Montenegro banner
RejsRejsRejs » Rejsemål » Mellemamerika og Caribien

Det er oplagt at rejse til Mellemamerika og Caribien hvis du vil opleve smuk natur, skønne strande og historie. Du kan læse mere om at rejse til Mellemamerika og Caribien i artiklerne længere nede på siden.

I Mellemamerika kan du besøge Costa Rica, Belize, Honduras, Panama, El Salvador, Guatemala og Nicaragua. Fx er Costa Rica et paradis for natur- og dyreelskere, og er et af de lande i verden som har den største biodiversitet. Man kan opleve enormt meget på Costa Rica, og landet har også mere end 300 strande, og er også rejsegod for børnefamilier.

Caribien byder på kolonihistorie, og ikke mindst en masse sol og strand! Du kan for eksempel besøge, Dansk Vestindien, Cuba, Aruba, og Caymanøerne.

Læs artiklerne herunder, hvor du kan finde tips og tricks. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet får du automatisk besked, når der er kommet nyt om rejsemålene.

Rejseartikler om Mellemamerika og Caribien

Rejsetilbud

Rundrejse på Costa Rica

Hvis du er til smukke strande, regnskove, søde skildpadder og vilde aktiviteter, så tag med U. på en rejse rundt på Costa Rica. Se hvad turen inkluderer her.

rejsebureau grafik 22/23
rejsebureau grafik 22/23
rejsebureau grafik 22/23
rejsebureau grafik 22/23
rejsebureau grafik 22/23
rejsebureau grafik 22/23
Rejsetilbud

Oplev Cubas højdepunkter

Tag med TourCompass på denne rejse til det fortryllende Cuba. Dans til salsaens rytmiske toner i hovedstaden Havana, oplev den idylliske Viñales-dal, udforsk...

Rejsetilbud

På eventyr i Costa Rica

Tag med Stjernegaard Rejser til fortryllende Costa Rica og kom på et sandt eventyr i junglen blandt de vilde og farvestrålende dyr

Costa Rica

Costa Rica: En insiderguide

Smukke naturoplevelser, rigt dyreliv og kilometervis af strande. Rikke Bank Egeberg giver sine bedste insidertips til naturskønne Costa Rica.

Aruba

Aruba: Amerikanernes Mallorca

“Aruba, Jamaica, oooh, I wanna take ya to Bermuda, Bahama …“ Tag med Jacob til den lille caribiske ø med det kendte navn, og find ud af hvad Aruba kan tilbyde.

Saba

Til fals for Caribiens tropeidyl

Når tankerne falder på Caribien, dukker der som regel billeder af hvide sandstrande og tropeidyl op på nethinden. Det er der også masser af, når vi her tager...

Panama

Panama: Den glemte nabo

Panama bliver ofte overset til fordel for nabolandet Costa Rica. Det er en skam, for Panama er en perle i sig selv.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.