RejsRejsRejs » Fodbold

Læs mere om Fodbold

Fodbold er en fest, og hvorfor ikke rejse og tage til fodbold samtidig?

‘Det smukke spil’ spilles over hele verden, og en fodboldkamp er en rigtig god måde at komme tæt på befolkningen, hvor du er. De kommer som oftest for at følge deres passion, og det giver god mulighed for at få en samtale i gang. Samtidig kan du lære en hel del om et lands kultur fra fodbold. Er det liv og død eller bare for sjov? Er det overklasse eller underklasse? Er det familieudflugt eller hooligankultur?

En rejse kan meget ofte kombineres med en fodboldkamp, og det anbefaler vi helt klart, at du tager med i overvejelserne.

Hvis du vil have hjælp til fodboldrejsen og nyde det bedste, sporten kan tilbyde, så anbefaler vi, at du tjekker eksempelvis LA Travel, som er eksperter i at arrangere rejser til store kampe og slutrunder.

Sydamerika - fodbold, stemning - rejser

Rejseguides

5 tips til din EM-rejse

Sommerens EM-fodboldens er rykket til 2021, og det er mildest talt en udfordring at planlægge noget, når ingen endnu ved i hvilke lande kampene skal spilles. Derfor har...

Læs mere
facebook rejsetilbud banner
Rejsesjov Vietnam

Nguyen og Co.

Nemt at trykke holdtrøjer i Vietnam Det var ikke en nem opgave at holde styr på spillernes individuelle præstationer, da redaktør Jens oplevede Vietnam spille fodbold...

Læs mere