RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » Ferie med børn: Smukke destinationer i Europa
Frankrig Italien Kroatien Portugal Rejsefavoritterne Spanien

Ferie med børn: Smukke destinationer i Europa

Familierejser, familieferie, ferieparker, campingferie, ferie med børn, rejser, europa, rejsedestinationer, vacance select
Hvor skal din næste ferie med børnene gå hen? Mange af de populære rejsedestinationer i Europa er supergode bud på en nem og overskuelig ferie for hele familien.

Sponsoreret indlæg lavet i samarbejde med Vacanceselect.
Ferie med børn: Smukke destinationer i Europa er skrevet af Redaktionen, RejsRejsRejs.

Kroatien, rejser, vacance select, rejser til kroatien, familierejser, ferie med børn, ferie europa

Oplevelser for hele familien

Din næste uforglemmelige ferie med familien starter nu. Europas mange smukke destinationer har alt, hvad en familieferie skal indeholde.

rrr banner 22/23

Mulighederne er mange – uanset om du er til lækre lokale restauranter, lange hvide sandstrande, skøn natur eller masser af aktiviteter til at fylde dine feriedage.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

camping, glamping, vacance select, rejser, ferie med børn, ferie europa, rejse under corona

Hvilken type overnatning er børnene til?

Alt efter hvilken familieferie du er til, så byder de mest populære destinationer i Europa på lidt af det hele. Rejsemulighederne er mange, og en nem og overskuelig ferie med børn kan være alt fra hyggelig telttur til en hytte i det fjerne, så du og din familie til at komme helt ned i gear.

Når I overnatter på denne måde, kan I igen være samlet helt tæt med som familie – endda i rigtig corona-stil sammen med hinanden og væk fra de kæmpestore resorts og hotelkæder.

En anden overnatningsmulighed for dig og din familie kan være i en af de mange europæiske ferieparker. Her får du alt samlet et sted, som gør det nemt og overskueligt at rejse og holde ferie med især mindre børn.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

Frankrig, sydfrankrig, strand, hav, både, vacance select, rejser, ferier, natur, bjerge, europa, rejsedestinationer

Camping i den franske natur

Frankrig er en af danskernes absolutte topdestinationer især i sommerferien. Har du overvejet at skifte dit almindelige hotelophold ud med camping i den franske natur? Denne ferieform giver dig og din familie mulighed for at opleve noget helt andet end de travle turistbyer og overrendte strande.

På camping i Frankrig kan du sammen med familien gå på opdagelse i de franske bjerge, bade i de mange små søer og finde en lille hemmelig krog på en strand. Og et er helt sikkert; Frankrigs verdenskendte køkken byder altid på nye spændende og nogle gange overraskende måltider, som selv børnene kan være med på.

Så slå benene op og nyd stemningen, det franske cuisine og et enkelt glas vin eller to sammen med udsigten over den flotte natur og de skønne bjerglandskaber.

Find de bedste og billigste flybilletter her

toscana, italien, vinmarker, rejser, vacance select, feriedestinationer, ferie med børn, oplevelser italien

Solrige Italien

Var det noget med afslapning ved Gardasøen eller strandferie ved Adriaterhavskysten? Italien kan noget helt fantastisk. Saml hele familien i en af de mange ferieparker, som er blandt Italiens hotspots til ferien. En italiensk ferie med børn kan gøres rigtig nem, da ferieparkerne ofte har restauranter nær pladsen og giver børnene mulighed for at deltage i de daglige børneklubber.

Det italienske køkken er bestemt også som skabt til den danske børnefamilie, da du ikke skal lede længe efter velkendte børnevenlige klassikere som pizza og spaghetti bolognese.

Bestil din ferie til det børnevenlige Italien her

spanien, catalonien, rejser, spanske landskaber, rejser spanien, vacance select, bjerge, vinmarker

Tag hele familien med til Spanien

Vidunderlige Costa Brava og Catalonien giver et perfekt udgangspunkt til en ferie med børn i alle aldre. Den spændende region Catalonien inviterer på lækker spansk tapas, maleriske landsbyer og kulturelle oplevelser for hele familien.

De mange campingpladser langs Costa Bravas kyst er ideel til strandferie, hvor du snildt kan bruge dine feriedage på at skifte mellem stranden og poolen.

Spanien er fuld af gastronomiske lækkerier, og den perfekte kombination består af det spanske køkken og direkte adgang til de fantastiske middelhavsstrande. Hvad venter du på?

Gå på opdagelse i de bedste rejser og de bedste priser lige nu

Kroatien, vacance select, rejser, ferie med børn, blåt vand, luksus ferie med børn, ferie i europa

Uforglemmelig ferie med børn i Kroatien

Kroatien er kendt for sit azurblå hav, den vilde natur og de flotte landskaber. Regionerne Istrien og Dalmatien er historiske rejsedestinationer med supergode muligheder for at campere lige ved stranden.

En ferie i Kroatien giver et hav af muligheder for alle generationer i familien. Kun fantasien sætter grænser for udfoldelserne: I kan for eksempel dyrke vandsport med adrenalinen pumpende eller udfolde jer arkitektonisk i sandslotte på stranden.

Hvis nogen i hjemmet er fans af tv-serien Game of Thrones, så kunne en dagstur til Dubrovnik eller Split helt klart lokke, da mange af de berømte scener fra serien er filmet i disse byer.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Europa

Tyvstart din ferie med børnene allerede nu

En anden feriefavorit er Portugal, som er perfekt forår, sommer og efterår med landets varme klima. De mange kystbyer og de betagende landskaber er tiltalende for den udflugtssøgende familie, hvis I er til aktivitetsrige feriedage.

Brug ferien på at spotte de mange unikke strande langs Portugals kyst. Den velkendte Algarvekyst er helt bestemt rejsemålet at vælge for hop i bølger og sand mellem tæerne. Og hvis I er med på udfordringer, så kan en omgang surfing helt klart være sjovt at prøve for hele familien.

Hvor skal din næste ferie med børn gå til?

Læs meget mere om familierejser og ferie med børn her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Redaktionen, RejsRejsRejs

RejsRejsRejs.dks faste redaktion deler både egne personlige tips og tricks og fortæller om alt det, der sker i rejseverdenen.
Vi skriver artikler og guides, laver konkurrencer og giver dig de bedste rejsetilbud, rejseforedrag og rejsesjov.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.