RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Asien » Saudi-Arabien » Podcast: Første indtryk af Saudi-Arabien
Saudi Arabien ørken rejser
Rejse-podcast Saudi-Arabien

Podcast: Første indtryk af Saudi-Arabien

I 2019 åbnede Saudi-Arabien op for turister for første gang. Hør hvordan denne oplevelse var for to danskere i denne podcast.

I denne podcast fortæller Gustav og Cecilie om, hvordan det var at være nogle af de første danske turister nogensinde i Saudi-Arabien.

De fortæller også om, hvordan du selv kan forberede dig, hvis du planlægger en tur til Saudi-Arabien, og hvordan du kommunikerer med de lokale.

Her finder du alle vores rejsetilbud til Asien

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om rejseskribenten

Camilla Liv Jensen

Camilla har været vant til at rejse siden en ung alder, og skal som minimum rejse én gang om året - men jo flere, jo bedre. Indtil videre har de fleste rejser været indenfor Europa, undtagen en enkelt tur til Dubai og en rejse til Florida som barn, men hun håber at besøge flere verdensdele, så snart som muligt.

Til dagligt studerer hun Leisure Management i Roskilde, som er et studie der bl.a. har fokus på turisme og oplevelsesøkonomi. Rollen som studerende genererer ikke mange penge til rejser, hvorfor de fleste rejser indtil videre har været indenfor Europa.

Hun elsker at rejse sydpå, mod højere temperaturer, men når årstiden siger vinter, elsker hun også at stå på ski.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Rejsebilleder fra Instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.