visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejsefavoritterne » Juan Les Pins til Islas de San Bernado: Mine 5 mest fantastiske rejsemål
Tayrona National Park, Colombia, Sydamerika, Rejser
Colombia Costa Rica Frankrig Guatemala Marokko Rejsefavoritterne Spanien

Juan Les Pins til Islas de San Bernado: Mine 5 mest fantastiske rejsemål

De her 5 fantastiske steder har gjort et kæmpe indtryk på mig - selv den oplevelse jeg gerne ville have været foruden.
visit østrig, visit austria, banner

Juan Les Pins til Islas de San Bernado: Mine 5 mest fantastiske rejsemål skrevet af Rikke Bank Egebjerg

Frankrig - Côte d'Azur - Juan Les Pins - Rejser

Svært at vælge: Juan Les Pins til Islas de San Bernado

Når man har rejst en del, er det svært kun at anbefale fem steder. Endnu svære er det at indse, at der faktisk også var et sted man var utilfreds med. Læs med videre om mine yndlingssteder at besøge. Det varierer fra gode strande i Juan Les Pins, varme kilder i Costa Rica, arkitektur i Bilbao og til et hus på havet i Colombia. Og ja, så har jeg også et sted, jeg egentlig ikke kan anbefale…

Banner, engelsk banner, top banner
Spanien - Bilbao - Guggenheim - Rejser - Juan Les Pins

Bilbao, Spanien

Denne baskiske hovedstad skal opleves, hvis du er kunst- og arkitektur-interesseret. Byen blev byfornyet i 80’erne, og det famøse Guggenheim Museum åbnede i 1991, og i dag er byen en spændende kombination af det nyeste moderne med det gamle industrielle look, fra dengang Bilbao allermest lignede en stor fabrik. Et Fun fact er, at Frank Gehry, arkitekten bag Guggenheim, også har designet Marqúes de Riscal’s vingård i Logroño, Rioja, som bestemt også er værd at besøge hvis man alligevel besøger Nordspanien.

Find billige flybilletter til Bilbao her

Frankrig - Juan Les Pins - Strand - Rejser

Juan Les Pins – Sydfrankrig

Sydfrankrigs strandperle.

Juan Les Pins er en lille by, der er vokset sammen med Antibes og tilbyder simpelthen en af Côte d’Azur bedste strande. Fra Juan Les Pins er det nemt at komme til de større byer som Nice, Cannes, Antibes og Monaco. Min absolut favoritbeskæftigelse er at besøge diverse lystbådehavne, og kigge på de store yachts der besøger denne smukke kyst.

Næste gang vil jeg gerne udforske kystbyerne endnu mere, inklusive Marseille.

Rejsetilbud: Håndplukket luksus i Sydfrankrig

Costa Rica - Pura Vida - Juan Les Pins

Fra Juan Les Pins til Costa Rica

Costa Rica er landet, der har det hele.

Hovedstaden er ikke noget at råbe hurra for, så skynd dig hellere op til en af landets ni aktive vulkaner, og slap af i en af de varme kilder, mens du får styr på jetlagget. Derefter er det oplagt at komme ud i regnskoven og prøve hængebroerne for at se dyrelivet oppe i de enorme trækroner.

Skal det gå lidt hurtigere og skal det være lidt mere Tarzan-agtigt, kan man zipline. Det bedste strandvejr finder du på stillehavskysten i løbet af vores danske vintersæson, og gå ikke glip af den smukke nationalpark, Manuel Antonio.

Rejsetilbud: Glamping i Costa Rica

2022 bliver et fantastisk rejseår – hvis du følger de her 5 rejsetips…

Banner - Backpack - 1024
Colombia Casa en el agua Cartagena Rejser - Juan Les Pins

Casa en el Agua, Islas de San Bernado, Colombia

Dette sted er hvad det er, et hostel alene på havet. Det tager to timer at sejle ud til øerne fra Cartagena. Når du checker ud og ind, sker det på samme tid som alle andre den dag, og dét er med til at gøre stemningen helt unik. Om dagen kan man dyrke vandsport eller sole sig på et paddleboard. Om aftenen danser man under stjernerne efter en plankton-tur, hvor stjernehimmelen bliver ét med havet, når de små plankton lyser op. Er man ikke til hostel-livet længere, så er de nærliggende San Bernado-øer værd at kigge på alligevel.

Rejsetilbud: Oplev colombiansk livsglæde

visit østrig, visit austria, banner
Guatemala - pyramide tikal antigua kultur - rejser

Guatemala

Jeg elsker naturoplevelser med alt fra vandreture og gamle maya-ruiner til at bestige en vulkan. I Guatemala kan man det hele.

Start i nord, lige ved grænsen til Belize og udforsk Tikal, efter du har set solopgangen til lyden af junglens dyr. Tag derefter mere ind i landet, og udforsk grotter og naturlige pools ved Semuc Champey. Sydvestpå ligger Lago Atitlán og Antigua, som byder på flotte huse, attraktive spanskskoler og den aktive vulkan, Fuego.

Rejsetilbud: Oplev traditionsrige Guatemala og Honduras

Marokko - mennesker marked marrakech - rejser

Og så en ommer: Marrakech

I vinters var jeg i Marrakech. Den tomme kuffert var klar. Jeg skulle ned og købe stort ind af flot marrokansk interior. Det skete bare ikke. Jeg havde på forhånd romantiseret byen og havde sat forventningsbarrieren alt for højt.

Dét, jeg mindst havde forventet, var en kaotisk “souk”, og det eneste man sagde til de tonsvis af sælgere var et pænt “nej tak”, gang på gang. Marokko skal nok få en chance til, men så skal det være en rundrejse i landet, og nok kun et par dage i Marrakech.

Det her var mine 5 mest fantastiske rejsedestinationer. Har du overvejet hvad dine er? Jeg skal i hvert fald helt sikkert ud og finde nogle flere.

God rejse.

Find alle vores rejsetilbud her

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Rikke Bank Egeberg

Rikke, der til daglig studerer Interkulturelle markedsstudier og med en bachelor i Spansk sprog og kultur fra Københavns Universitet, har altid været meget videbegærlig på verden. Mødet med nye kulturer og rejser til spansktalende lande står altid øverst på ønskelisten. Udover lokale busture igennem bananplantager, hvor døren altid er åben og halve farme er med som passagerer, er sejlads også en af hendes foretrukne rejsemåder med en forventning om at udforske Caribien i båd efter endt uddannelse. Rikke har iøvrigt boet i Costa Rica, Barcelona og Colombia.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Læs mere om:

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.