RejsRejsRejs » Alt om rejsen til Cuba – artikler og rejsetilbud

Rejsemål: Cuba

Med livlig musik, farverig kultur og fantatiske kridhvide strande charmerer Cuba turister fra hele verden. Cubas opløftende atmosfære er svær at lægge bag sig, og mange rejsende oplever, at de vender tilbage til den danseglade ø igen og igen. Du kan læse mere om at rejse til Cuba herunder.

Rejseartikler

Rejsetilbud

Rejsetilbud

Tag med til Cuba

Tag med Check Point Travel til Cuba. Oplev kultur og historie i Havana, Viñales’ tobaksplantager, smukke Trinidad, lækre strande og landsbyliv. Bo privat...

cuba-car-havana

Derfor skal du rejse til Cuba

Cuba er oplevelse og tilbagelænet fornøjelse. Som rejsende må man lade sig forføre af den bekymringsfrie levevis på Varaderos strande og det charmerende byliv i Havana. For de eventyrlystne er der klatring i Vinales' grønne dale, naturskønne Valle de los Ingenios, som har UNESCO World Heritage-status, de fantastiske Escambray-bjerge og det azurblå hav ved Casilda Bay tæt på byen Trinidad. Imellem Havana og Trinidad findes Santa Clara, hvor Che Guevaras majestætiske mindesmærke er opført.

Oplev cigarrulning i Partages, æstetiske attraktioner ved Cueva del Indios klipper og huler samt snorkling ved Maria La Gordas rolige strande. Over alt emmer landet af rom, revolution og historiske levn fra kolonitiden. Et fænomen som tid er irrelevant inden for landets grænser, og mange vil opleve, at tempoet tages helt ud af dagen og erstattes af brede smil og salsarytmer fra de mange casa músicas.

Sådan kommer du nemt til Cuba

Mange selskaber tilbyder både rejser til - og rundt på - Cuba. Der er utallige måder at opleve landet på, og derfor også noget for enhver smag. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Cuba ovenfor.
Hvis du vil have tip og tricks til Cuba og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

¡Vamos a Cuba!