RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Rusland

Rusland

Rusland er virkelig et enormt land, hvor du virkelig kan komme langt omkring. De fleste kender til den Transsibiriske Jernbane, som trækker en streg gennem de enorme åbne vidder fra hovedstaden Moskva i vest til Mongoliet, Kina og de allerfjerneste russiske egne i øst.

Moskva har udviklet sig til at blive Europas største by, og der er rigeligt at gå i gang med. Historien er konstant lige rundt om hjørnet og under fødderne på dig i både Moskva og den historiske hovedstad Skt. Petersborg, og Rusland er i det hele taget i centrum for historiske begivenheder af enhver art.

Uden for de kendte storbyer lever et utal af etniske grupper deres særlige liv, og en af de store attraktioner i rusland er netop det daglige liv. Uanset hvor du rejser hen, vil du møde fascinerende mennesker med fascinerende skikke og traditioner, som er overlevet på trods af historiens omvæltninger.

Rusland er vært for fodbold-VM i sommeren 2018, og det giver mange tusinde fans, tilskuere og gæster mulighed for at komme rundt og se nogle andre egne af Rusland, end de ellers ville vælge. Se mere om, hvordan du kommer til fodbold-VM i Rusland her i vores guide.

Hvis du vil have hjælp til fodboldrejsen til Rusland, så tjek eksempelvis LA Travel, som er eksperter i at arrangere rejser til fodbold, og som også sender store grupper roligans til Rusland til VM.

Østrig-banner venter 2020-2021
EM, 2020, fodbold
Rejseguides

5 tips til din EM-rejse

Sommerens EM-fodboldens er rykket til 2021, og det er mildest talt en udfordring at planlægge noget, når ingen endnu ved i hvilke lande kampene skal...