RejsRejsRejs » Rejse-podcast » Podcast: Cuba – Caribiens farverige ø
Cuba Rejse-podcast

Podcast: Cuba – Caribiens farverige ø

Cuba - Havanna - vægmaleri - rejser

I denne podcast taler Per Sommer fra Taste the World med Simon Oxby om Cuba. Her diskuterer de det at rejse i Havana og uden for byerne, dykning, og om hvorvidt deres fordomme holder stik om landet. Der er mange gode pointer om det smukke land, selvom redaktionen ikke helt kan genkende billedet omkring visum til Cuba. Det er en krævende øvelse at få visum til landet, og derfor er det ikke uden grund at der er mange, der bruger et dansk rejsebureau til det – uanset hvordan de rejser dertil.

Tag hørebøfferne på, læn dig tilbage og fordyb dig i det cubanske ø-paradis lige her.

rrr banner 22/23

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Per Sommer

Per Sommer er vild med at rejse. Denne følelse af udlængsel viser sig især i de kolde vintermåneder, hvor han bruger meget af sin tid på at lave lange lister over alle de destinationer, som enten skal besøges eller som trænger til et gensyn. Her er rejsedrømmene på sit højeste.

Derudover driver Per sin egen rejseblog Taste the World, hvor han skriver og laver podcasts for at inspirere andre til at rejse anderledes. Samtidig er han også passioneret omkring mad, og mener, man gennem maden og måltidet kan komme helt tæt på andre kulturer.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.