RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Østrig » Brixental – aktiviteter for hele familien
Østrig

Brixental – aktiviteter for hele familien

Brixental er en oplagt vinterdestination i Østrig for både store og små. Tæt på Tyrol med smukke sneklædte landskaber, hvor du både kan stå på ski og komme på en kælketur.

Af Celina Jarnit Petersen

I Østrigs alper finder du sneklædte Brixental. Her går storslået natur og sjove skiaktiviteter hånd i hånd. Området, der ligger i Tyrol, byder blandt andet på to familievenlige skiområder; Kitzbühel-Kirchberg og SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental samt et idyllisk bjerglandskab.

På toppen af det hele ligger den hyggelige bjergby Brixen am Thale af keltisk oprindelse, som har en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge og dale.

Rejsetilbud: Spa og alpeidyl i Østrig

Visit Austria Vinter Banner Rejser
østrig - ski - rejser

Brixental er skiferie for både store og små

På skiområderne Kitzbühel-Kirchberg og SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental drøner alle aldre forbi på ski og snowboards. Brixental er, sammen med Kleinwalsertal, nemlig kendt for de familievenlige aktiviteter. Området har både skiskoler og skibørnehave for de helt små.

Rejsetilbud: Kultur og Apleidyl i Østrig

Østrig, Brixental, kort over østrig

kælketur og en smuk tur på aftenski

Udover at stå på ski kan man også komme på en sjov kælketur ned ad sneklædte bakker. Og til dem, der er længe vågne, er der rig mulighed for en smuk tur på aftenski, hvor man i mørket kan køre gennem det lyse snedrys.

Her er et godt flytilbud til Østrig – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Udover de aktive skisteder er der også mere rolige vandrestier og nærmest uberørte naturområder. Her kan man nyde de hvidglinsende omgivelser i ro og mag uden at få for meget sved på panden.

Bevæger man sig rundt i området, vil der dukke små, hyggelige spisesteder op, hvor man kan fylde ny energi på kroppen – inden man igen går ud og oplever alt, hvad Brixental byder på.

Klik her for et godt tilbud på fly til Østrig

Østrig - Brixental. træer - rejser

Iglo, paragliding og hesteryg

Hvis man vil på eventyr i regionen, men lade skistøvlerne stå, så byder Brixental på en masse sjove aktiviteter uden ski og snowboard. Der er mulighed for at isklatre i Kirchberg. Hvis man er til en oplevelse med mere adrenalin, kan man i Westendorf prøve paragliding hen over dalen, og se det hele fra fugleperspektiv.

Se et lækkert hotel i Østrig her

Skal man have hele familien med på eventyr, kan man tage med på en tur, hvor man bliver udstyret med snesko og prøver kræfter med at bygge en iglo.

Efter nogle aktive timer på skiområderne, kan man også forsætte dagen med at ride gennem dalen. På hesteryggen kan du se bjerglandskabet fra en ny vinkel. Med andre ord; der er sjove naturoplevelser både med og uden ski og for både store og små i Brixental.

Rigtig god fornøjelse på pisterne

Om rejseskribenten

Celina Jarnit Petersen

Celina Jarnit Petersen

Celina er cand.comm. i dansk og kommunikation og har stor interesse for kulturformidling og kulturoplevelser. Hun elsker at pakke kufferten og rejse på ferie mod varmere himmelstrøg.

Kommentér

Kommentér