RejsRejsRejs » Rejs til Japan
Japan

Fod på Tokyo

Tokyo er en storby med tryk på stor. Det er en metropol med et virvar af små...

Japan - Tokyo, neonlys - rejser

Rejsemål: Japan

Det er oplagt at rejse til Japan, hvis du gerne vil opleve anderledes og spændende kultur, historie og smuk natur. Du kan læse mere om at rejse til Japan i artiklerne herunder. Brug pilene til at finde endnu flere artikler.

Særtilbud og rejseforedrag

Derfor skal du rejse til Japan

Japan er en interessant rejsedestination, som mange tager til igen og igen. Alle som har læst manga, drukket sake eller spist sushi vil mene, de har noget at sige om dette fascinerende land, der er sammensat af godt og vel 6800 vulkanøer. Og alligevel er det næsten som at lande på en fremmed planet fra det øjeblik man ankommer. Glæd dig til at blive betaget af dette forunderlige land, hvor ældgammel religion, skik og håndværk er mixed sammen med banebrydende moderne teknologi, futuristisk mode og den nyeste stil. Oplev Kyotos tusinde år gamle templer og rige kultur, Mount Fujis sneklædte tinde, Hiroshimas tragiske fortid, Kiso-dalens fredfyldte og smukke omgivelser, den traditionelle sumo-brydning, kirsebærtræernes blomstring om foråret, også kendt som sakura, og ikke mindst Japans højteknologiske hjerte, nemlig det pulserende Tokyo.

Japan har meget at byde på for alle rejsende, om man så rejser alene, som familie eller som større gruppe.

Sådan kommer du nemt til Japan

Der er også flere rejsebureauer, der er specialiseret i at gøre det nemt at opleve Japan. Du kan finde rejsetilbud og rejseforedrag om Japan herover.
Hvis du vil have tip og tricks til Japan og andre rejsemål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ca. to gange om måneden.

Instagram

Images not found. This may be a temporary problem. Please try again soon.