RejsRejsRejs » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien

Det er oplagt at rejse til Mellemamerika og Caribien hvis du vil opleve smuk natur, skønne strande og historie. Du kan læse mere om at rejse til Mellemamerika og Caribien i artiklerne længere nede på siden.

I Mellemamerika kan du besøge Costa Rica, Belize, Honduras, Panama, El Salvador, Guatemala og Nicaragua. Fx er Costa Rica et paradis for natur- og dyreelskere, og er et af de lande i verden som har den største biodiversitet. Man kan opleve enormt meget på Costa Rica, og landet har også mere end 300 strande, og er også rejsegod for børnefamilier.

Caribien byder på kolonihistorie, og ikke mindst en masse sol og strand! Du kan for eksempel besøge, Dansk Vestindien, Cuba, Aruba, og Caymanøerne.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålene.

Rejseartikler om Mellemamerika og Caribien

rejsebureau grafik marts 2014
Aruba

Aruba: Amerikanernes Mallorca

“Aruba, Jamaica, oooh, I wanna take ya to Bermuda, Bahama …“ Tag med Jacob til den lille caribiske ø med det kendte navn, og find ud af hvad Aruba kan tilbyde.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.