visit østrig, visit austria, banner
RejsRejsRejs » Rejse-podcast » Rejs med ørerne: 10 rejse-podcast du skal høre

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

amaryllis - lytte -rejser
Rejse-podcast

Rejs med ørerne: 10 rejse-podcast du skal høre

Lyt med her. Vi giver dig hele verden i dine ører.
visit østrig, visit austria, banner

Ferietid er lyttetid. Her er 10 rejse-podcast, som vi her på redaktionen synes du skal tage med i hængekøjen, på stranden eller på togturen ud i livet. Saml inspiration, tips, og erfaring ved hjælp af disse rejse-podcast.

Rejse-podcast: Saudi Arabien – Et ærligt førsthåndsindtryk

I denne podcast fortæller Gustav og Cecilie om, hvordan det var at være nogle af de første danske turister nogensinde i Saudi-Arabien.De fortæller også om, hvordan du selv kan forberede dig, hvis du planlægger en tur til Saudi-Arabien, og hvordan du kommunikerer med de lokale.

Banner, engelsk banner, top banner

Lyt til podcast her

Rejse-podcast: Argentina som rejseland

Turen går til Argentina. Lyt til insidertips om Buenos Aires, og om det perfekte rejseland Buenos Aires er porten til, Argentina. Podcasten er lavet af Per Sommer fra Taste The World.

Lyt til podcast her

Pyongyang, Nordkorea, Asien, Rejser

Rejse-podcast: Nordkorea! kan man det?

Inden du lytter til denne podcast, bør du læse Jonas Bang Andersen indlæg om det utraditionelle rejseland Nordkorea? I denne podcast kommer man i dybden med Per Sommer son interviewer Jonas, og de dykker ned i det mildest talt komplekse land og hvordan det er at rejse dertil.

Lyt til podcast her

Caribien - Saba - udsigt - rejser

Rejse-podcast: Caribiens farverige ø

I denne podcast taler Per Sommer fra Taste the World med Simon Oxby om Cuba. Her diskuterer de det at rejse i Havana og uden for byerne, dykning, og om hvorvidt deres fordomme holder stik om landet. 

Lyt til podcast her

Marokko - Agadir -paradise-valley

Rejse-podcast: Road trip til Marokko

Her i denne podcast taler Per Sommer sammen med Pi Rasmussen om hendes road trip til Marokko, og hvordan man kan forberede sig bedst, før man tager afsted.

Lyt til podcast her

Bali, balinesere

Rejse-podcast: Rejs til Bali med god samvittighed

I denne podcast fortæller Per Sommer hvordan man sikkert kan rejse til Bali. Per snakker med gæst Camilla Stemann om hvordan man kan forbruge mere ansvarligt og bæredygtigt mens man er afsted.

Lyt til podcast her

Ramallah-City-Palestine-Top

Rejse-podcast: Ramallah en kompleks by i Palæstina

I denne spændende podcast tager Per Sommer dig med til Ramallah i Palæstina. Her mødes han med Tine Vinther, der har boet og arbejdet i byen i tre måneder. Vi får et indblik i hendes oplevelse af landet og byen og hvordan man som turist skal opleve Ramallah.

Lyt til podcast her

visit østrig, visit austria, banner
Ukraine - Lviv, café - rejser

Rejse-podcast: Ukraine – et ukendt rejseeventyr

Denne gang interviewer Per sommer, Michael Kragelund, som er faldet for Ukraine og alt det, landet har at byde på. Lær mere om Ukraines hemmelige oplevelser og opdag hvor billigt det er at rejse til Ukraine

Lyt til podcast her

Rejse-podcast: Herregårde og slotte i England

I denne podcast snakker Per Sommer med anglofilen Iben Bjuler om hvordan man får turister til at besøg andre steder end London. Lyt med når de diskuterer engelsk historie, kultur og ikke mindst Englands eventyrlige slotte og herregårde.

Lyt til podcast her

Spanien - Camino - rejser

Rejse-Podcast: Caminoen – vandreturen for din sjæl

Vandreturen på Camino de Santiago i Spanien handler ikke kun om fysiske udfordringer og om at opleve den storslåede natur. Lyt med når Per Sommer interviewer Pilo Dresher om at tage et afbræk fra hverdagen, og få fif til hvordan du selv kan forberede og planlægge en spændende vandretur i Caminoen.

Lyt til podcast her

God lytterejse.

nyhedsbrev rejsrejsrejs banner rejser
Emner

Banner, engelsk banner, top banner

rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022
rejsebureauer, rejsrejsrejs, grafik 2022

Om rejseskribenten

Jacob Jørgensen, redaktør

Jacob er en munter rejsenørd, der har rejst i snart 100 lande fra Rwanda og Rumænien til Samoa og Samsø. Jacob er medlem af De Berejstes Klub, hvor han har været bestyrelsesmedlem i fem år, og han har en omfattende erfaring med rejseverdenen som foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf. Og naturligvis vigtigst af alt: Som rejsende. Jacob nyder både at rejse traditionelt som fx bilferie til Norge, krydstogt i Caribien og storbyferie i Vilnius, og mere ud-af-boksen rejser som solotur til Etiopiens højland, road trip til ukendte nationalparker i Argentina og vennetur til Iran.

Jacob er landeekspert på Argentina, hvor han har været 10 gange indtil videre. Han har tilbragt næsten et år i alt på at rejse igennem de mange forskelligartede provinser, fra pingvinlandet i syd til ørkener, bjerge og vandfald i nord, og har også boet i Buenos Aires i et par måneder. Derudover har han særlig rejseviden om så forskellige steder som Østafrika, Malta samt landene omkring Argentina.

Udover rejseriet er Jacob en hæderlig badmintonspiller, Malbec-fan og altid frisk på et brætspil. Jacob har desuden haft en karriere i kommunikationsbranchen i en årrække, senest med titel af Communication Lead i en af Danmarks største virksomheder, og har i en del år desuden arbejdet med den danske og internationale mødeindustri som konsulent, bl.a. for VisitDenmark og Meeting Professionals International (MPI). Jacob er i dag også ekstern lektor på CBS.

Kommentér

Kommentér