RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Østrig » SalzburgerLand: 5 fantastiske aktiviteter til ferien
Østrig

SalzburgerLand: 5 fantastiske aktiviteter til ferien

Østrig - SalzburgerLand, cykel - rejser
Zipline, cykel, spa - SalzburgerLand har alt, hvad du skal bruge på en sommerferie med gang i den.

SalzburgerLand: 5 fantastiske aktiviteter til ferien er skrevet af Laura Graf.

Østrig - Salzburger Land, kabelbane - rejser

Ferie med fart på i Salzburger Land

Er du på udkig efter inspiration til din næste rejse til Østrig? Så er hjælpen nær.

rrr banner 22/23

I bjergene er der altid noget at lave. Oplev Salzburger Land på cykel eller til fods, flyv hen over trætoppene i zipline eller tag i gummibåd ned af de vilde floder. Og når den adrenalinfyldte dag er overstået, kan du slappe af på et af områdets unikke hoteller. Der er nok at gå i gang med.

Her er derfor 5 fede forslag til ferie i Salzburger Land baseret på min eftersommer-tur derned.

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Østrig - Salzburger Land, gruppebillede, cykler - rejser

Klar, parat, start – Østrigs cykelparadis

Der er noget for enhver tohjulet smag i Salzburger Land; hvad enten du er til almindelig cykel, downhill eller en mere afslappet tur på elcykel. Du bør dog prøve Epic Bikepark Leogang, uanset hvad du vælger.

I parken er der udfordrende og spændende ruter og hop til de mere øvede, og samtidig er der også rigeligt med sjov til begynderne. Erfarne guider lærer dig det grundlæggende ved at køre ned af bakkerne, og du bliver lynhurtigt klar til at prøve kræfter med de første ruter.

Se de bedste rejsetilbud her

Find de billigste flybilletter til destinationen her

Østrig - Leogang (deres bilede) - rejser

Under overfladen – udforsk de lokale grotter og miner

I grotten Lamprechtshöhle kan du udforske en af verdens største hulesystemer og lære alt om grotternes historie, og hvordan de er blevet til.

Du kan også tage med en lokal guide gennem det store tunnelsystem i den åbne mine i Leogang, som er udgravet med håndkraft, og høre om minearbejdernes besværlige, og ikke mindst farlige arbejde, når de udgravede mineraler direkte fra klipperne.

2022 er et brag af et rejseår! Se her hvorfor og hvordan

Østrig - Flying Fox XXL (deres billede) - rejser

Adrenalin i hele kroppen – i fuld fart ned af en zipline på 1600 meter

Findes der noget bedre end at mærke adrenalinen pumpe gennem hele kroppen? Flying Fox XXL, som er blandt Salzburger Lands største attraktioner, er en af de hurtigste og længste svævebaner i verden, og den når en højde på 143 meter over jorden!

Svævebane er måske ikke den bedste betegnelse, for faktisk drøner du afsted hen over trætoppene i dalen med op til 130 kilometer i timen, og det er en nærmest uvirkelig oplevelse.

Det er en oplevelse, du ikke glemmer lige med det samme, og det er sikkert det nærmeste du kommer på at føle dig fri som en fugl. En meget hurtig fugl vel at mærke.

Her finder du gode tilbud på overnatninger

Østrig - Salzburger Land, rafting, Base Camp (deres billede) - rejser

Våd vandtur – whitewater-rafting med bjergtoppene som baggrund

På med våddragten!

Lige så snart du første gang bliver gennemblødt af det kolde vand fra af floden Saalachs, bliver du rigtig glad for din neopren-heldragt. Det kommer nemlig til at ske igen og igen på vejen ned af floden.

Gutterne fra Base Camp skal nok sørge for, at gummibåden rammer hver eneste strømhvirvel og ‘rapid’ på vej ned, så du er garanteret en både meget våd og ekstremt sjov tur.

Find de bedste og billigste flybilletter her

Østrig - SalzburgerLand - Steinwirt, hotel - rejser

Træk stikket og slap af – Salzburger Land har et hotel til ethvert temperament

Er du klar til afslapning for fuld skrue?

Hotellet Salzburger Hof Leogang har et helt nyt stort spaområde med saunaer og en ‘infinity pool’ med panoramaudsigt over bjergtoppene på begge sider af dalen. Efter en dag med kalorieafbrænding kan du nyde hotellets fem-retters gourmetmenu med rigtig god samvittighed.

Hotellet Das Steinerwirt ligger i en gammel bygning fra 1606, og er ikke lige det, man forventer i en lille bjerglandsby. Dette hippe hotel har en helt unik stemning – eller vibe – takket være de to passionerede ejere.

Deres fokus på detaljerne og store kærlighed ti stedet vil garanteret gøre dit ophold endnu bedre. Som en ekstra bonus har hotellet privat sauna, morgenmad hele dagen og et fremragende spanskinspireret køkken.

Hvis du ikke har lyst til at tage hjem fra Salzburger Land igen, så forstår vi det godt.

God rejse til Salzburger Land, god rejse til Østrig.

Se meget mere om at rejse i Østrig og SalzburgerLand her

Redaktionen var inviteret af Salzburgerland Tourismus. Alle holdninger er som altid vores egne.

Dette indlæg indeholder links til nogle af vores samarbejdspartnere. Hvis du vil se, hvordan det foregår med samarbejder, så kan du trykke her.

nyhedsbrev banner 22/23

Om forfatteren

Laura Graf

Laura er fra den tyske by Nürnberg og uddannet i kommunikation og virksomhedsstudier på RUC. Hendes glæde for at rejse begyndte allerede som barn i familiens camper van, når turen gik Europa rundt. Hun flyttede senere til Australien i forbindelse med sin praktik og boede i Sydney i et år. Derefter flyttede hun til Schweiz, men valgte i 2015 at slå sig ned i København.
Lauras bedste rejsedestinationer er Jordan, New Zealand og Grenada, men hun håber på en dag at få mulighed for at opleve Bhutan.

Kommentér

Kommentér

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Emner

Rejsebilleder fra Instagram

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.