Banner
RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Frankrig – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Frankrig

Frankrig er et af de mest mangfoldige rejsemål i Europa - og muligvis i hele verden. Landet har en lang og gribende historie, en storslået natur og en særegen, charmerende kultur. Du kan læse mere om at rejse til Frankrig i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Rejseartikler

blank
Frankrig

Gratis Paris

En storby som Paris kan være en dyr fornøjelse. Der findes dog en række oplevelser og seværdigheder, som er ganske gratis. Her er en guide til fede...

Frankrig - Nantes, forlystelser, elefant - Rejser
Frankrig

10 store oplevelser i Nantes

Kender du det med, at du står og leder efter ordene, når nogen spørger dig til din sidste rejse, fordi du simpelthen ikke ved, hvor du skal starte...

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Tag til Alsace

Tag med Happydays på en individuel rejse til Alsace i Nord-Frankrig. Regionen byder blandt andet på en masse dejlige druer. Der er afrejse flere gange om året...

Frankrig - landskab - rejser

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Frankrig

Frankrig er utvivlsomt et forrygende rejseland. Landet har både de kendte strand-steder ved Den Franske Riviera: Côte d'Azur, med både Nice, Cannes og Saint-Tropez. Langs Middelhavet mod vest finder du landets andenstørste by, Marseille. Byen er kendt for sin rige historie og gastronomi med især fiskesuppen bouillabaisse i toppen af menukortet. Marseille ligger i provinsen Provence, der besidder essensen af sydfransk idyl med sit rolige og romantiske udtryk. Over alt er der vin-, lavendelmarker og olivenlunde, der kan opleves i de mange små, hyggelige landsbyer i bjergene - som eksempelvis Avignon og Roussillon. I Provence kan de lidt større byer som især Aix-en-Provence og Avignon anbefales, der begge sprudler af romantik og kultur.

Alsace er en anden region i Frankrig, der bestemt er et besøg værd. Det smukke bakkede landskab er ligeledes præget af smuk natur med sin vinproduktion i højsædet. Colmar skal især nævnes, da det er en en utrolig hyggelig og smuk by, der bedst kan sammenlignes med italienske Venedig - bare uden samme volumen af turister. Strasbourg er hovedstaden i Alsace med en bykerne helt tilbage fra Romertiden, der tydeligvis præger byens æstetik. I den modsatte side af landet finder du Normandiet, der for alvor sætter historien i perspektiv. Det var her, amerikanerne gik i land på D-dag under 2. verdenskrig, der var begyndelsen på tyskernes tilbagetog. Derfor er der adskillige historiske levn og monumenter, der vidner om dette store mørke kapitel af, ikke bare Frankrigs, men hele verdens historie. Derudover er Normandiet kendt for Mont-St-Michel, som er en historisk tidevandsø med et kæmpe kloster.

Paris skal naturligvis også nævnes som en anbefalelsesværdig by at besøge. 'Kærlighedens by' er Europas største og mest historiske med kendte seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame, Sacré-Coeur de Montmatre og Triumfbuen, hvor sidstnævnte en sen sommerdag i juli bliver forvandlet til cykelsportens mekka, når Tour de France afsluttes på de brostensbelagte stræder. Derudover kan man gå en klassisk gåtur langs Seinen eller i Latinerkvarteret, tage en kop kaffe eller et glas hvidvin og nyde byens charme og stemning.

Sådan kommer du nemt til Frankrig

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Frankrig. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Frankrig herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Frankrig og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Vive la France!