Banner
RejsRejsRejs » Seneste indlæg » Rejsemål » Europa » Østrig » Kleinwalsertal: Ski, kælkebaner og vandreture i sneen
Kleinwalsertal
Østrig

Kleinwalsertal: Ski, kælkebaner og vandreture i sneen

Kleinwalsertal er fantastisk skidestination i Østrig - med sine 130 sammenhængende pistekilometer, snowpark og kælkebakker er der er noget for hele familien
blank

Af Anna Lohmann

Er du til en lidt mere alsidig skiferie, er Kleinwalsertal i Østrig helt sikkert lige dig. Her er der både noget for dig, der er til den klassiske skiferie, men der er også noget til dig, som har brug for at spice den lidt op.

Udover at skiområdet Oberstdorf Kleinwalsertal byder på fantastiske pister, er området blandt andet også kendt for sine vandrestier, kælkebaner og langrendspister.

Rejsetilbud: Østrig

Østrig kort Kleinwalsertal

Skiløjper, snowpark og telemarkfestival

I det tysk-østriske skiområde Oberstdorf Kleinwalsertal er der rig mulighed for at boltre sig på løjperne. Der er nemlig hele 130 sammenhængende pistekilometer spredt ud på Nebelhorn, Fellhorn, Söllereck, Kanzelwand, Heuberg, Walmendingerhorn og Ifen.

Der er et stort udvalg af både røde, blå og sorte pister, hvilket gør det muligt for alle at være med. Er du mere til langrend, er der også trukket hele 50 kilometer spor gennem smukke områder og sidedale i Kleinwalsertal.

Rejsetilbud: Skiferie i Zell am See i Østrig

Visit Austria Vinter Banner Rejser
Kleinwalsertal_Skimap

Noget for snowboardere og freeridere

Hvis du har brug for lidt afveksling fra skiløjpen, kan du tage hen til Crystal Ground Snowpark, hvor der er udfordringer i vente for alle aldre og niveauer. Her er der i alt fire slags baner: Easy Line, Public Line, Advanced Public Line og en Kicker Line.

Her er et godt flytilbud til Østrig – tryk på “se tilbud” inde på siden for at få den endelige pris

Som du nok kan gætte, er det her det perfekte sted for snowboardere og freeridere at tage hen til. Skulle du være så heldig at lægge vejen forbi Kleinwalsertal i slutningen af marts, kan du opleve vinterens højdepunkt, nemlig den store telemarksfestival, der i 2020 bliver holdt for tyvende gang med temaet “Stay wild“.

Find pakkerejser til Østrig her

Kom helt ned i gear med en vandretur

I Kleinwalsertal kan du også komme helt ned i gear ved at være i et med naturen og nyde de snefyldte panoramaudsigter ved at tage på vandretur i sneen.

Der er over 50 kilometer præparerede vandrestier, og du kan med en certificeret guide få planlagt den vandretur, der passer bedst til dig og din familie. Kunne du tænke dig at tage din vandretur til ‘next level’, kan du prøve en tur iført snesko, der gør det muligt for dig både at vandre i knæhøj sne og komme forbi isglatte vandfald.

Se et godt hotel tilbud til Kleinwalsertal her

Østrig - Kleinwalsertal

Kælkebakker for hele familien

Der er rig mulighed for at slippe dine børn eller dit indre barn løs på en af de fire kælkebakker. Disse fire bakker ligger i Mittelberg og Hirschegg.

Her kan du både vælge at glide ned af dem med den klassiske kælk, en slæde eller en oppustelig gigantisk hamburger eller donut, der kaldes en snowtube. For at tage kælkeoplevelsen et niveau op kan du prøve The Allgäu Coaster, som er en 850 meter lang slædebane.

Den kører med 40 kilometer i timen nedad bakke, og du vil helt sikkert mærke adrenalinen pumpe en smule. Efterfølgende vil du blive transporteret tilbage til udgangspunktet med skilift.

Her er et godt tilbud på billeje i Østrig

Visit Austria Vinter Banner Rejser
Kleinwalsertal_Vandre

Pit Stops

Når du skal lade batterierne op igen, er der masser af steder – hvor du kan holde ind og få en kakao eller nyde en god frokost. Prøv for eksempel Café Walserblick, som er ideel, hvis du er ude på en vandretur i vandreområdet Heubergarena.

Hvis du vil have den fulde panoramaoplevelse udover dalen, er Panoramarestaurant Kanzelwand det helt rigtige frokoststed. Her er du garanteret en fantastisk udsigt. Prøv også Sonna Alp ved toppen af liften Zafernalift, som både har veganske, laktosefri og glutenfri retter.

God tur i sneen!

Læs mere om ski i Brixental i Østrig her

Om rejseskribenten

Anna Lohmann

Anna Lohmann

Anna er oprindeligt fra Birkerød, men har nu været bosat på Vesterbro et par år, hvor hun nyder de utallige caféer og god kaffe. Hendes glæde for at rejse startede allerede som barn, og kommer stadig afsted nogle gange om året når studiet og økonomien tillader det. Annas bedste rejsedestinationer er Amsterdam, Bali og Vietnam, men håber på en dag at få mulighed for at opleve New Zealand.

Kommentér

Kommentér