og i det hele taget aktive ferieoplevelser kan nydes fra det tidlige forår og hele sommeren til langt ind i efteråret.

Den aktive danske golfspiller kan – med et ferieophold i Toscana i foråret – få varmet op (både krop og spil) og pudset sin stil af, inden af golfsæsonen starter i Danmark.

Toscana har desuden mange termiske bade, hvor det sunde termalvand med en temperatur på omkring 37 grader er en fornøjelse at sænke en vintertræt krop ned i.

De termiske bade findes både udenfor, hvor det kan være gratis, men også indendørs i form at veludstyrede spa-centre, hvor man også kan købe sig til en god massage eller anden selvkærlig behandling.

Se meget mere om ferie og rejser i Italien her

Den kulinariske oplevelse slår heller ikke fejl på denne tid af året, hvor det vrimler frem med nye sprøde italienske delikatesser som artiskokker, vilde asparges og frisk fennikel. Disse ingredienser bliver tryllet om til lækre forårsretter som eksempelvis saftige omeletter, frisk ravioli eller tilberedt helt simpelt – med en god kvalitets olivenolie hældt over.

Kom og smag på det italienske forårskøkken og få inspiration til at tage med hjem til dansk/italienske inspirerede sommerfrokoster og -middage. 

Toscana i foråret er frodigt, grønt og livsbekræftende – hvorfor ikke prøve en af Local Livings ferieboliger for selv at mærke efter?

Denne artikel indeholder links til en eller flere af vores samarbejdspartnere. Se hvordan det foregår her.

blank

Om rejseskribenten

Inge Gustafsson

Inge elsker alt, der har med Italien at gøre. Det hele startede med 3 år som rejseleder i Italien for Fritidsrejser, og så var grunden lagt til et varmt forhold til det farverige og charmerende land. Inge har senest igen boet 4 år i Italien, og hun driver passioneret rejsebureauet Local Living A/S. I rejsebureauet udlejer de ferieboliger, der bringer alle gæsterne så tæt som muligt på det autentiske Italien. Foruden de personligt og nøje udvalgte boliger, sørger Local Living for, at oplevelserne krydres med lokale mad- og vinoplevelser, natsafari, vandretur på Pilgrimsruten eller andre drømme, der skal opfyldes. Local Living er også eksperter i skræddersyede grupperejser til virksomheder.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.