RejsRejsRejs » Rejs til Spanien

Rejsemål: Spanien

Det er oplagt at rejse til Spanien, hvis du vil opleve historie og få store natur-, og kulturoplevelser. Du kan læse mere om at rejse til Spanien i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Spanien - Barcelona, La Barceloneta, strand - rejser

Derfor skal du rejse til Spanien

Spanien er et forrygende rejseland. Landet er både de kendte strand-steder fra Costa Del Sol til Costa Brava og kystbyerne fra Barcelona til Malaga. Øerne med Tenerife og Mallorca, hvor man forstår hvorfor noget af det første turisme startede der. Den elegante hovedstad Madrid, som er kommet på mange danskeres rejseplaner. Og så er der selvfølgelig det lidt mindre kendte Spanien, hvor der gemmer sig et fantastisk rejseland bag turistbyerne. Man kan gå på caminoen til Santiago de Compostela, og kaste sig ud i den fineste gastronomi i San Sebastian. Man kan forelske sig i den smukke by Sevilla, og indtage de mange fæstningsværker og borge, fx i universitetsbyen Salamanca.

Mest ukendt er måske landets naturområder, som Picos de Europa med de mange sommerfugle i nord, og det vulkanske område Cabo de Gata-Nijar Natural Park i syd. Uanset hvad man leder efter, leverer Spanien. Så det er måske ikke så mærkeligt, at landet bliver ved med at dukke op på listen over danskernes favorit-rejsesteder. Bare husk, at der er så meget mere at komme efter end hvad man kan finde, hvis man kun kommer til Calella og Torremolinos. Og det bedste er, at hvis du kommer bare lidt væk fra turistbyerne har du meget af det for dig selv.

Sådan kommer du nemt til Spanien

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Spanien. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Spanien herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Spanien og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

¡Vamos a España!

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Her er mere til dig